Açıkçası önceden bana daha çekici gelirli ve insanların peşinden koşmayı tercih ederdim ama daha sonra bu aşk meşk Aşk ilişkileri durumlarının gerçekten boş bir durum olduğunu aslında önemli olan şeylerin ilim irfan dinimiz ve bununla ilgili şeyleri öğrenerek bunlarla vakit geçirmenin daha hoş ve gerçek bir aşk olduğunu anladıktan sonra geriye kalan ne nefsani duyguları önem vermemeye gayret ediyorum, Bir de zaten evlilik yapabilecek herhangi bir durum söz konusu olmadığı için şu anda benim için bir de evleneceğim insanım Benim gibi bedensel engelli birisinin olmasını tercih ettiğim için ve maddi olarak herhangi bir meslek ve iş sahibi söz konusu olmadığı için şu anda açıkçası hayatıma birisini alıp da boş yere vakit geçirecek bir de belli haramlar işleyecek insan değilim.
hayır aksine bütün ilgimi kaybediyorum zira ben ilişkilerde taktik ti oyundu günahım kadar sevmiyorum neysem oyum sende neysen öyle gel olmuyorsa zaten yapacak bir şey yok, ben aksine bana yavru kedi gibi sırnaşacak içe dönük, yaşına göre olgun düşünen, utangaç, sadık, dürüst, şefkatli ve anaç ruhlu kızları seviyorum o dediğin kızlarla çoğu zaman arkadaş bile olmuyorum acayip darlanıyorum yanlarında bana aşık olup sevecek sıcak bir kız lazım napayım kedi fare oynamak isteyen daha ne istediğini kendi bilmeyen kızı.
Hiç çekici gelmiyor yemin ediyorum. Üniversitenin ilk haftalarında kızın biri bana soğuk yaptı, ters ters konuştu. Aklı sıra taktik yaptı herhalde. Güzel de bir kızdı. Şu anda selam dahi vermiyorum bu kıza. Peşimden koşan o oldu. Ama ben bunu o peşimden koşsun diye de yapmadım. O bunu hak etti çünkü. Beni aşağılamaya kalkan biriyle neden konuşayım ki. Zaten gerekli sert karşılıkları da verdim.
O kadar yorgun hissediyorum ki bu konularda, kimsenin arkasından kılımı dahi kıpırdatasım gelmiyor uzun zamandır. O kadar çabaya değecek biri olduğunu düşünmüyorum, ki olsa dahi o denli bir çabanın sonucunda mutlu olmayı çoktan geçtim ben. Karşılıklı bir şekilde isteniyorsa eğer, ne ben peşinden koşayım, ne de o benim peşimden koşsun. Bir şeyleri bu kadar zorlaştırmak fazla anlamsız geliyor bana ve bu tür çabalar isteğimi de, hevesimi de fazlaca kırıyor. Soğuk davranıyorsa zaten yakınlık kuramam, kendi bilir yani umurumda olmaz.🤷♀️
Genel için konuşursak evet, haklılık payı var.. Hem bu merak ve gizemden bunlar.. Oysa çok fazla bir farkı yok birinin ötekinden.. Sadece uzak olduğumuz için cazibe saçıyor bize.. Biraz da umursamazsa karşısındaki, o zaman da hırs yapıyoruz sanki..
Belli bir tecrübeye ulaşmış insan zaten düşmez buna.. Neyin ne olduğunu bilir çünkü.. Çok şükür eriştik bu mertebeye.. :))
Hayır yaaa 🤦🏻♀️ Soğuk yapanı bırak peşimden koşana bile oralı olmuyorum ki ben.. Benim ona içim ısınmalı önce yoksa amuda kalksa umurumda olmaz benim.
Şimdi genel olarak insan ilişkilerina bakarsak evet. Bu durumu sıkça görüyoruz. Kendini ulaşılmaz gösterince insan, cezbedici geliyor ilk bakışta. Kendi adıma konuşacak olursam bu tip insanların kolay kolay peşinden koşmam. 'Oda neymiş kendini ne sanıyor, ukala' derim. Ama o kişi gerçekten ilgimi çekiyor ise iletişim kurmaktan çekinmem, teklif olur ısrar olmaz. Kimse bulunmaz Hint kumaşı ya da vazgeçilmez değil.
Erkeklere köpek diye hitap eden erkek düşmanı bir kızın peşinden koşacak erkeğin aklına sok a yım ben. Sen hep yalnız ve mutsuz kalacaksın. Görürsün bak. Bu kafayla asla mutlu olamazsın.
Ya bırak allah aşkına ya. Soruda karşı cins diyor. Karşı cins için cevap veriyorsun ve köpek tabirini kullanıyorsun. Görüşün provakatif. Ayrıca erkeklere köpek dediğin için bunu eleştiren birine özür dileyeceğine, zeytinyağı gibi bir de üste çıkarak benimle derdin ne diyorsun. Bu kadar kabalık fazla. Bak ne yazmışsın yorumunda : " o kim köpek de peşinden koşayım " Söylenecek laf mı şimdi bu? Yakıştı mı şimdi sana bu. Tamam bak, peşinden koş demiyorum ama yine de hakaret etme erkeklere. Saygı duy biz erkeklere. Kimse seni zorlamıyor zaten.
@Strong_Warrior sen sorunlusun :D ağır psikolojik sorunların var. Biz bir şey diyor muyuz? Bütün erkeklere kullanmamış ama sen üstüne aldığına göre :D yakıştırmışsın kendine. Az ötele
İstersen provakatif diye şikayet edebilirsin. Ama senin benim görüşüme saldırgan şekilde yorum yapman polemik ve sataşma, hatta kaba yorum da olabilir. Bil istedim. Karşı cinse itafen yazmış olmam erkekleri köpek olarak falan düşündüğüm anlamına gelmez. Ama senin canın öyle anlamak istemiş demek ki.
Ne oh no? Oh yes kısmı burası söyle Allah'a sen sen senin kıymetini bilmeyen verdiğin değeri hor gören dalga geçer gibi davranan birinin peşinden gider misin?
Yoo hiçte öyle değil koşmayı sevmenim nedeni kendime olan saygım çünkü seni seviyorum dedikten sonra hemen vaz geçersem , aklımda şu soru oluyor sevgin bu kadar mı senin ilk zorlukta vaz geçecek isen sevme daha iyi
Sosyetiq sheqil bence sende narsistlik var. Ve inan ki şu yorumlarınla burada bile itici geldin. Bence böyle böyle erkekleri kaybediyorsunuz. Bir kere olsun fotonu tıklayıp bakmışlığım dahi yoktur. Erkeklerin tipe değil, gerçekten konuşmaya çok önem verdiğini farkettim. Bende de bu şekilde çünkü. Mesela sen manken gibi dahi olsan , emin ol karşımda hiçbir şansın yok.
Peşinden koşturmaya çalışan ve soğuk yapan kişiyle sohbeti keserim. Bu yaştan sonra bebeyle şebeyle mi uğraşalım. Gitsin taktiklerini başka yerde denesin.
bir yere kadar olabilir ancak bende 6 ay sürdü ve izleri kalbinden silinmeye başladı. Yokluguna alistirdigi için öyle yapan s*lak en büyük hatayı yapmış olur
elde edilemeyen her şey daha cazip kılar kendini ve isteği artırır. Bu nedenle amaca ulaşmak için peşinden koşmaya devam eder. Bir çeşit inada binmiş hırs alır yerini.
Kesinlikle hayır kötü birsey ve duygum varsa koşarım ama kendimi kullanılmış ilgisiz ve kurnazlık hissedersem vay onun haline derim soğurum ondan kötü biri diye düşünürüm değmez derim kendime fazlada haksızlık etmem fazla naz aşk usandırır
Herkes sevgisizlikten, güvensizlikten yakınıyor ama gerçek sevenin değerini kimse bilmiyor. Seveni, ilgi göstereni cepte ve basit görüyoruz. Biz insanoğluna yaranılmaz