Görümcem sizce nasıl biri?

Benim görümcem namazında niyazında bir genç kız şu an düğün hazırlıkları yaptığı için stresli bunu anlayışla karşılamaya çalışıyorum ama ne desem alınıp kötüye yoruyor karşılıklı dairelerde oturuyoruz ve ben 3 hafta önce düşük yaptım daha kapıma gelip "nasılsın" demedi, "Ben soğuk yapılı bir insanım yanlış anlama" diyor ama ben onunla hiç diolog kuramıyorum ve kayınvalidemle konuşup, sohbet ediyorum anlatmam gereken şeyler falan oluyor! mesela ilk hamile kaldığımı kayınvalidemle paylaştım o bana daha samimi davranıyor sağolsun bu sefer "bana niye demedin" diye alınıyor görümcem, normal sohbet etmez , özelini paylaşmaz ama benim ona herşeyi anlatmamı bekliyor, hep ben adım atıyorum 1 senedir kapıma gelmişliği yok ki ben çok çağırdım gel kahve içelim falan diye , kötü düşünmek istemiyorum ama beni kendinden çok soğuttu hani aramızda 1 yaş var ben ona hep seninle arkadaş olmak istiyorum derdim evlenmeden öncede ama şu an arkadaş değil tanıdık bile değiliz sanki buz gibi rüzgarlar esiyor açıkçası artık bir araya gelmekte istemiyorum kasvet çöküyor içime rahat edemiyorum yanında hani hanım hanımcık duruyor ama aşırı agresif bana bir tavrı yok ama kayınvalidemle konuşurken gözlemleme fırsatım var hep mutsuz eleştiri halinde benimle konuşmalarını benim içim de iyi düşünmediği ve benimde arkamdan kötü konuşabiliceği izlenimi veriyor diyorum ki insanların hanım hanımcık namazında namazında diye sevdiği insanın ev hali bambaşka nasıl biri olduğunu çözemedim...

Eşim hep beraber bowling'e gidelim dedi ve ona açıkça kardeşinin yanında rahat edemediğimi belirttim biraz üzüldü ama anlayışla karşıladı onun yapısı o dedi ama sürekli kaçamam maalesef bu duruma nasıl bir çözüm getirip o samimiyeti yakalarım bilmiyorum...

Siz sürekli sizden kaçan , özel anlarınızda bile alınıp gücenen hatta zor zamanında yanınızda olmayan görümceniz hakkında ne düşünürsünüz? Düğün stresine verip boşverebilir misiniz ?

Bu bahaneyle ne kadar onu tolerans edebilirim bilmiyorum 😔
Görümcem sizce nasıl biri?