Bu Tamamen Çiftlerin Ortak düşünce ve Kararlarına Bağlı Bazı Kadınlar Anne duygusunu henüz daha bekarken yaşıyorlar hissine giriyorlar bazı kadınlar ise daha rahat yaşamayı daha sakince devam etmeyi vs Erkeklerde ise genellikle çocuk yapma isteği kadınlara nazaran bir tık daha az ama gerçek anlamda evlilik öncesi çocuk isteyen erkekler de azınmayacak kadar fazla burada olay tam olarak karşılıklı düşünceler şeklinde meydana çıkıyor öncesinden konuşulup ortak düşüncede buluşmak gerekir ki ileride sorunlar yaşanmaması adına ama diğer türlü ise çocuk evin meyvesi birlikteliğin ortak hediyesidir düşündüğün de anne babadan alınan genlerin oluşumu her türlü düşünceye saygı duymak gerekir sağlıcakla kalın... #McLareN558
kendi görüşüm ama ben evlenirsem mutlaka çocuk isterim ilk 1 2 sene olmasa bile mutlaka isterim (hatta evlenmesem bile evlat edinmeyi ve bir kaç köpek sahiplenmeyi düşünüyorum) çünkü çocukları çok seviyorum ve zaten çocuk/hayvan sevmeyen biriyle de bırak evlenmeyi çıkmazdım bile ayrıca aşkımdan çocuklarım olsun istemekte doğal hakkım bence (evlenmeden önce konuşulur zaten eğer istemiyorsa zaten er geç ayrılırız zira uyumlu değiliz)
Olur olur bal gibi olur. Çocuk evin neşesidir derler ben eşimle o neşeyi çocuksuz da bulurum. Tamam elbette çocuklar da çok güzel hepimiz çocuk olduk ama her insan benimseyemiyor. Ben öyleyim yani anlaşamam çocuklarla. Yeğenimi misket ve taso oyunlarında hep yeniyorum ve kavga çıkıyor ağlıyor çocuk.
neden olmasın olur tabiki ama çocukla daha başka olur çocuk evin neşesi olmaz Allah vermez o ayrı ama bence evlilikte çocuk olmalı sen böyle düşünüyorsun peki eşin ya da sevgilin ne düşünüyor?
Bana göre çocuksuz evlilik olmaz. Sevdiğim hatunla aynı yastığa baş koyayım ve soyum devam etsin diye evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum. Çocuk olmayacaksa neden evleneyim sevgili tarzın da takılır gezerim.
Çocuksuz evliliğin daha mutlu olacağına inanıyorum ve çocuk istemiyorum. Bir sürü insan çocuk var diye sevmediği mutsuz olduğu kişiye tahammül ediyo bunu da göz önünde bulundurarak yorum yapmak lazım evlilik de çocuk büyük sıkıntı
Bence olmamalı. Çocuk evliliğin en anlamlı unsuru bence. Ha çocuk isteniyordur ama sıkıntı vardır olmuyordur orası ayrı, o zaman çocuksuz evlilik de olur tabi. Ama her şey normal iken olmaz bence.
Çocuksuz ev meyvesiz bir Ağaca benzer 🙂 şartlar el veriyorsa çocuk olmalı bence ama hemen evlenir evlenmez değil 🙂 yeni evliler bence o yalnızlığın tadını çıkarmalılar 😂😂
Neden olmasın ki? Herkes çocuk için evlenmiyor ya, isteyen yapar, isteyen yapmaz. İsteyen evlat sevgisini tatmak ister, kimisi sadece eşiyle birlikte geçinmek ister, hepsi normal şeylerdir.
Çok çocuk düşkünü değilim evlendiğim kişi istemezse bende istemem ama çocukları çok seven ve iyi bir baba olabilecek biriyse olabilir ben nötrüm bu konuda
Çocuk evin neşesidir ya, şimdi işten çıkıyoruz eve gidiyoruz akşam hep bi sessizlik dizi izle kahve iç uyu monoton geçiyor, Şu minnoşum doğsa da artık evde ses olsa biraz :)