Şuanki sevgilim tarafından aldatılıyorum. Ne yapmam gerek?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
herşsyden önce ilişkimizi gözden geçirmeniz gerekiyor.
Bir ilişki sadece beklentilerden ibarettir.
Sizim sevgilinizden beklentileriniz neler? ne kadarını karşılıyor?
sevgilinizin beklentileri neler ve siz ne kadarını karşılıyorsunuz?
bunları gerekirse yazarak listeleyin
beklentiler tam karşılanıyor ise farklı şekillerde eksikler tamamlanmak zorundadır
Taraflardan biri eksiği ya bir başka kişi ile ya da blrden fazls kişi ile karşılamak ihtiyacı hisseder
Karşı tarafın beklentilerinin tamamını karşılayamayacaksanız yeni bir ilişki düşünmelisiniz
tıbkı işverren ve çalışan ilişkisi gibi00 Yorumla
- +1 yıl
bunun nasıl olduğuna göre değişir. ama unutma intikam soğuk yenen bir yemektir ona güzel bir ders ver önce canım olma kendine aşık et sonra o kızla senin aranda seçim yapacaktır. sen onu kendine aşık edersen eğer o kızla geçirdiği zamanlar ona sıkıcı gelmeye başlayacaktır. iki kadın varsa genelde böyle olur. bir zaman sonra birine sevgisi artarsa diğeri onun sürekli gözüne batar bilinçaltında ister istemez sürekli bir kıyaslama ve özlem duygusu olur sonra ondan ayrılır. o zaman gün intikam vaktidir. sen de aldat acıma gayet de ahlaki ve etik bence
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı. Karakterini bilmediğim için bu konuda tavsiye vermek zor. Ben yüzüne çarpar ve bırakırdım. Ama senin karakterin bu hamleyi yaparken acı çekmeye eğilim gösteren bir yapısı varsa o zaman sessizce terket, numarasını engelle, hiç bir şey demeden git. Kendi kişiliğinin yapısı yapacağın hamle açısından önemli. Kimsenin etkisinde kalma. Kendin ol ve içinden geleni mantık süzgecinden geçirerek yap.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
100
Cevap
139Cevap
- +1 yıl
Aldatan kişiyi intikam için aldatmak çözüm değildir; bu yalandan nefret eden birinin yalan söylediği gibi bir şeydir. Affedecek kadar çok seviyorsanız aldatan kişinin sizi sevdiği için beraber olmadığını bilmelisiniz. Kısaca aldatmak çok kötü bir şey ve telafi edilemez...
10 Yorumla - +1 yıl
Normalde sosyal medyanın acımasız bir tarafı olduğu için bu gibi hassas konuların burada bulunmasini istemezdim fakat aldatılmış biri olarak tecrübe ve ictenligimle diyebilirim ki aldatmanin affı olmaz birkez yapan bir daha yapar klişesi gerçektir.
O senin onu bırakmayacağını bildiği için sen varken senin gururunu hiçe sayıp sana olan saygisini yitirip bir başkası ile konuşuyor ve hatta ileri goturuyorsa ona beklenmedik bir supriz yap hala çok seviyor olsan bile sen bırak hatta hiç bir açıklama yapma ama öyle bir uzaklaş ki sana ulaşamayınca yediği tüm haltlar gözünün önüne gelsin ve en son seni gördüğü ilk anda ona bittiğini söyle ona olan sevginin ve saygının bittiğini söyle ona sana davrandığı gibi Adice davranamadigin için hayatında bir hicmissin gibi davranacağını söyle ve yaşamaya devam et acı çekme onun arkasından onu geri isteme hayatına bir süre sonra iyi ki diyeceksin10 Yorumla 10 yıllık eşi tarafından aldatılan biri olarak hiç bir şey yapmamanız ilişkinizi bitirmeniz en doğru karar olacaktır intikam vs olaylarına girerseniz üzülen siz olursunuz insanların tercihleri duyguları değişebilir siz kendi benliginizi kabullenip fark edip yolunuza devam etmelisiniz unutmayın ki kimse kimsenin mülkiyeti değildir şahsi algılamayın olayı ve sakın sakın unutmayın kişi ne yapar ise sadece kendine yapar ve herkes tercihlerinin sonucunu yaşar
13 Yorumla- +1 yıl
eğer cinayet günah olmasaydı aldatan sevgilinin partnerini gözlerinin önünde parçala sonra da ayaklarının dibine at derdim sonra da o kansızı acı çektirerek öldür ama günah o yüzden direk bas bi tarafına tekmeyi daha da yanına yanaştırma yak bütün köprüleri diyebilirim her ne kadar onu yakmak daha tatlı gelecek olsa da.
00 Yorumla - +1 yıl
Bir kere yapılmış bir şey bir daha yapılmasına kapı açmak demektir. Kesinlikle bu tarz hatalarda insanlar ikinci bir şansı hak etmiyor. Affetmemen senin için en hayırlısı olur eminim. Direk ilişkini noktala ve asla arkana dönüp bakmadan yürümeye devam et. Çiçekli yollara bir an önce ulaşman dileğiyle...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı. Hiç düşünmeden onu hayatımdan çıkarıp tekrar hayatıma devam ederim. Daha önce aldatıldığım için tecrübeliyim zaten :) Böyle insanlar beni üzmez tam tersine iyi ki gerçek yüzünü gördüm diye sevinirim bile :)
10 Yorumla- +1 yıl
Bir yerde okumuştum bir kız bilmiyormuş gibi davranıp çocuğumuzun ismi ne olsun diye bir konu açıp aldattığı kızın ismini söyleyip tepkisini ölçüp öylece ayrılıyordu bence güzel bir taktik😊
21 Yorumla- +1 yıl
aslında arkadaş çevresine de ifşa edeceksin aldattıgını nasıl bir karaktersiz olduğunu görsünler @Portakallııkurabiyee
- +1 yıl
Zor olucak egona zarar verir aldatilmak ve onu geri kazanmak isteye bilirsin ama bu daha kötü en iyisi kapiyi carpip gitmek kendine az saygin olsun bunu bile bile cikmak kendine sovmekten beter direk ayril ona değersiz muamelesi yaparak
00 Yorumla - +1 yıl
Her ne yaparsan yap, şu an yaşadığın, hissettiğin şeyi değiştirmez.
Kısasa kısas yaparak yapmanı istemem.
Bunu ona söyle gayet sakin bir şekilde bitir.
Vicdan azabı çekecek! Bırak o acı ile kalsın.00 Yorumla - +1 yıl
Karakterini, zaaflarını düşün, analizini yaptıktan sonra güzelce bir intikam planı yap. Tutup da ben de seni bununla aldatıyorum olaylarına sakın girme. Haberinin olduğunu bilmiyorsa haberin yokmuş gibi davran. En zayıf anında vur yüzüne, sap gibi kalsın ortada.
10 Yorumla demekki aldatılmamak için. ne yapmalıydım dememişsin kendine ki. aldatılmışsın. ama dert etme. eşler aldatmış çok mu. hayat başlıca aldatıyor hepimizi. asıl buna otur üzül.
00 Yorumlatek yapman gereken ayrılmak. intikam ya da affetmek sadece sana zarar verecek. biri vakit kaybı diğeri de onurunun kaybı olur. o yüzden ayrıl ve önüne bak.
00 YorumlaÖncelikle bu eylemin SENİNLE HİÇBİR ALAKASI OLMADIĞINI bil tatlım. Bu tarz düşük hareketlerde kişi ne yaparsa yapsın kendi karakterini ortaya koyar. Aldatıldıysan senin için mükemmel bir hayat deneyimi olmuş, hemen ayaklarını popona vurarak o pis yaratıktan kaç. Öptüm.
00 Yorumla- +1 yıl
İçinden ne geliyorsa onu. Mantıklı insan bırakır, duygusal insan intikam almaya bakar. Çaresiz olansa daha çok sahiplensin beni diye kendisini aldatanın etrafında pervane olur. Sen hangisisin?
00 Yorumla - https://www.youtube.com/embed/1VH9nGpSAPI
Bu konuyu görünce nedense şu video da ki ilk kız geldi aklıma jsjdfsjdjs
00 Yorumla - +1 yıl
Iliskiyi bitir... ve arkana bakma geri dönerse kabul etme tepkisiz kal tamamen bu tepkisizlik onu yakacaktır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Önce izle emin ol eminsen konuş bağır
Çağır sonra inkar ediyor ve gidiyor anladığın senden vazgeçmiş zaten aldatan erkek00 YorumlaYok sende aldat filan nasıl bi yönlendirme bu.
Otur konuş yanlış anlalılma yoksa yollarını ayır yapılacak budur yani00 Yorumla- +1 yıl
Zaten olan olmuş sana tek bir seçenek kalmış ayrılmak bunun dışında olan seçenekler kendinden taviz vermenle olacak şeyler
00 Yorumla - +1 yıl
Ayril gitsin aldatan hep aldatır evlenirsin hep başkasından sana gelir sonra kendini değersiz hissedersin
00 Yorumla - +1 yıl
Saçını başını yolmadan bırakma o kızı. Napacaksın kendini düşün. Bitti, de gitsin. Yorma kendini. Onunla mutluysa devam etsin.
00 Yorumla - +1 yıl
Arkana bile bakmadan git. Muhattap olma bile. Kurtulmuşsun arkadaşım. Allah inşallah karşına senin gibi birini çıkarır.
00 Yorumla - +1 yıl
Ayrılman. ? Evet çok basit. Ayrılman gerek. Bu kadar kolay işte..
10 Yorumla Koynuna atlamaya devam et, acaba ne yapabilirsin mantıkli düşünsene biraz parası varsa devam yoksa ayrıl 😂
00 Yorumla- +1 yıl
bırakman, intikam almak anlamsızdır. en güzel intikam unutmak ve hayatından çıkarmaktır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. popona trkmeyi vuracak kapatacan defteri uzatmıycan
00 Yorumla- +1 yıl
Eğer aldatugindan eminsen elinde delilin varsa tekmeyi bas
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aldatılmanın karşılığı aldatmak değildir bu ikinizi de karaktersiz yapar. Ayrıl bitsin
00 Yorumla- +1 yıl
yeni sevgili aramaya geçmelisin bende aldatıldım 20 kere aradı açmadım bidaha aramadı :)
00 Yorumla Onunla "her türlü" ilişkini sonlandırmalısın, aksi takdirde onun yedeği olmaya devam edersin. 🙄
00 Yorumla- +1 yıl
3 altın kuralı kullan köpek et kadınlara duyurulur @asliiiihanmm
00 Yorumla İhanetin, bahanesi, nedeni ve affı olmaz. Gerisi sana kalmış...
00 Yorumla- +1 yıl
Aldatılıyosun ve ne yapman gerek çok güzel bir soru.
Peki sence ne yapman gerek?00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Ne yapmayı düşünüyorsun bırak gitsin kendine boynuzmu arıyon
00 Yorumla- +1 yıl
Sadece onunla hala birlikteysen ayrıl kafanı takma yeter düzeliyor hersey hayat devam ediyor
00 Yorumla - +1 yıl
Baskasiyla sende aldatabilirsin. ya da sadece terk edersin yol verirsin
00 Yorumla - +1 yıl
Sende onu aldat senin için bu konuda yardımcı olabilirim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Yol vermek en mantıklısı... Herkes kendine yakışanı yapar öyle düşün bu mevzunun kıssası olmaz.
00 Yorumla- +1 yıl
yapılacak tek şey, intikam alma yoluna asla gitmeden hayatından çıkartıp değersizleştirmektir.
30 Yorumla Sessizce uzaklaşın. Bu olaylar karşısında sakin kalmaya çalışın, sizden farklı bir tepki beklerken , neden bu kadar sakin olduğunuz üzerinde kafa yorsun. :) Ama acını da yaşa derim o acı yaşanmadan geçmez. Varsın kazanan o olsun , siz mutlu olun...🌼
00 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olarak mı? Flört olarak mı? bakmalıyız bu soruya
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Senin gibi birini aldatan kesin gaydir. Başka ihtimal veremiyorum 🤗
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. sana düşen çekip gitmek neyi bekliyosun ne olması lazım daha gitmen için?
00 YorumlaSakin sende aldatma onun seviyesine dusme birak kendi pisliginde bogulsun ayril ama hemen sevgili de yapma ne zaman unutursan o zaman yap ona gosteris icin degil
00 Yorumla- +1 yıl
Biptir edecen tabii ki. Sende aldatırsan ne farkın kalır. Yok seviyorum falan ayaklarını geçin. Aldatma varsa bu iş düzelmez. Ha aldatma nedeni genellikle cinsellik oluyor. Mahrum mu bıraktın yoksa
00 Yorumla Ayrılmak başka ne olabilir ki? Unutma affedilen her hata mutlaka tekrar edilir.
20 YorumlaBilmemişlik ayağına yat ve sen de onu aldat sonrada sen beni aldattın diye üste çık azına et ve terk et sana bağlanır köpeğin olur
00 Yorumla- +1 yıl
ne olursa olsun terketmek ayrılmak yoluna bakmak tekrar gelirse af dilerse kabul etmemek o kadar geniş değiliz
00 Yorumla Onu umursama. Gez toz eğlen başkalarıyla stori at bi süre böyle takıl sonra baş tekmeyi. Bu canımsın takılmayın.
00 Yorumla- +1 yıl
bi süre takip et neler yaptıgını gozlemle elinde delilinde olsun eğer delilin varsa durma hemen aç konuyu ona ve bitir
01 Yorumla - +1 yıl
Hayatimdan cikar devam etme bir insan aldattimi birdaha yapar cunku ben aldattım ama yine benle birdaha aldatsam yine benimle olur diye düsünür bence
00 Yorumla Hiçbir şey sadece bunu yapana acınır ve ardından aynaki çıtıra bakıp axxxık tfffi maşallah deyip hayatına devam edilir. Aldatan zaten ettiğini bulur
00 Yorumla- +1 yıl
Yapılacak hiç bi şey yok biliyor musun hele çok sevdiysen sadece sessizce uzaklaşmak kalıyor birebir yaşadım çünkü
00 Yorumla direkt ayrılır affeden enayidir
bir erkek olarak söylüyorum affederseniz devam eder çünkü siz onun elinde olursunuz00 Yorumla- +1 yıl
Ne yapman gerektiğini bizden mi öğreneceksin seni sevmeyen değer vermeyen bi insanla ilişkini koparmsyı bizmi öğretelim bu kadar pasif olmayın
00 Yorumla - +1 yıl
Affetmeyeceksin. Kıçına tekmeyi basacaksın. Affedersen bir daha aldatır. Aldatırsa sen affettiğinle kalırsın.
00 Yorumla - +1 yıl
Ne demek ne yapmam gerek direkt ayılıyorsun intikam falan boş zaman kaybetmeden ayrıl deymez çünkü tabi önce emin ol aldattığından
00 Yorumla - +1 yıl
Sevgilin sen ve o'nun sevgilisi buluşup bı akşam yemeği yiyin. Sana birini daha bulsunlar dörtlü şekilde yola devam edin
00 Yorumla İlişki sonlandırılır , hayatına mutlu bir şekilde devam edilir
10 Yorumla- +1 yıl
Yaşam sana verilmiş en güzel hediyedir hediyenin tadını çıkart arkana bakma
10 Yorumla - Devamını Gör (179)
Devamını Gör(234)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar,
Aldatma davranışı, duygusal, cinsel ya da hem duygusal hem cinsel olarak gerçekleşebilir. Ancak şunu unutmamak gerekir ki, hangi açıdan bakarsak bakalım sadakatsizlikle bağdaşmayan davranışlar ilişkiyi içten içe yavaş yavaş kemirerek ilişkinin, negatif bir yöne doğru evrilmesine sebep olur.
Aldatılan bireylerde en sık görülen davranış modeli, kendini suçlayarak yaşanılan eylemi rasyonelize etmektir. Örneğin; yeterince ilgi göstermedim, benim de hatalarım vardı, o aslında çok iyi biri gibi…
Tüm bu rasyonalizasyonlara rağmen unutulmaması gereken en kıymetli husus, sebebi ne olursa olsun aldatma davranışının tek sorumlusu aldatan bireyin kendisidir. Bu açıklama her ne kadar aldatan bireyler için çok da iç açıcı olmasa da gerçek budur. Eğer biz aldatma davranışına rağmen ilişkimize devam etmeyi seçiyorsak, güven ilişkisinin yeniden inşa edilmesi çok elzemdir. Bunun için de bir uzmandan destek alınması izlenmesi gereken yolla ilgili aydınlatıcı olacaktır.
"Sebebi ne olursa olsun aldatma davranışının tek sorumlusu aldatan bireyin kendisidir" demişsiniz ya, ben çok uzun bir zaman acaba dedim)) ne hata yaptım diye kendimi sorguladım durdum. Bu tarz sorulara cevaplarınız yalnızca soruyu sorana değil başkalarına da yardımcı oluyor. Teşekkürler)
ama siz adamsınız. benim sorunumu bile çözdünüz