30 u geçen kadını tatlı dille yatağa atmaya çalışan , çıplak resim isteyen ve evlilik düşüncesini gündeme getiren erkekler hala mevcut burada ve reelde
bunlar için ne denilebilir ki kapak olsun😏 🤔
bunlar için ne denilebilir ki kapak olsun😏 🤔
Açık ve dürüst konuşmak gerekirse 30 ve üzerinde ki yaşta kadınlar daha çekici, güzel, hanım, akıllı tabiri caizse bazıları için şarjör bile boşaltılır. Kim 30 yaşından sonra ki kadınları ergen sanıyorsa ağır sağlaktır :D
Seks kadın için de erkek için ihtiyaç 30 yaşında olsanda 20 yaşında olsanda ihtiyacın vardır erkekler de şansını deniyo tabi ki tatlı dilli olacak odun gibi direk gel yatağa girelim diyemez. Ama evlilik vaadi vermek saçma ve gereksiz
Cevap
16Cevap
Ben biliyorum da burada söylersem ceza veriyor yönetici demiycemm..
Söyle nickinin ilk hecesini yaz bari de bilelim
Ne istediğini açıkça dile getirmekten çekinenlere ne denirse aynısı
oo merhaba yasınızda tam benlikmiş :) kadınlar gününüz kutlu olsun efem :) onlar ergen nolacak
Şimdi Yaş büyüsede beyin ve düşünce yapısı bazen büyümez. İndiğim biri vardı 25 yaşındaydı ama 15 yaşındakiler gibiydi davranış ve düşünce olarak
Bence 27 sonrası yatağa atılmasın😆😆😆emekli olsun
"Yatağa Atmak, Çıplak Resim" vb. şeyleri kadın severek yapıyorsa diyecek bir şey yok fakat yüzsüzlük yapıp zorla isteyenler kendisine saygısı olmayan kişilerdir
Bunu açıkça söylemek yeterli oluyor niye yalan soylensin ki
Evliliği uçkuru için kullananlardan dolayı hep genellemeye sokuluyoruz bende buna ayar oluyorum işte
ay o kadınlar cok tatlı hossohbet oluyor yataga atmak ıcın olmasada sohbet etmek bıle cok zevklı
evlenelim ama önce bi boydan at sonra nude :d
Aynen öyle
Öğrenecekleri çok şey var derim 😂
Tatlı dil yerine sert mi olmalı diyorsun?
Aga ergensin işte ✔️
Bilmem. Ne denebilir
Hadi evladım uza denir
Kış kış denilebilir.
Olgun kadin zor bi kadindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?