Bara gittim diye kocam beni eve kitledi boşanmaşı mıyım?

ben 18e gireli 7-8 ay oldu 18e girer girmez erkek arkadaşımla evlendim. kendiside benden 1 yaş büyük. ikimizde gece gezmeyi seven tipleriz ben sevgiliykende gece gezerdim bara arkadaşlarımla takılmaya giderdim. kız bir arkadaşım ile bara gitmiştik. erkek arkadaşımda bir erkek arkadaşıylaydı sonra yanımdaki kız arkadaşım biraz sarhoş oldu. yanımdaki kız arkadaşım kocamın yanındaki erkek arkadaşı tanıyodu hepimiz tanışıyoruz zaten bunlar konuşurken hangi barda olduğumuzu söylemiş gizlediğim bir şey değildi fakat gidipte ben şuraya gidiyorum diye haber vermem. sonrasında bi adam yanıma geldi sarkıntılık yapmaya falan çalıştı ben kovmaya çalışırken erkek arkadaşım geldi bizi öyle görünce sinirlendi baya. adamı orada dövdü sonra beni yaka paça sürükleyip eve getirdi. evde baya kavga ettik. sonra telefonumuda alıp beni eve kitleyip gitti. taa ertesi gün akşam geldi. gelincede kavga etmeye devam ettik en son sinirlenip bana tokat attı birlikte olurkende aşırı sert davranıyor her seferinde ağlıyorum. napıcağımı bilmiyorum. onu aldatmadığıöın aldatmıycağımında farkında napcam bilemiyorum çom yoruldum ama boşanmakta istemiyorum onu çok seviyorum.
Bara gittim diye kocam beni eve kitledi boşanmaşı mıyım?