Ben sana onu anlatayım mı? Karaktersizin biri, kendinin nasıl bir numune olduğunu biliyor. Senin kişiliğini de biliyor. Sevdiğini söylese reddedilecek belki, hadi kabul ettin sevdiğini söyledi bu sefer bir sürü ilişki geçmişiyle belki senin kabul edemeyeceğin yaşanmışlıklarından sana bahsetmek zorunda kalıcak. Onu da yapsa yine seni kaybedicek. Yani seni her türlü kaybedicek. Böyle biri sana açılamaz
Bana hiç bir zaman açılmadı ki sosyal medyada sürekli bir şeyler paylaştı ara ara ağzımı aradı ama birebir söylemeden ne diyebilirim bende olsun istiyordum sonra sordum ne olacak böyle diye bu sefer de ben senle normal konuştum dedi iyi birisin seni kaybetmek istemiyorum dedi bence hiç bi zaman benle öyle konuşmadı dedim neden böyle konuştun diye sordum napiyim unutiyim mi diyo ya adam akıllı bir konuşma yapsa bende açılıcaktım ona kendi sorunları nedeniyle ben hep onu kendi içimde tolere ediyodum
O bu zaman a kadar ciddi bir şey yaşamamış bide kendini nasıl inandırdıysa benim onu sevmediğime ya da yalan söyledi bilmiyorum istiyorum ama hissedemiyorum diyodu
şu zamana göre işi iyi bence ama ailesi yüzünden borca girmiş her şey e sıfırdan başlamış tam memur olmuş babası ondan kredi çekmesini istemiş askerlik te duruyor bu yüzden babasının arada borç kağıtları geldiğini söylemişti bir ara red yapıyor muş falan öyle şeyler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgisinin karşılığı yok ise ve bundan eminse söylemesinin bir manası yok diye düşündüğünden susar
O zaman hep kopsun konuşmaya niye devam ediyor ki
Niye devam ediyor? İşte hepten kaybetmemek için olabilir mi?
Ama artık ben beni sevmediğini düşündüğüm için onu Sileceğimi söyledim öyle bi mesaj attım ona daha da görüşmedik
Görüşme olabilir. O zaman dert ettiğin şey nedir?
Demek ki seni kaybetmekten korkmuyor
Neyse sağol onu hiç anlayamadım zaten anlatamıyorum bile bu yüzden
Ben sana onu anlatayım mı? Karaktersizin biri, kendinin nasıl bir numune olduğunu biliyor. Senin kişiliğini de biliyor. Sevdiğini söylese reddedilecek belki, hadi kabul ettin sevdiğini söyledi bu sefer bir sürü ilişki geçmişiyle belki senin kabul edemeyeceğin yaşanmışlıklarından sana bahsetmek zorunda kalıcak. Onu da yapsa yine seni kaybedicek. Yani seni her türlü kaybedicek. Böyle biri sana açılamaz
Kendini kadınlara vermiş, iyice ortalık ırıspısı olmuştur kesin. Çünkü hissettiği bir şey varsa çaresiz sonu yok
Çaresiz sonu yok derken
Seni öper bu
Sen onun sevgisine karşılık vermedin mi
Bana hiç bir zaman açılmadı ki sosyal medyada sürekli bir şeyler paylaştı ara ara ağzımı aradı ama birebir söylemeden ne diyebilirim bende olsun istiyordum sonra sordum ne olacak böyle diye bu sefer de ben senle normal konuştum dedi iyi birisin seni kaybetmek istemiyorum dedi bence hiç bi zaman benle öyle konuşmadı dedim neden böyle konuştun diye sordum napiyim unutiyim mi diyo ya adam akıllı bir konuşma yapsa bende açılıcaktım ona kendi sorunları nedeniyle ben hep onu kendi içimde tolere ediyodum
Başkası mı var onun hatanda bir şeyler sezdin mi hiç
Başkası mı var onun hayatında
Yoktu bence
Sana taktik uyguluyo ama aşkta sevgide taktik olmaz ki, ya da sıkılmış ta olabilir
Eğer sıkılmışsa da gerçek seven biri değil ve geçici hevesler peşinde olabilir
O bu zaman a kadar ciddi bir şey yaşamamış bide kendini nasıl inandırdıysa benim onu sevmediğime ya da yalan söyledi bilmiyorum istiyorum ama hissedemiyorum diyodu
Maddi ya da manevi sıkıntıları var mı onun
şu zamana göre işi iyi bence ama ailesi yüzünden borca girmiş her şey e sıfırdan başlamış tam memur olmuş babası ondan kredi çekmesini istemiş askerlik te duruyor bu yüzden babasının arada borç kağıtları geldiğini söylemişti bir ara red yapıyor muş falan öyle şeyler
Anladım belki maddi sıkıntıları kafasına çok takıyordur
Koç burcu olabilir mi o
Kova burcu ben yengeç
En azından koç burcu değil
Sen bu durumu iyice araştır ve gerekirse onunla oturup konuşun detaylı bir şekilde
Bakti olmaz yoluna koyuldu
Sorunu anlamadım kayserili 🙄
Bi erkek seviyorsa madem niye susar
Utangaç olabilir belki
Ama daha önce bi çok ilişkisi olmuş onlara nasıl söyledi ki
Bilemiyorum o zaman 🙄