Çok büyük kavga çıktı ve babam öldüresiye dövdü beni ekmeği halıya koyduğum için sevgilim vardı 4 yıllık uyuyordu bu olay olduğunda ve ona uzunca bi yazı yazdım senden başka kimsem yok sana ihtiyacım var dedim uyandı ve umursamadı bile sadece uyumadın mı dedi ve kahvaltı yapmak için wpden çıktı gitti bende beni umursamadın diyince küfürler etmeye başladı askılı giyindiğim için bana oranı buranı açtın dedi :( bari siz yanımda olun
Babamdan dayak yedim fakat 4 yılımı verdiğim insan beni gram umursamıyor ya da benmi böyle düşünüyorm?
Bir baba kız ve erkek olsun çocuğuna el kaldırması doğru değildir dayakla şiddetle hiç birşeye varılmaz baba sana el kaldıracağına seninle konuşmayı deneseydi daha iyi bi sonuç alırdı aslında erkek arkadaşınızla ilişkinize gelince böyle saygısız bir ilişkimi olur sevgiden önce saygı gelmeli ama size bu şekilde ithaplarda bulunmusanda sizinde payıniz olmalı yoksa insan insanla durup dururken bu şekilde konuşmaz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Durup dururken bu şekilde konuşmaz yıllarını çoktan geçtik artık herkesten herşeyi beklemelisiniz çünkü ben hiçbişey yapmadım kendisinin psikolojik rahatsızlıkları var ve madde bağımlısı halisünasyon görüp beni her zaman yapmadığım şeylerle suçlardı
Arkadaşım lütfen bu tarz insanlarla muhatap dahi olmayın. Öncelikle bir kadın olarak şiddet görmen hiç hoş değil. Bu konuda hayatını bir şekilde yoluna koymalısın. Kimsenin sana el kaldırma hakkı yok. Sevgilin konusuna gelince de böyle bir durumda yanında olmak varken yazdığı şeyler gerçekten çok acınası. Lütfen insanların size rahatça küfür edebileceği bir özgürlük vermeyin. Ayrıca olmuş yıl 2022 ne demek açık giyiniyorsun diye sana küfür edip bu tarz konuşması lütfen biraz kendine saygın var ise böyle insanları hayatına alma
ne kadar seviyesiz 4 yıl bununla nasıl geçirdin ucuz kurtulmuşsun diyecem 4 yıl olmuş seni sevmiyor zaten gururunu ayaklar altına alma ve direkt engelle sen de
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten hep ayrılmak isteyen bendim peşimden koşan oydu ben ona çok eziyet ettim ama hiç peşimi bırakmadı ama yalanları arkamdan iş çevirmeyi de bırakmadı bir türlü anlamıyordum ama bugün çok net anladım sevilmediğimi altında baska seyler oldugunu
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
15
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu kadar seviyesiz biriyle 4 koca yıl kendinize hakaret ettirmekten mutlu oluyorsunuz sanırım bunun ilk olmadığı o kadar belli ki hala umursamadığını fark bile edemiyorsun sanırım bir laf varya kadınlar kendilerini mutsuz eden erkekleri sever diye vallahi doğru
Konuşmaya bak fazla ağır bu adamla bir gelecek düşünülmez en sinirli halinde her zman sana yol gösterecek sen engelle ya s. refsize bak
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gerçekten de çok büyük ş refsiz sadece ben kimsem olmadığı için ona sığınmıştım sevdiğim için değil birlikte paylaştığımız 4 yıl var sonuçta benimse hiç arkadaşım yok boşluğa düştüm zaten görüşmüyorduk
Bununla kafanı daha da çok agritirsin seni seven sana değer veren en kötü zamanında sana böyle yaklaşmaz sen kendini köy bu duruma ne olursa bu kadar ağır konusabilirsin nefret bile etsen yazmazsin gormezden gelirsin apaçık daha da seni kırmaya uğraşıyor Allah aşkına aklını kullan kendin gibi insanlarla muhattap ol çok seviyesiz biri karşına daha neler çıkar ki o konuştuğum da kimmiş dersin bana inan
Bir erkek bırak sevgilisine düşman kıza böyle laflar etmez. Bu nasıl saygısızlık. Bence şu an sakin kal ve olayları bi süzgeçten geçir. Biraz sakin kalmak sana iyi gelecektir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Açık giyindigin için sana mim kapmış ama boş bi insan bence seni de sevmiyor haberin olsun
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama ben istemesem bile yıllardır peşimş bırakmaz bende sevmediğini düşünüyorum öyleyse neden peşimi bırakmıyor
Adamda diyorkı sana benimde çok ıhtıyacım vardı demiş sen de Adams oyle davranmıssın... ve buadamı cıldırmıssın böyle yazmış.. acaba ne yazdı nda Boyle c vap verdi sana
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendisi beni defalarca aldatıp en yakın arkadaşının sevgilisiyle birlikte olup bana her gün uyuyorum diye yalan söyleyip dışarı çıkarsa torbacılık yapıp madde kullanırsa bende yanında olmam benim babamın motoru ile hırsızlık yaptı daha nasıl yanında olayım onun çıldırmaya hakkı var mı sizce?