Gönlümü kimse alamaz artık. Yapmadan önce nerede imiş? O kadar uyardık, ettik. Yaparken bana mı sormuş? Şu saatten sonra kimseyi affetmem artık. Bir uyar, iki uyar, biz de insanız ya. Çocuk beynli ile uğraşamam ya. Çocuk gibiler valla ya. Ben bir insanı uyarıyorum, yapmaya devam ediyor ise de benim için bitmiştir.
Sevgi ve samimiyetle alınmalı.. Duygusuz biri gibi durabilirim ama tamamen de duygusuz değilim.. Sadece insanların samimiyetlerine inanmıyorum.. O sevgi ve sıcaklığı hissedersem zaten gönlüm alınır.. Fakat bana yapılan seyin ne olduğuna göre değişir bu durum.. Affı olmayan bir durum varsa ortada kesinlikle taviz vermem.. Keyifli geceler..
Gönlümün neden kırıldığına bağlı aslında.. Çok absürt bir durum olmadıkça ve tekrarlanan bir hata değilse büyütmenin anlamı yok bana göre.. Samimi bir şekilde bana gelir, içtenliğini hissettirirse ve en önemlisi bir daha aynı şeyi yapmayacağına beni ikna ederse, işi kolay demektir..
Hatasını anlaması yeter bana. Kırıldığımı bilmesi ve ona göre davranması benim yumuşamama neden olur. Kahretsin ki değer verdiklerime hemen yumuşuyorum 🤦♀️🤦♀️😂