Peki sizin renginiz nedir?
#tutku ❤️

Selam...
Bu kez farklı hesapla ama yine ben :)
Benim için aşkın rengi siyah..
Siyah aşığıyım..
Asaleti çağrıştırıyor bana siyah
Biraz da merak ve gizem oluşturuyor..
Siyahı severim..
Kırmızıyı sadece bikac farklı yerde
Kırmızıda da benden çok şey var ama ben syine de siyahtan yanayım..
Küçük bir alıntı;
Siyah gizleyen olarak bilinse de, daha çok dikkat çeken ve gizemin içinde, saklananı gösteren bir renktir. İddialı bütün insanlar siyahı çok sever ve iyi taşır. Siyah tek bir renk değil, birçok rengin bileşimidir.. Siyah; bir renk tanımlamasından öte, bir durumun ve ilişkinin dinamiğinin gösterilmeye çalışılmasıdır.. Bir aşk ilişkisi başlarken; kırmızı, pembe, beyaz, turuncu, sarıdır belki.. Ama yaşanmaya başladıktan sonraki tek rengi siyahtır..
Derinliğin, sürtünmenin, bilinmeyenin, kaosun ve değişimin eytişimidir ilişkide.. Siyahı matem rengi olarak görmenin dışında, felsefi bir kavrayış algısıyla yaklaşmak gerekir.. Üstelik, herkesin beyaz olduğunu iddia ettiği ve "seviyeli ilişkiler" yaşadıklarını söyledikleri yerde, siyah olmak ve siyahta durmak iyidir... Bir aşka da en çok siyah yakışır.. Aşkın özneleri, siyahta dipsizleşerek, kamaşarak, kendi derinliğinin yolculuğunu tırmalayacaktır.. Herkes ilişkiyi tanıdıkça, içini ve rengini, siyah tuhaflıkta anlamlandıracaktır..
Sorumda üstünlük kurmaya çalışma bende bu etikette uğraşıyorum 😄
Üstünlük çabam olamaz çünkü öyleyim zaten.. :)) 😎
Burası benim çöplük ama, hatırlatayım 😊
Her yer benim.. 🤫😀
Hayırdır,, buralar hep dutluktu da sen mi bekliyordun başını 🤔😄
Her şeyin başı önce sağlık, sonra ben.. 😀
Baş olmayı seviyorsun 😊
Bayılıyorum..
Yanlış yere gitmesin olay sakın.. 😀
Çünkü en ufak bir dikkatsizlikte şarampole yuvarlanacaz gibi.. 😀
Aşk etiketi altında aşktan dem vuruyoruz, neresi yanlış anlaşılsın 😊
He tamam öyleyse.. 😀
Teşekkür ederim..
Rica ederim😊
Aşk sıcaklığı vede sıcak duyguları temsil kıldığı için, aşkın rengi kırmızı olarak lanse edilmiştir. Sıcak renklerin ortak özelliği ortama çabucak uyum sağlayabilmeleridir. Bu yüzden sıcak kanlı insanlar ve sıcacık duygular dikkat çeker. Hemen alışırız bu duygulara... mesela; kırmızı, sarı gibi renkler hemen hemen bir çok rengin yanına yakışır. Ben aşkın tek bir renge tabi tutulması taraftarı değilim. Aşk'ın rengini kırmızı olarak ele alırsak, o kırmızının üstünde bir çok rengi barındıran kocamam bir sınır olarak görebilriz. Aşk'ın içinde tek bir duygu yoktur; özlem, nefret, sevgi, bağlanma, kırılma, tutku ve dahası bir çok duyguyu içinde barındırır...
Bknz tam böyle..
Farklı bir bakış açısı kattın, teşekkür ederiz😊
Farklılıkları severim..
👍😊
Teşekkür ederim. 🍀
Rica ederim
Cevap
18Cevap
kaz poku rengi kaz
Ne adamsın ya😄
:) :)
resme tıklarsan acıklayıcı olur .
Tıklamaz olur muyum😄
İlk defa kaz gaitası gördüm, aydınlandım. Teşekkürler 😄
ne demek efendim , rica ederim.
😊
:)
Benim aşkımın rengi mavidir. Güven ve huzur temsili.
En özel olanlar...
Yes..
Çok fazla gevezelik yapmicam konuyu uzatmaya gerek yok aşkın tanımı kırmızıdır zaten…
Kırmızı bir aşk rengidir
Kırmızı ve gece mavisi.
Kırmızının her tonu uyar 😇…
siyah iyidir her ortama gider
Siyah mor bordo
Kırmızı ve siyah
Kırmızı ♥️
turuncu
Sarı
Mavi
Mor renk
benım rengim bordo