Merhabalar.. Aşkın tanımı hepimiz için başkadır.. Aşkı yaşarken ya da yaşatırken yansıttıklarımızda birbirinden farklıdır.. Senin aşkını bir renkle ifade edecek olsaydın bu renk hangi renk olurdu?
Benim aşkım siyah ve bordonun karmasıdır sanırım.. 🖤❤ Keyifli günler..
Benim aşkımı kırmızı yansıtır. Kırmızı güçtür. Sevginin gücü. Aynı zamanda sıcaklıktır. Sevginin sıcaklığını bedenin tamamında hissetmek ve yaşamaktır :)
Boğa burçlarının güvenilir ve zarafetleriyle tanınır ve 12 burçtan en çekici burçlardan sadece bir kaçı diye biliriz :)) Hoş, sevecen ve dürüst oldukları için çevrelerindeki insanlarda memnuniyet ve saygı yaratırlar. Arzuları yüksek seviyede olurlar; Aşırılığa, hoşnuza ve büyük şeylere karşı güçlü bir arzuları vardır, bu da yoğun ihtiyaçlara yol açabilir. Boğa gibi burcunu temsil eden Boğa yerlileri öfkeye eğilimlidir, ancak öfkelendikten sonra korkutucu olabilirler. Sevdiklerine karşı öfkeleri biraz daha çabuk geçebilir ama tanımadıkları insanlara karşı acımasız olduklarını söyleyebilirim.. benim gözlemlediğim bu. 🙄 Ayrıca; Dürüstlük onlar için çok önemli.! ✌🏻