Aşk İlişkileri Bana biraz cesaret verin sen yaparsın başarırsın diyin lütfen? yuppıyaskkk Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bana cesaret verin güzel sözler edin biraz🥺? Güncellemeler+1 yıl Hadi canım arkadaşlarım 😀 Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar iyice dengesizlestiniz Bana biraz cesaret verin sen yaparsın başarırsın diyin lütfen? Cevapla En İyi Sözler Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mur_aat Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Tabii ki sen çok güçlü ve zeki bir kadınsın yaparsın başarırsın hemde en iyisini yaparsın 1 0 Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl boş ver deneme ya olmazsa? Gereksiz çaba zaman vs vs 0 3 Yorumla yuppıyaskkk +1 yıl O zaman sen yaşama Çok yaşa 😀 Yorumla yuppıyaskkk +1 yıl G. ebbbber Yorumla eL_mACOo +1 yıl Keyfim cjdmdkdmdmms Yorumla
dertanlatmayın Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bana da bi bir buçuk İskender. Bol tereyağlı olsun. Yanında Sarı kola tercihimdir 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yapamazsın sen eziksin😂 0 1 Yorumla yuppıyaskkk +1 yıl 😡😡😡 Yorumla
Fjghhjjj4 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Sen yapamazsin basaramazsin 0 3 Yorumla yuppıyaskkk +1 yıl 😰🥺🥺😭😢 Yorumla yuppıyaskkk +1 yıl boş ver Yorumla yuppıyaskkk +1 yıl Siee😂 Yorumla
sananeyrrmm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. konu ne 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tabii ki sen çok güçlü ve zeki bir kadınsın yaparsın başarırsın hemde en iyisini yaparsın
boş ver deneme ya olmazsa? Gereksiz çaba zaman vs vs
O zaman sen yaşama Çok yaşa 😀
G. ebbbber
Keyfim cjdmdkdmdmms
istiyorsan gerçekten
başaracaksın
Sen güçlü bir kızssin yaparsin sen 😊
Aslansın kaplansın yaparsın
Bana da bi bir buçuk İskender. Bol tereyağlı olsun. Yanında Sarı kola tercihimdir
Yapamazsın sen eziksin😂
😡😡😡
Hangi konuda cesaret istiyorsun?
hadi kocum hadi
Sen yapamazsin basaramazsin
😰🥺🥺😭😢
boş ver
Siee😂
konu ne
ne konuda?