Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇözebilmiş değilim gerçekten o kadar aşırı derecede yani nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama sevgili flört vs bunlar bir yana artık normal arkadaşımız olan bir erkeğe bile güvenemiyoruz bilmiyorum ama yani hani sadakatsizlik sadece zaten sevgililik ya da flört ile olan bir şey değil mesela ben birisiyle normal bir arkadaşlık içindeyim erkek karşıdaki kişi ama güvenemiyorum genel olarak hiçbir kimseye güvenemiyorum yani aslında erkek ya da kadınlıkla da bunun hiçbir alakası yok güven bitti galiba artık kimse güven vermiyor zaten aslında güvenmek de bence bir insanın kendine yapacağı en büyük bir ihanet kimseye güvenmeyeceksin boşa çıkıyor gördük
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılDün eşimin kuzeni aradi konuştuk filan aşka inanmıyor, sevgilisi var o kızı seviyor ama beğendiği başka bir kız var. O kızı nasıl ayarlayabilecegini sordu bana ve bende olasılıkları anlattım. Dedim ki o zaman aşk yok seks var oda evet dedi. 30 yaşında 6 yaşından bu yana tanırım. Çoook yakışıklı gerçekten çook yakışıklı bir adam ve çocukken de çok güzel çocuktu utangaç bir yapısı vardı. Onu sıkıştırıp öperdim, kaçardı utanırdı. Ama o çocuk gitti böyle çapkın bir adam oldu. Nasıl oldu ne oldu diyorum, oda bilmiyorum diyor.
O kıza çiçek filan gönderecek ve çok romantik bir adam aynı zamanda bende anlamıyorum.
Bende çiçek isterim dedim ve aşk olsun yengelerin güzeli sana feda olsun, çiçekler yarın sende dedi 🤣🤣
Her erkek böyle değil diyeceğim ama artık bilmiyorum. Sadece erkekler değil artık kadınlar da bu durumda...10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnan ki buraya yazanların, karşı çıkanların içinde de çok aldatan, sadakatsiz kişiler vardır.
Her şey söz de, lafta keşke bunun yanlış olduğunu bilenler yapmasa. Söz de yapıyormuş gibi gözüküp aldatan çok insan var.
Ben sevgilim olmasını bırak, kalbimde biri varsa bile başkasına yan gözle bakmıyorum. Hatta kendimi bu yüzden bile bu devire ait hissetmiyorum.
Seven erkek ya da kadın olsun farketmez; gözü sevdiğinden başkasını görmez, gerçekten seviyorsa. Karaktersiz bireyler ise sevdiğini aldatır bir de arkasına dayanak, bahane aramaya çalışır. Aldatmanın, sadakatsizliğin bahanesi olmaz.13 Yorumla- +1 yıl
Bencede, Adam ben kimseye bakmam kimseyle konuşmam şöyle kiskancim böyle kıskancım diye görüş atıyor ama bir bakiyorsun bir ona yazılıyor bir şuna 😄
Teknolojinin gelişmediği yıllarda yaşamak isterdim en azından gözüm görmez gönlüm kirlenmezdi bu kadar - +1 yıl
Aynen öyle bir de ortaya çıkmayacak sanıyor.😅
Katılıyorum, ben de o yıllarda yaşamak isterdim. 💜 - +1 yıl
Direkt ortada yapıyor_lar zaten, yüzsüzlük ve arsızlık diz boyu.
🌷💖
Y kromozomundan
45 Yorumla- +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
118Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNasılsa yeni birini bulurum çağ iletişim çağı diyerek sadakatsiz dizisini bile çıkardılar. İşte ben sizin ikinizi de seviyorumlar felan. Çok tiskindirici durumlar atlayan, zıplayan, hoplayan. Anında üç tane karşı cinsi seven felan. Hepsi kolay ulaşım yüzünden
310 Yorumla- +1 yıl
Çok zıpzıp oldular
- +1 yıl
Evet çok zıpzıp olmaz öyle
- +1 yıl
Mesela sen yap derini yüzerim zıpzıp duraman acıdan
- +1 yıl
Yok yapmam haşa asla ama hep sana zıplarım
- +1 yıl
Bende sana ziplarim 😂
- +1 yıl
Ceylan gibi mi kanguru gibi yoksa çekirge gibi mi zıplayacan 🤣
- +1 yıl
Onu burada söyleyemem 😂
- +1 yıl
Söyleyeceğin yere doğru gidiyorum sende gelirsin 🤣
- +1 yıl
Gelemem daha dur erkeklere sözlü kılıç çekiyorum mücadele halindeyim🤺
- +1 yıl
Tamam sen kesedur ben isildur olarak bekliyorum seni 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Bunun altında açgözlülük yatıyor.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkekler değil ki. Günümüzde sadakatsiz olan çok kişi var. Kadınlarda da sadakatsiz oluyor. Karakter meselesi işte, karakter yoksunları cinsiyet tanımıyor. Sadakatsiz kavramını kendisine yakıştırıyor demek ki. Halbu ki birisine sadık kalmak o kadar kolay ki, ama insanlar maalesef bundan kaçıyor. Bir de bahane üreten tipler olur. Yok mutsuzum aldattım gibi versiyonlar bir de. Tabi yersen keşke herkes sadık kalmayı becerebilse.
30 Yorumla
+1 yılkadınlar peşlerinde çünkü bu kadar basit
o kadar çok ilgi görüyorlar ve vay ben nasıl bir erkekmişim böyle diyorlar ve akıllarına neden bir kadınla vakit kaybedeyim kısmı geliyor.
ama o bir kadını da yedekte tutuyorlar. Hani piyasa istediği gibi dönmezse o zavallı el altında kalsın boşta olcağıma mantığındalar.
bir de çok kolay ya bir erkeğin aldatması artık.
internet sosyal medya sohbet uygulamarı sağolsun kimseni ruhu duymadan neler yapıyorlar. Can acıtıcı şeyler tabii o adamları çok seven kadınlar için. Haberi bile olmuyor. Olsa daha beter...
SAdakat beklemek hata değil, OLMASI GEREKEN bir şey gel gör ki çaba sarfedilmesi gerekn bir mucize haline geldi. Sadık erkek görünce AMAN ALLAHIM diyoruz.
Bir erkeğin seviyorum dediği kadına vereceği en güzel hediye diüer tüm kadınlara gözünü gönlünü uçkurunu kapatmasıdır.10 Yorumla
+1 yıldeğildir, biliyorum namımız kirli ama güven bana gerçekten bir kız olsun benim olsun diyen erkeklerde çok bu şekilde bakarsak bizde kızların sadakatsizliğinden korkmalıyız karşılıklı bu işler ve eğer sebebini merak ediyorsan, e çok bariz değil mi, telefonlar, internet, sosyal medya millet resmen saçmaladı her halta kolayca ulaşabilir olunca her kez de e maymun görür de yapmaz mı diyor ama sırf bu sebepten günümüzde mutlu ilişkilerin sayısı gün geçtikçe azalıyor, kimse kimseye güvenemiyor, halbuki şu meretleri doğru kullansaydık, azıcık insan olmayı bilseydik hiç bu günlere kalmazdık.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Haklısında ben bir türlü cinsiyetle alakası olmadığını düşünüyorum ben nelerle karşılaşıyorum bir bilsen geçtim burayı reelde gördüğüm duyduğum karşılaştığım yaşadığım hepsi birbirinden o kadar farklı ki düşün ki abla kardeşinin sevgilisiyse birlikte oluyor mide bulandırıcı dimi bunun gibi çok şeye şahit oluyorum cinsiyet değilde tamamen KARAKTER meselesi.. biricik 🤍
14 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyetle ilgili olamaz zaten. Ben erkekler kısmını ele almak istedim )💜
- +1 yıl
Keşke Elon Musk hepinizi toplayıp Mars'a götürse 😂
+1 yılSadakat erkekte zeka ile doğru orantılıymış. erkeğin IQ’su ne kadar yüksekse o kadar sadık, ne kadar düşükse o kadar aldatmaya eğilimi varmış. ben bilim insanlarının yalancısıyım. çünkü zaten sadakat olması gereken bir şeydir, iki taraf içinde. bunu beklemeye gerek yoktur.
11 Yorumla- +1 yıl
Aşırı mantıklı
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce genellememe yapılmaması taraftarıyım. Ayrıca bunun kadını erkeği yok. Hatta kadınlar günümüzde bu konuda daha çok ön plana çıkmaya başladı maalesef.
Erkekler “sadakatsizse” bu sadakatsizliği tek başına yapmıyor sonuçta, yine kadınlar da var işin içinde 😄14 Yorumla- +1 yıl
Hepsini cevaplayacam;
1. İlk önce genellememe yapılmaması taraftarıyım.
Cvp: Tüm erkekler demedim.
2. Ayrıca bunun kadını erkeği yok.
Cvp: Elbette. Ama ben sadece erkekleri sormak istedim.
3. bu sadakatsizliği tek başına yapmıyor
CVP: Sadakatsizliğin ilk şartı önce bir çift olmaktır ki 3. Kişi olsun. Hayatında kimse olmayan bir kadınla aldatiyordur? - +1 yıl
Ama sorunda “erkekler” yazmışsın. Bu genele hitap eder benim gözümde. Bu yüzden açıklama gereği duydum
- +1 yıl
Erkekler ve adamlar olarak düşün işte 😄
- +1 yıl
Şimdi daha anlaşılır oldu 😄
+1 yılBu artık günümüzde sadece erkeklere özgü değil bence kadınlar da öyle yani insanlar artık tek birine hayatını adamak yerine daldan dala konmayi tercih edip sonra da neden mutlu olmadıklarini, aşkın gerçek olmadığını vs. iddia ediyorlar. Sadalatsizliğin sebebi ise insanlar günümüzde cinselliği her şeyden ön planda tutuyor çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar çok egolu kendini vazgeçilmez sandılar erkeği ile ilgilenmeyip sıradanlaşıp iyice diksiyonlarını bozdular hep bir rekabet içine girdiler güzel bir şey yapsalarda erkeklere hep ön yargılı olup kötü karşılamaya başladılar sevilecek kız kalmadı iki elin parmak sayısını geçmez sevilecek kız sayısı kızların bir çoğu ahlaki değerleri nin dışına çıktı kimin altında yattıkları belli olmadığı için erkekde bunun bilincinde kızlarla goy goy ilişkisi yaşıyor kızların hem cinslerine bele tahammülü yok gereksiz ego var diye kadının kadına savaş açtığı bir zihniyetiniz var siz bu şekil olursanız erkekler size yataktan başka bir şey düşünmez belki bu gerçeklere bana kızacaksın ama en kaliteli insan öz eleştiriyi kendine yapan kişidir gerçeği
İnkar etmeyen en kaliteli insandır10 Yorumla
+1 yılCinsiyetle alâkası yok öncelikle. Bir idealsizlik bir manevi boşluk var hedefsizlik manevi değerlerde yozlaşma hakim. Eğitim desek özel okullar artmış sebebini soruyoruz ders anlatmıyorlar diyorlar sanırım dibe doğru gidiyoruz dibe vurmak iyidir aslında sonra topuklayıp çıkmak için gereklidir çünkü kısaca morotoryum yaşıyoruz, sadakatsizliğin ana sebepleri bunlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılDünyada bir sürü kadın var biri gider biri gelir bir kadın için üzülmeye değmez oncin laylaylom oldu bu ilişkiler. Hem hayat şartları da etkiledi.. Bu her 2 cins için geçerlidir.
Ne Sadakat var, ne güven nede umursamamazlik. Hüküm sürüyor.
Bu bulduğun kişiye kalmış bir şey bu Sadakat meselesi ya da mutluluk.
İyi geceler efendim bu arada ece hanım10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. zmanla ve cinsiyetle alakası yok bence.
erkek bir kadınla beraber oluyor, dolayısıyla kadın da aldatmış oluyor. Evli olup başka erkekle ilişki yaşayan kadınların sayısı da az değil ama erkekler kadınlara göre tabiki fazla bu anlamda.
Kendime göre uyarlarsam hiç aldatmadim sevdiğimi10 Yorumla
+1 yılOlayı erkeklere yıkmak çok acımasız olur çünkü bu flört dalgası çıktı çıkalı kadın, erkek farketmezsiniz bir çok kişi ile konuşup görüşüyorlar insanlar. Sorunca da aralarından birini seçicem çok saçma değil mi? Eskiden böyle miydi birini sever gider çıkma teklifi ederdin.
10 Yorumla
+1 yılAç gözlü oldukları için daima tek yetinemez erkekler , Adamlar ise sevdiği kadını başına taç eder.
10 Yorumla
+1 yılBence yeteri kadar sevgi beslemedikleri için, eğer gerçekten seviyorsa tamamen kendini sevdiğine adar, başkalarıyla ilgilenmez bakmaz bile bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Aşkta aç gözlülük olmaz, katılıyorum sana
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkekler değil ki
Ben artık cinsiyet ayrımı yapmıyorum
Karakterin ve sevgiye saygın varsa ilişkine 4 elle sahip çıkacaksın !
Yok öyle bir elim yağda bir elim balda115 Yorumla- +1 yıl
Sadece erkekleri soramaz miyim acaba, ben erkeklerin sadakatsizliginin nedenini merak ettim çünküsü bir kadının beni aldatma gibi bir olasılığı yok dünya ahret bacım olsunlar 😂
- +1 yıl
Ok Şöyle düşün erkekler sadakatsiz diyelim
Peki bu sadakatsizliği kiminle yapıyor kadınla
Kadınlar neden ilişkisi olan kişiler ile konuşuyor? - +1 yıl
Tabi ilişkide erkeklerin sevgiye ve sexse doyum oranı sıkılma ilişkideki sorunlarda sadakatsizliğin ateşini körüklüyor
- +1 yıl
Çok mantıksız bir savunma. Aldatmak için önce çift olman gerekir. Aldatan erkek bekar bir kadınla beraberse ya?
- +1 yıl
Ve Kadın bunu bilmiyorsa?
- +1 yıl
Çift olman gerekir derken?
Aldatmak isteyen sevgili iken bile aldatır
Bunun evlisi bekarı nişanlısı sevgilisi olur mu? - +1 yıl
Sevgiliykende çift oluyorsun🙆🏼♀️ amaan boş ver sen bir Müslüm babadan patlatsana🎶 😀
- +1 yıl
Kadın için üzücü tabi
Kimse değer verdiği sevdiği gözü gibi baktığı birisinden ona ihanet etmesini istemez tabikide - +1 yıl
Boş verdim gitti 😉
İyi patlatırız😁
- +1 yıl
@pilly_bhebek
https://voca.ro/12a7fLuJz1L4
https://voca.ro/1o6Vm62DmUZS
https://voca.ro/14vUwolTUyjx
Eger evde olmasam konser verecem😃
- +1 yıl
Buda içimden geldi
Hiç hesapta yoktu 😎
https://voca.ro/175SbDR6J3UJ - +1 yıl
Ağzına sağlık, muhteşem 🙏❤️
- +1 yıl
Tesekkür ederim🥰🙏
İzmire gelirsem canlı canlı söylerim😉😊 - +1 yıl
Her zaman beklerim 😌
- +1 yıl
Ok İzmire gelince mesaj atacagım😊😇
- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılPeki neden kadınların gözünde sadakatsizlik Siz gibi duruyoruz ne dedi bence çok açık ambalajı güzel olan adamları tutuyorsunuz zannediyorsunuz ki bunun sahibi benim benden başkasını sevemez yavru konu basit yakışıklı seversen Senden daha iyisini daima ihtiyacı olur çirkin seversen Senden daha iyisini bulamayacağını bilir senden başkasına bakmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyetçi yaklaşmak doğru değil.
Artık bazı kadınlar da da bu var.
Ha, erkek ler pervasızca yapıyor, kadınlar gizli olarak.
Ama yapıyorlar.
Kendisi ile yüzleşmekten kaçıyor ise, insan...
Ne karakter kalır, ne de başka bir şey...
Aldatma derin bir konu.
Derin ilişkilerde izleri çok daha derin kalabilen...00 Yorumla
+1 yılErkekler sadakatsiz
Kadınlar ise sadakat ve ahlak timsali zaten
İnsan sefil bir varlıktır
Kend sefaletini kabullenmeyen insanlar
Kadın erkek farketmeksizin
Yüce sandıkları seylerin peşindebir o yana bir bu yana koşarlar böylece kendi sefaletlerinden kaçarken dsha da sefil hale gelirler
Cinsiyetcilik yapmaya gerek yok00 Yorumla
+1 yılHiç sevgilim olmadığı için sadık olacağım kimse de yok. Aslında o yüzden öyle. Mesela 10 erkekten 3ü yakışıklı 7si çirkin. 10kadından 10u da yakışıklıya baktığı için ellerinde 3 tane var. O yüzden yakışıklı erkekler fedakarlık yapıp 3-4 tane kızı birden götürüyorlar. Tipsiz erkekler elizabeth tabi.
00 Yorumla
+1 yılYanlış kişilerden sadakat beklemek hatadır ama kimin yanlış kimin doğru olduğunu da bilemezsin. Herkes zevk peşinde koşmuyor, tutkularının peşinde koşarken sevdiğine sadık kalabilen insanlar da vardır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz erkekleri değil günümüz hayatı böyle işe giriyosun hemen çıkıyosun
Sevdiğin şarkıyı bile 2 gün seviyosun
Sevdiğin kıyafeti. 1 kere giyince unutuyosun her şey böyle oldu10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılDizi filmlerinden olabileceğini düşünüyorum. Sürekli babasız doğan çocuklar h eşine sadık davranmayalar - cinayet - tecavüz gibi sahnelerin çokluğundan diye düşünüyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılOnlara hızlıca kapı açan ve haddinden fazla değer veren kadınlardan dolayı. "Gem vurma köpeğe kendini at sanır ve at gibi gider, it gibi döner" atasözü boşuna değil.
10 Yorumla Gelişen teknoloji ile insanlar artık yetinemiyor özelikle sosyal medyanın gelişmesi kadını erkeği yok günümüzde maalesef herkes sadakatsiz oluyor artık
10 Yorumlabugünü yarını yok genel olarak erkekler hep sadakatsiz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşıksa cok seviyorsa sadakat bekle
Ama artık erkekler bıktı. Durmadan terkedilmelerden vs. bunlardan korkuyor. bu yüzden para varsa araba da varsa ev de varsa biri gideeeer biri geliiir takılmak en iyisi diye dusunuyorlar.
Ama cogu erkekte para araba ev olmadıgından maalesef kızlar avantajlı su konumda. Yoksa her erkek tek basına yasasa işiniz cok zor olacak. Baglanmanın anlamı yok diyecek erkek00 Yorumla
+1 yılErkekler hep sadakatsizdi zaten yeni bişey değil bu asırlardır var olan bi durum
30 Yorumla
+1 yılKadınların çoğu affedersiniz pc erkek seviyor onlar da kadınları kullanıyor, her ilişkiye girdiği kadını skor olarak görüyorlar o yüzden sürekli aldatıyorlar. Bundan dolayı kadınlar da erkeklere güvenmiyor. Tabii kurunun yanında yaşta yanar.
10 Yorumla
+1 yılGünümüzde sadece erkekler sadakatsiz değil. Kadınlar bu konuda erkekleri geçti. Öyle kadınlar varki doğurduğu çocuğun babası kim onu bile bilmiyor.
10 YorumlaAşk ideale duyulan bir hazdır. Demekki ideal kavramını desteklemiyor kişi.
Değilse neden sadakatsiz olsun?10 Yorumlaçünkü hersey basitleşti normalleşti.. bir çok uygulama gündelik ilişkiler.. ciftlerin fantezileri vs.. kısaca doyumsuzluk..
10 Yorumla
+1 yılYine genelleme.. sanki kızlar sütten çıkmış ak kaşık 😂 her iki tarafta sapıttı. Ama sadakatli insanlar hâlâ mevcut.
11 Yorumla- +1 yıl
Sadık insanların da değeri bilinmiyor oda ayrı bir konu.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoyumsuzluk, yerine yenisini koyabilme, kızlara erişilebilirlik
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. erkeklerın kolayca elde ettiği kadına sadakatlı olwasını beklewek pek olası değıl
bır kadının gonlunu kazanwak onun ıcın wücadele etwek gerekır wücadelesiz kazanılan her zaferın odulu adı tuzu keyfı de az olur00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence bunu cinsiyete dayandırmak saçma genel olarak insanların sadakat sorunu var nedenine gelirsek bitmek bilmeyen isteklerimiz başkalarına özenmemiz egolarımız v. s v. s gün geçtikçe maneviyattan uzaklaşan bir toplum oluyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen karakter meselesi ama kadınların hayatın her alanında var olmalarının da etkisi olduğunu düşünüyorum. Yani erkek çok fazla kadınla karşılaşınca, yaşam amacının tüm çiçeklerden polen toplamak olduğunu hatırlıyor. 😃
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkeklerdeki her bir bozulmanın sebebi kadınlardır. Çünkü bir ortamdaki erkekler, kadınlara göre şekil alır.
Eğitimli kadınların olduğu ortamdan eğitimli erkekler çıkar.
O. 'ların olduğu ortamdan o. 'nun çocukları çıkar.01 Yorumla- +1 yıl
Rabbim şu kadınları yaratmasaydi kimle aklanacaktiniz bu kadar acaba
Erkeklerin hemen hepsi öyle ama kadınlarda da şaşırıyorum ki çok fazla
10 Yorumla
+1 yılHer erkek değil ama çoğu erkek her zaman değişiklik ler bekliyor hayatinda
10 Yorumla
+1 yılinançlarında sıkıntı var ve doyumsuzluk heyecan arama peşinde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Erkekler herzaman cinselliğe önem verdiği için bu durum oluyor bsska neden yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılHer iki cinsiyetin insanında da yüzeysellik var maalesef.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bu bugünlerde aşk isteyenler azaldı, sadece erkekler değil, kızlarda öyle. amaç farklı.
10 Yorumla
+1 yılİyice sapıtmaya başladı bizim millet valla. Erkeği de kadını da teraziden kopmaya başladılar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyet ile ne alakası var karaktersizlik karaktersizliktir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsadakatsiz olan erkekler değil bayanların istekleri bitmediği için kaçmadır bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgi kalpte olmayınca sadakat olmuyor birde nefis olmayınca her çiçeği koklamak istiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Hep öyleyiz. İsteyen sadakatli olur istemeyen olmaz.
10 Yorumla
+1 yılPiyasada sakatat ne kadar çoksa sadakat o kadar az olur
10 YorumlaSadakat kişilikle alakalı cinsiyet ayırt etmemek gerek, her iki tarafta da var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kadınların onlarca erkekle rahatça flört ettiği devirde erkekler ayak uydurdu umursamıyor
10 Yorumla
+1 yılHerşeye her yerden ulaşmak kolay. Sırf erkek değil kızlar da sadakatsiz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bir sallanma ayı ve bunalımlar mı bilemedim ama var bi aksilik
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞahit olduğum kadarıyla kadınlar daha çok aldatıyor mahallede 2 tane evli kadının çocuğu başkasın dan çıktı
21 Yorumla- +1 yıl
Hangi mahalle kanka 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadakat gösterecek biri yok. Kendi görüştüklerimden örnek verecek olursam ağır başlı yumuşak yüzlü olunca her dediğini kabul ettirmeye çalışan oldu. Sert çıkınca öküz oldum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılİçgüdülere gem vurmak içgüdülerin neden olabileceği şeyler hakkında ahkam kesmekten zordur. Zira herkes aslında yanlış olduğunu bile bile çok şey yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü siz kızlar nerde sadakatsiz ahlaksız terbiyesiz düşüncesiz erkek varsa onları çekici yakışıklı buluyorsunuz ve evleniyorsunuz. Ondan böyle oluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılTek taraflı değil. Hemcinsleriniz evli erkeklere kafayı takmış. Red edildiğinde ise hırs yapıyorlar.
Birinden güven almak isteyen önce ona güven vermeli.00 Yorumla - Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası