Sevgilimle 2,5 senelik bir ilişkim vardı fakat bitti sevdiğimi söyledim ona kendiside beni sevdiğini söyledi ama bir şeyler yüzünden birlikte olamıyoruz. Bana saçma bir mesaj yazdı arkadaşı söyledi şunu yaz diye. Yazdığında ben aşırı üzüldüm ve 3 kız ekledim. Ekleyincede bana sinirlendi haklı olarak yine birbirimizi sevdiğimizi söylüyoruz ben birlikte olmak istiyorum söyledim ama olamıyoruz bir şeyler yüzünden. Sonrada ise konuşma sonlandı yine birlikte olamadık bende canım yine kız ekledim (lisedeki eski sınıf arkadaş) fakat asla yazışmadım... ondan sonrası ise bana gerçekten acayip patladı güvenmediğini söyledi inanmadığını söyledi bende o şeyle sinir krizi geçirip ig kapattım saçımı kestim. Birbirimizi çok seviyoruz... sizce yaptığım şey affedilir bir şey mi?
Güncellemeler
+1 yıl
canım yanlışıkla oto mesaj olarak gönderildi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
zamana birak bence bı sure ayrı kalıp düşünmelisiniz çünkü ikinize de zarar
Zaten farklı şehirdeyiz üni kazandım başka yere
kendi hayatina bak bence o zaman
Zor usta ilk sevgilim ve başka birisine bakmak istemiyorum kendisini çok seviyorum
sakin ol sevmisse gidemez zten
Bence çok kötü bir şey yok konuşup halledebilirsiniz
En az 30 kere özür diledim hata yaptığımı söyledim
Bi süre arama sorma sakinleşsin
Arayamıyorum engelledi beni fakat whatsappta aktif olduğunu görüyorum...
Nasıl oluyor o engelleyince gözükmez ki
Gözüküyor whatsappta görünüyor fakat kendisini aradığımda meşgül diyor bende anlayamadım
Farklı şehirde misiniz
Evet üniversite kazandım farklı şehirdeyiz fakat memlekete gittiğimde buluşmuştuk aşırı sevdiğimizi söyledik sarıldık ağladık
Whatsaptan mesaj yazılabiliyorsa yaz
Yazdım napıyorsun 😔 nasılsın 😔 diye engellemişti açtı engelli
Aşırı seviyorum görüldü atmadı yazmadı bana... benim olsun ya sadece benim olmasını istiyorum kızım gibi eşim gibi bakıyordum ona ya istediği her şey yapıyordum🥺
İnstagramı kapattım bir daha olmayacak öyle bir şey yaz
Biliyor kendisi instagramı kapattığımı diye her şeyi açıkladım
İstediği herşeyi yapmıcaksın işte.. bu kız seni seviyorsa illa sana döner yazar arar merak etme
İnşallah napıyorsun 😔 nasılsın 😔 yazdım
Şimdi mi yazdın
Saat 20:58 de yazdım
Tamam bekle üstüne gitme fazla. Zaten çok kötü bir şey yok aldatma yok bişey yok
O şuna üzüldü ekledim kızı , sonra sevdiğimizi söyledik fakat birlikte olamayacağız söyledi sonra 5 dk geçmedne aynı kızı ekledim ama asla eklediğim kızı sevgi gözüyle diye bakmadım hayatta kendisi haklı ya 😔 ama onun söylediği şey çok ağırdı affedersin ama ateşi kızdırtan kendisiydi ama hatalıyım
Niye birlikte olamıyacağınızı söylüyor ki
Ailesi istemiyor fakat kendisi çok istiyor demişti. Birde aileler araya girmişti ilişkimize bi ara fakat seviyoruz birbirimizi bu olaydan sonra sevmiyorum demişti doğru mu diyor ya
Ya gerçekten seviyorsa gitmez zaten. İçini rahat tut. Zaten okulun falan var daha okula odaklan
Tamam sadece korkuyorum onu kaybetmeyi
Merak etme biraz kafanı dağıt. Okuyor mu ne iş yapıyor
Kendisi staj yapıyor bir lisede öğretmen kendisi şuanda yazdı bana Hımm engellememişsin dedi bende sevdiğimi engellemek istemiyorum dedim
Seni kaybetmek istemiyorum yaz. Dedik sana severse gitmez diye 😂
🥺 inşallah birlikte olurum
Korkma seviyorsa bırakmaz
Tamam 😔
Gül bence :)
Gülemiyorum birlikte olduğumuzda gülüp mutlu olurum ancak.
İnşallah olursunuz :)
İnşallah