Aylar önce ben bir çocukla tanıştım. İşte sosyal medyadan ekleştik. Tipi iyi eğitimli modern İzmirli böyle italyada master yapmış benim yaşımda çalışan biriydi. Neyse çocukla işte pandemi yüzünden hep arabada görüşüyorduk. Geliyordu bizim evin oraya ikimiz de aile evinde olduğumuz için eve de gidemiyorduk. İşte neyse sonra arabada öpüşüp sarılmaya başladık filan. Bu böyle canım cicim iyi davranıyor hep işini bahane ediyor vs gece geç saatte geliyor filan. Cidden de hep işten arıyorlardı haftasonu da memleketine filan gidiyordu. Neyse böyle işte ben normal sohbet edeceğim zaman hep yüzeysel geçiştiriyordu bi de hep konuyu cünselliğe getiriyordu ben de rahatsız olup tersliyordum. Bu yine böyle ara ara yazıyordu ediyordu. Neyse sonra görüştük ettik bi daha görüşelim dedik bu dedi yok ben işten ayrıldım şehirden ayrılıyorum bi daha görüşemeyiz. E dedim bana niye daha önce demiyorsun ya da görüştüğümüzde. Hiç cevap vermedi etmedi. Bi de mesajda inanılmaz saygısız ve kötü konuşuyordu. Çoğu şeye cevap da vermiyordu. Çok sinirlendim.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
E seni takmayan birisine kendin en baştan yol vermelisin.
Her şey karşılıklı gelişmemiş.
cut.
İşte başta takıyor gibiydi sorun orada. Görüştüğümüzde iyi sonra pisliğe bağlıyordu.
O noktada kendini belli etmiş.
Görmek istememişsin, geçti artık yapacak bir şey yok.
Görmek istememek değil. Zaten 3-4 kere görüştük. Olay böyle erkeklere sinir olmam. 3 kere filan karşıma çıktı böyle tipler. Mesela normal flört ediyoruz ama olayı direk sexe bağlamaya çalışıyorlar. Ben de hayır diyip şey yapınca zorlayıp taciz ediyorlar en son ben ağızlarına sıçıyorum. Hep genelinde var bu taciz ve saygısızlık.
Hani kadına resmen et parçası gibi davranıyorlar ya da normal mesela buluşup tanışcaksın bunlar eskortla buluşuyor gibi triplere giriyor. Birine demiştim git canım geneleve diye. Ne alaka ya ben işte ilişki istiyorum duygusal biriyim vs vs diye otuz saat dil dökmüştü.
Böyle saçma sapan tiplerin sonu gelmiyor maalesef.
bkz ; Aşk taklidi yaparak seks isteyenler
Evet işte bi de olay yaşla da alakalı değil senin komşum sınıf arkadaşım olan flörtlerim de oldu. Direk daha ilk öpüşmede hadi seks yapalım diyen bakirlerdi. 16-19 yaşında seks yapmak için bana baskı yapıyorlardı ben de irite olup hepsini sildim. Yani hastalar gerçekten.
Aynen öyleler işte aşık taklidi yapıp duruyorlar. Bu arada bu ilişki sürecinde de devam ediyor biliyor musun. Mesela benim iki tane sevgilim oldu ve çok aç ve istekli erkeklerdi. Hep sevişirdik ilişki içinde ondan hep böyle ilk günden beri aşkım her şeyim dünyam böyle konuşurlardı. Her dakika böyle bana yakın olup kaybetmemek için. Halbuki beni tanımıyorlardı bile ya da iş arkadaş ailemle sorun yaşasam gram takmazlardı. Tek dertleri benle yakınlaşmaktı yani. Ondan hiç sevmiyorum bu erkekleri. İyi olan bir erkek tanıdığım arkadaşım var sadece o da başka şehirde yaşıyor. Ama sevgili olduğum ya da flört ettiğim tüm erkekler böyle. Hepsi yalancı ve Abaza.
Böyleleri hayatı yaşamasını da bilmiyor.
İnsanların dilinden de anlamaz.
Tüketim odaklıdır.
yol vermekle en iyisini yapmışın
Hiç mi istisnası olmadı bunların?
Yok zaten hep öyle yapıyorum da sıkıldım böyle herkesle birkaç kere buluş ya da birkaç hafta ilişki yaşa geç. İnsan yoruluyor tükeniyor ve yıpranıyor. Ama başka da çare yok. Hani işte tanışıp şans veriyoruz ama cidden hepsi aynı.
Hiç normal değil ya.
Ya sadece bir çocuk vardı okuldan. İşte ama o daok travmalı ve sorunluydu. Çocukla üş ay flört ettik hiç duygusunu da açmadı fiziksel elimi bile tutmadı ben de açıkça sordum işte amacın ne niye görüşüyoruz bu nereye gidiyor diye hep kaçtı bahane buldu konuşmadı ben de işte dalga geçtiğini düşündüm ve sinirlenip bitirdim. Zaten onun da işi arabası vs yalan çıktı. Hani sırf benimle çıkabilmek takılabilmek için numaralar yapmış. Bilmiyorum ama amaçlı neydi. Tek farkı diğerleri gibi taciz etmedi ama bu da gayet kötü ve yalancı biriydi sonuçta.
Ya şimdi olay bence şu. Ben dışardan çok havalı ve Yüksel görünüyorum. İşte çoğu kişi beni beğeniyor zaten ama tipsiz ve ezik olanlar yanıma yaklaşamıyor ne olsa reddeder diye hiç denemiyorlar. Ha yalancı ve yüzsüz pislikler yaklaşıyor. Ha onlar da parasız ve çirkin ama tek fark işte yüzsüz ve kötü olmaları. Onun cesareti ile ne olursa olsun kızı kandıralım kullanalım yalan söyleyelim yeter ki biz ondan biraz da olsa yararlanalım içimizde kalmasın diyorlar. Ben de onlarla uğraşıyorum.
Senin ideallerin de yüksek.
O da seçenekleri daraltıyor.
O dar alanda da düzgün birisine denk gelmen güç.
Havalı gibi bir görüntü veriyorsan özgüveni olan bile kolay kolay yaklaşamaz.
Evet ama emin ol ben düşürdüm son yıllarda hatta ben Asım atıyorum artık erkeklere. Mesela çöpü erkek ben zaten beğenmedim diye benden uzaklaşıyor. Ben artık kusurlarını görsem de iyi gibiyse bi şans veriyorum yani. Yoksa çünkğ cidden insan herkesi eliyor insan kalmıyor.
Zaman geçtikçe birisini sevmek zorlaşıyor.
Yok ben hiç sevemiyorum valla azalmadı. Eskiden de böyleydim.
Böyle böyle kısa ilişkilere devam o zaman.
Ben mesela neden uzun ilişkilerin kadınları çok yıpratıp üzdüğünü çok iyi anlıyorum. Çünkğ benim de ilişkilerim ne zaman uzadıysa o kadar fazla üzüldüm. Zaten ilişki uzadıkça bence kalite saygı sadakat de azalıyor. Birbirini aldatıp yalan söyleyip yine de affediyorlar. Ondan daha da çok yapıyorlar ne olsa affediyor diye. Ya da şiddet uyguluyorlar mesela yine barışıyorlar. Hakaretler ediyorlar. Sonra yine barışıyorlar. Çok toksik ve kötü yani. Ben mesela direk bitiriyorum.
E sende böyle kısa ve öz seviyorsun demek ki.
Ya çünkü ben kimsenin sevgisine filan inanmıyorum. Ondan artık tamtersi yapıcam. Hepsini aynı anda idare edicem. Hiçbiriyle sevgili olmadan haftada 1-2 görüşücem ve ağırdan alıcam. Çünkü sevgili olunca hem seks vs hızlanıyor hem erkek hemen yoruluyor sıkılıyor. Elde ettim triplerine giriyor. En güzeli erkeğe seks vermeden süründürmek ve aynı anda birkaç erkekle takılıp gerçekte hiçbirini sevip değer vermemek. Çünkü biriyle sevgili olunca üzülüyorsun. Ama aynı anda 3-4 erkek olunca hiç tam kendini vermediğin için birinden soğuyunca direk diğerine yöneliyorsun. Bi de o zaman kavga edip ayrılmama da gerek kalmıyor. Hani soğuk olduğumun çabalaması gerekiyor benimle olmak için ben o sırada diğeriyle takılıyorum. Ama sevgili olunca mesela ayrılmayım diye kavga edip alttan alıyorsun onun da ne olsa gitmiyor ve sevgilim diye havalanmış.
Bir açıdan bakınca sende haklısın :)
Bak mesela bugün bu 4 kere buluştuğumuz çocukla buluştuk ve hesabı ben ödedim. Sonra çocukla öpüştük. Ben hiç hoşlanmadım çocuk daha fazla öpüşmek istedi ben de reddettim çocuk da bozuldu. Eve gidince mesaj atmadı ben de sinir oldum. canım bak yani sonuçta öpüşmüşüz ve ben ona iyi davranmışım. Hani hesabı da ben ödemişim. Ona hesap kirleten bir kız da değilim sonuçta ama gördüğün gibi erkekler hak etmiyor incelik. Hep dayayıp geçeceksin abazalara.
Ne istediğini bilmiyorsun bence.
Bir defa diyorsun ki hepsinin kusuru vardi
kusursuz kim var?
kusursuz erkek sana göre kimdir, nedir?
Sen uzun vadeli ilişkiyi götüremezsin
Sen kısa ilişkiler yaşayıp geçeceksin
Karşındaki insana ister bunu ifade et, ister belli et ya da etme sana kalmış.
Flört seviyesinde karşındaki insana benden bu kadarindan fazlasini bekleme mesajını verirsen her şey daha kesinlikli olur ve bu konuda net olamadığını düşünüyorum
Ve sende şöyle bir. şey var
ben gram strese girmeyeyim üzüntü olmasin
öyle bir kadın erkek ilişkisi yok
Varsa bile senin bahsettiğin samimiyet yok
Hayırlısı olsun hakkinda
kullanmak istemiş ama olmamış ondan şehirden ayrılmadı eminim
Bilmiyorum acayip yalancı biri. İşte bi başka şehir dedi mesela sonra ben başka şehir dedim o zaman da yurtdışına gidiyorum filan dedi. Hep yalan dolan böyle kızları kandırıp kullanmak isteyen çok kötü biri.
siz bayanlar gercekteb çok ysrdim etmeyi seversiniz etmekte istiyorsun ama biz erkeklerde bunu bildiğimiz için her zamab aynı taktik duygu sömürüsü yapıp kandırmak oluyor tabi buna inanan da var inanmayanda var bisey diyemem
evet yalancı olabilir sana karşı iki taraflı oynamış olabilir ama bide şöyle düşün sen değil o senin gibi melek gibi birisini kaybetti
bu arada belki sinir geçer bilmiyorum ben gene de söylemek isterim
8 Mart dünya kadınlar günün kutlu olsun
umarım bu güzel günde yüzünde hoş naif ve sempatik. bi gülümse me olur seno görenler neden gülüyorsun bu değil de ne güzel gülüyor derler 😇😇
Çok teşekkür ederim çok zarif ve incesin ❤️❤️❤️ aynen öyle işte erkekler kadınların insanlığını kullanıyor. Mesela erkek parasız çirkin pis de olsa. Kadına çok seviyorum sen Kimsem yok sensiz ölürüm şöyle kötüyüm böyle çaresizim diyince hani her zaman olmasa da kadınlar yine de acıyor erkeğe. Ama bu tamamen vicdanla alakalı. Aynı şekilde erkekleri kullanan eden kandıran kadınlar da var. Hami zengin olsa sevgilisi olsa da kandıran kullanan. Ben öyle değilim kendimi de kullandırmam ama yine de ufak da olsa işte değer veriyorum zaman ayırıyorum vs vs. Bıktım ama herkesin kötü çıkmasından.
hersey karşılıklı tabiki de kötü erkekte var kötü bayanda var bu bir gerçek dimi senin karşına bu kadar kişiliksiz kişilerin çıkması bana göre sanki birazcıkta senle alakalı çünkü sen çok saf ve temiz seviyorsun erkekte bunu bu saf be bunu kullanırım diye düşünüyor senin için dışın bir olduğu için karşıdaki kişi ister istemez bu kişiliğe karaktere bürünüyor olabilir mi acaba..
Evet olabilir gerçekten çünkü çok iyiyim. Zekiyim ama çok iyi niyetliyim. Hani asla erkekleri para olarak kullanmıyorum ondan onlar da oh ne güzel bedavaya kız diye bakıyor bana bence. Ama işte ben kimseye de bana bunu al bunu yap demem.
Sence nasıl davranmam lazım? Ben hiç şımarık kız olamıyorum. Çünkü ailem hep beni ezdi hiç değer vermedi ondan hiç beni koruyan kollayan olmadı hayatta. Ondan genelde de beni ezip kullanmaya çalışır insanlar.
benimle senin kaderin aynı biliyor musun benide her zaman kullanıyorlar ama olsun ben üzülmüyorum onlar beninkaybetti diye onlar üzülsün banane sen kullanmıyorsun erkekleri ama onlar senin bu cana yakın sıcak kanlı olmanı kullanmak istiyor insanlar hepsi senin gibi değil maalesef
hoc bir şekilde davranma kendin olmayı bırakma bence ailen seni ezdi bu yanlış bişey ama kim bilir belki sen içine kapanık sessiz sakin ama tanıdıkça açılan sıcak kanlı sevecen birisisin bence
Yok içime kapanık biri de değilim askında ama işte böyle şımarık ve bencil değilim. Fazla iyi niyetli ve vericiyim. O nedenle de sonra pişman oluyorum.
bu senin suçun değil ki sen tamemenbkarsu tarafa iyi jiyatli kendin gibi yanasiyorsun olduğun gibi samimi sıcak kanlı sempatik ama karşı taraf bunu bile göre sana kötü niyetle yaklaşıyor
Aynen öyle işte ben hep iyi niyetli düzgün ve adil yaklaşıyorum. Ne onlara aşkım diyorum sevgili olalım diyorum ne de sizinle cinsellik yaşayacağım ya da evlenelim diyorum. Ben sadece onların sevgi ve ilgilerine o an samimi hissedersem karşılık veriyorum ama onlar hep daha fazlasını istiyor. Atıyorum elini tutuyorum direk öpüşmek istiyor. Öpüşmek istiyorum direk seks yapmak istiyor. Hep böyle beni boğuyorlar. Bi de tek yaptıkları araba ile beni almak ve ucuz kahve yemek gibi şeyler. Yani hiç gerçek aşk sevgi romantizm yok. Resmen ucuza beni et parçası gibi görüp kullanmaya çalışıyorlar. Cidden o kadar umutsuzum ki hem erkekler hem aşktan yana. Hepsi aynı bok.
hepsi aynı bokun derken beni koydun içlerine alındım yani haberib olsun 🥺🥺
sen gercekten o an sevmek konusmak sohbet etmek ciddi bir ilişki olmasa bile o an güzel olsun istiyorsun karşı taraf bu şekilde görmüyor ya da görmek istemiyor aslında bunların çoğuda kişiliği ve zihniyeti ile alakalı sen gercekten çok iyisin mükemmelsin ama artık günümüzde herkes böyle kötü niyetli oluyor ya da iyilik yapıyor ama karailik bekliyor maalesef.
Onların bana bi iyilik yaptığı yok ki kendi görüşmek istiyor ben kabul ediyorum. Ben kendi hesabımı ödüyorum. Onlar bana hediyeler alıp bi şeyler yapmıyor ki. Benden herhangi bir beklentisi olamaz. Tamtersi onlar kadınları kandırıp yatıp sonradan hiçbir sorumluluk almamayı biliyor da bunlar kadınla iki mesajlaştı ya da kahve ısmarladı diye kadın tamamen bunların olsun diye bekliyor saçmalığa bak. Bi de hemen canım aşkım güzelim diye her boku seni seviyorum ve cinselliğe bağlıyor. Mesela sen cinsellik yaşasan ya da gel arkadaşlarımla ailemle tanış ya da sevgili olalım diye resmiyet beklesen ama a işte yeni tanıştık daha işte bilmem ne diye aklı başına gelir. Ama cinsellik için aşkından ölüyor. Ne kadar ikiyüzlüler di mi. Ne kadar parası da olsa tipi de olsa o kadar midemi bulandırıyor ki karaktersizlikleri cidden kusuyorum. Seks için nasıl yalaka ucuz yalancı ve şerefsix oluyorlar.
erkekler böyle ama yapacak bisey yok ki bel altı söz konusu olunca beyni kullanmak ikinci plana geçiyor mantık olmadan düşünüyorlar
şu konuda sana sonuna kadar katılıyorum resmiyet olunca mantıklı konuşuruz açıklama yapariz ama söz konusu sevgi saygı olunca fazla düşünme olmaz ama söz konusu cinsellik seks ya da fantezi olursa da bu sefer hiç bir şekilde mantık beyin kullanılmaz
sevdigin konuştuğun ya da ilgi his duyduğun birisine sevgini göstermek için hediye almana gerek yok ya da kahve çay farklı şeyler almak ısmarlamak gerekmez ki konuşarak dertleşerek ve anlayarak de karşı tarafa sevgini saygını verebilirsin gösterebilirsin...
Doğru öyle yapıyorlar aslında
senin bunları görüp bilip bundan sonraki kişilere karşı çok fazla sıcak kanlı olma ya da hemencik samimi olma kendini azıcık dizginle
Ya sen niye ikidebir beni eleştiriyorsun ki ben mi dizginlemiyorum ne alakası var. Ben gayet normalim. Üstüme gelen canım cicim özledin mi diye kalpler atıp öpüp ellemeye çalışan onlar zaten. Ben gayet normal davranıyorum zaten. Ondan hatta yüz bulamadıkları için bozulup sitem ediyorlar.
Yani hep böyle üstüme saldıran erkekler var ve ben hep mantıklı ve. Normal flört ediyorum zaten. Ben arada canım diyorum onda bile fazla diye rahatsız oluyorum. Daha ne yapayım.
ben ikide bir seni eleştirmiyorum ki ben sadece sana gereğinden fazla iyi niyetlisin diyorum sen iyi niyetle davranıyorsun sıcak kanlisin sevecensin sen nasılsan karşındaki kişiyi de öyle görüyorsun bu senin iyi niyetlisin saflığın sempatikliğin karşı tarafın içi fesat olduğu için bunu iyi niyetle yaklaşıyor ne kadar iyi birisi diye düşünmek yerine ben bunu kullanırım diyor farklı düşünüyor
neyse ben daha fazla yorum yapıp seni kırmak incitmek üzmek istemiyorum umarım karşına senin gibi saf temiz güler yüzlü bitişi çıkar ve seni senden daha çok sever
zaten senin gözünde biz erkekler hepimiz aynıyız aynı bok'uz o yüzden ne desem benide onlarla bir tutacaksın ama olsun canın sagolsun kendine iyi bak sağlıklı günler dilerim sana ✌🤞✌😇😇
Hayır ya konuşalım ben herkes aynı demiyorum. Benim karşıma çıkanlar aynı diyorum. Ayrıca ben saf ve iyi niyetli filan da değilim. Ben sadece iyi bir insanım. Yani böyle karşı tarafı kırmamaya ve kullanmamaya çalışıyorum. Atıyorum bana hesap ısmarlarsa ben de ona ısmarlıyorum işte başka kızlar gibi enayi ne güzel ödesin demiyorum ama hiçbir zaman da erkekten fazla ödemiyorum yani. Ya da mesela fiziksel yakınlaşıyorum ama erkek zorlar bencil davranır be rahatsız olduğum bir şey yaparsa da tepkimi koyuyor veya bir daha görüşmüyorum. Zaten bu nedenle de 10 buluşma bile sürmüyor hiçbir ilişkim.
Ayrıca hepsinin kusuru var ve hiçbirine de aşık değilim ama olay aşık olmak değil işte. Kusurları ile yine de kabul edip işte iyi taraflarını görebilmek. Hiçbiriyle zaten sevgili değilim. Sadece vakit geçiriyorum. seks de yapmıyorum ve yapmam da. En fazla öpüşüyorum ondan benim için bir özelleri veya bi şey yok. Ha seks yapsam mesela sonradan pişman olabilirim ama bunları seks yapmadan görünce zaten birkaç hafta gerçek yüzleri de gözüküyor bence. Olayı sadece seks kovalamasına getirirse direk ayrılıyorum.
Fb olarak görmüş herelde seni
Evet ama ben öyle bir şey istemiyordum ve okey değildim o da bunu biliyordu o nedenle canım salal ne diye benim canımı sıkıyor. Anlamıyorum böyle pislik erkekleri ben. Ben normal flört ediyorum sohbet ediyorum. Hani bunlar da mesela öyle yapıyor. Sonra işte seks için ısrar ediyor veya olayı sadece sexe çevirmek istiyorlar ben de sinirlenip bitiriyorum ama bunu zorlamaları yalan söylemeleri çok iğrenç. Ben öyle bir ilişki yaşamıyorum ve istemiyorum çünkü. Gitsin öyle birini bulsun. Ne diye benim dengemi bozmaya çalışıyor pislik.
Kadınları belli taktiklerle tavlayabildiğini sanan ve obje gibi gören beyini altta çalışan bir insandan ne kadar bir beklentin olur ki
Duygusuz insanlar ilk iyi davranırlar aşık ederler sonra gerçek yüzünü ortaya çıkarırlar
Ya çoğu erkek böyle zaten ondan sevgilim olmuyor. Yani okulda da erkeklerle flört ederdim çoğu böyleydi daha duygu yok arkadaşlık yok tek dertleri sexti hep. Bana çok iğrenç gelirlerdi ben de hep engeller uzaklaşırdım. Hiç düzgünü denk gelmiyor ki.
Bu arada çoğuna zaten aşık olmadım. Ama genel piyasa hep böyle. Türk yabancı 20-30 yaş fark etmiyor çoğu erkek ilk üç buluşmada seks yapamazsa bir daha kadın için bir şey yapmama modunda.
Maalesef ki banada gelmiyor
Enteresan insanlar nasıl böyle bir yaratık oluyorlar bende bilmiyorum sexs denilen şeyinde bu kadar abartıldığını da anlamıyorum
Ya gerçekten ben de. Bi de sevişmek adı üstünde ya. Önce bir seversin hani tanırsın vakit geçirirsin sonra yavaş yavaş olur. Benim hiç öyle olmuyor. Hepsi istekli boğa gibi üstüme saldırıyor ve tiksiniyorum yani.
Bi de gerçekten bana çok abazalar ve açlar denk geliyor. Ama mesela koz erkek grubu oluyor. Hatta erkeklerin sevgilileri oluyor ama onları arzulamıyorlar beya saldırmıyorlar. Hatta onlara sürtünen kozlara da asılmıyotlar. Hepsi bana azıyor. Daha bana azmayan erkek tanımadım. Ve hiç öyle seksi de değilim açık giyinmem.
Enteresan
Çocuğun 1500 takip edeni filan var.
Yok ya bence enteresan değil çoğu güzel kızın başına böyle erkekler gelmiyor mu. Tüm kızlar diyor erkekler tek derdi seks direk seks konusu açıyorlar diye filan.
Şahsen bende bir erkeğim ama yani hiç bir zaman sulanmam dediğim gibi gereksiz buluyorum ben duyguya önem veren insanım bu günlerde ne kadar çok kırılsamda önem veriyorum bizim erkekler aç olduğu için böyleler hep ondan
Ya bi de bu benim takıldığım erkekler ama zengin gayet iyi ailesi olan okumuş etmiş tipi arabası olan insanlar. Gidip pavyondaki tır şöförü değil ki. Ben ondan anlamıyorum. Ege de itü de okumuş erkeler yurtdışında okumuş etmiş. Hani köyden çıkıp kadına saldırıyor gibi ama tavırları.
Hayır bi de ben bu iyi kızlara sulanmayı anlamıyorum. Git eskorta arkadaşım ne diye kıza aşık gibi kandırıp duygu sömürüsü ile taciz edip zorluyorsun. Yıllarca peşimde dolanan oldu ya.
İyi bir kariyere sahip olması maalesef ki iyi bir karakteri olucağı anlamına gelmiyor erkekler zor şeyleri severler yani escorta gidip herkes yapabilir ama zor bir kızı baştan çıkaran sayısı azdır o yüzden böyleler
Saçma bir düşünce biliyorum ama böyleler
Yani bilemiyorum herhalde. Oyun gibi görüyorlar cidden. Hani dertleri sevgi veya ilişki değil. Ben bu kızla işte çıkabildim sevgili olabildim ya da seks yapabildim demek sadece. Devamını da getiremiyorlar. Ve mesela reddettiklerimden eskorta gidip sonra bana ağlayan olmuştu. İşte keşke gitmeseydim Seksi çok merak ediyordum başka çarem yoktu gittim berbatı iğrençti işte keşke senin gibi aşkı bekleseydim filan diyordu aptal
Aynen zaten mesela istekli ve aptal kızlar var ya böyle erkeklerin üstüne atlayanlar. Onlara da hiç aşık olan ya da elde etmek için çabalayan erkek görmedim. Erkekler resmen yüz bulamadığı ve zor kadını hırs yapıyo. Hani ego savaşına giriyor resmen.
Evet iki cins te ulaşamadıkları kişileri hırs meselesi haline getiriyorlar
Dediğin gibi oyun gibi skor tablosunda en üste çıkmaya çalışiyorlar halbüki kızı sevsen aşık olsan bu sexs zırvasına ihtiyacın bile olmicak ama nerdeeee beyinleri olsa bunu bilirlerdi
Mesela bak şu an yine hayatımda erkekler var. Normal sohbet ettiğim hani. İş arkadaşı. Normal arkadaş. Liseden arkadaş ya da appten flört gibi. Şimdi hepsi beni beğeniyor ediyor ama kim iyi kim güvenilir nasıl anlarım sence. Yani gerçi insan anlıyor da. Mesela geçen birkaç kişiyi sildim. Çünkü yanlarında telefon çaldığında bana sus filan yaptılar böyle gizlemeye çalıştılar ya da başkası direk sexe getirdi sohbeti. Bi de mesela bir kere yatana kadar sevgili vs gibi yattıktan sonra direk fb moduna giren erkeklerden de nefret ediyorum. Hani ayrılmıyor terk etmiyor ama sadece seks için görüşmek istiyor mesela o yatmadan önce olan ilgisi aşkı arkadaşlığı tamamen yalan çıkıyor. O da çok iğrenç. Nasıl bu kadar iğrenç olabiliyorlar cidden anlamıyorum. Hayır yani bi insan hep o kadar yatmak etmek isteyip hem de insan olarak duygu olarak nasıl değer vermez?
Ya seks güzel bir şey ama sevdiğin insanla güzel. Ben bir insana değer vermiyor güvenmiyorsam istiyorsa kıvanç olsun brad olsun sevişmem yani. Önemli olan bana verdiği ilgi ve değer. Ama erkekler için tamtersi. Kadın şeytan da olsa yeter ki güzel olsun. Ondan öyle kadınlar da adamları kukla yapıyor. Ben de vicdansız olup öyle olsaydom keşke.
Bence boşvermelisin artık bu aşkı akışına bırak bence böylesi daha iyi çünkü araştırırsan böyle sapıklara denk gelirsin bunlar uçan sineğe bile azarlar doyumsuz bunlar sana aşık olan insan gözünden belli olur zaten sana değer verir seni sever rol yapmazlar
Sexs tabikiside güzel ama sevdiğin insanla dediğin gibi bir ara bir arkadaşım ile aynı evdeydik bana mesaj verdi hani yapalım mı diye ben reddettim çünkü sevgilim değil ve arkadaş olarak görüyorum bu bir olgunluktur
Bi de bak mesela benim iki tane takıldığım çocuk vardı. Bu ikisi başta benim net kölemdi. Tamamen yalakalardı. İşte mesela sadece bana oral yapıyorlar yemek hazırlıyorlar. Getir götür yapıyorlar filan sonra zamanla ben bunlarla ilişki yaşamaya başladım. Ben de onlara veriyorum yapıyorum işte değer veriyorum artık gilan. Hani önce sıfırdı çünkü hiç gram vermiyor sadece onlardan alıyordum. Zamanla sevip vermeye başladım. Aaaaa ne oldu biliyor musun? Bunlar nasıl kötü oldu. İnanılmaz kanka kalktı böyle saygısız bencil kaba tipler oldular. Ben şok oldum yani dedim oha ben bunları sevip iyi davranınca kıymetim bitti. Ama o kıymeti almadan önce de duygu sömürüsü yapıyorlardı. Hani işte ua keşke sen de bizi sevsen. Yok işte keşke bizle olsan bizle kalsan daha çok görüşsek gibi yavru köpeği oynuyorlardı ben onları seveyim diye.
Helal olsun sana. Bence de öyle olmalı. Ne o öyle ya her önüne gelen yapıyor. Olacak iş değil.
Kendimi övmej gibi olmasın ama bunlar bu olgunluğa ancak 60 yaşında varırlar anlarlar sexsin o kadarda önemli olmadığını
Bak gerçekten erkeklerin nefsi çok zor kontrol ediliyor yani tabikiside insanın gözü kayıyor ama nefsim böyle ne yapayım diyerek bahanenin arkasına sığınıyorlar körertseler daha mutlu insan olacaklar haberleri yok
Yok ya bence hiç yaşla alakası yok benim babam da böyle pislik birdir 80 yaşına geldi hala böyle. Mehmet alierbil de öyle ya. Pis herif. O kadar öldü döndü hala Abaza.
Ya bunun erkekle kadınla alakası yok. Toplum baskısı yüzünden kadınlar öğreniyor yoksa kadında da var. Erkeklere toplum destek oluyor. Taciz tecavüz şiddet her boklarına alkış tutuyor da ondan. Tamtersi olsa tamtersi olurdu. Bunun cinsiyetle filan alakası yok. Kadına araba kullanamaz ya da okuyamaz diyorlar hayatlarında araba vermemiş okula göndermemiş. Bak yapınca kadın nasıl erkeklerin hepsinden iyi. Çoğu erkek yatakta bok gibi. Hiçbir bok beceremiyorlar. Hepsinde erken boşalma ve sertleşememe sorunu var. Hiçbir bok yapamıyor ve yılda bir kadını zor buluyorlar.
Yok yani çalışmayınca anlarlar demek istiyorum ama dediğin gibi doru
Ya ama düzgün erkekler de var yani senin gibi herkes öyle değil de benim normal hayatta karşıma çıkanlar gel blöylr. Bi de bakıyorum da iyi mutlu ilişkilerde kadınlar Subay gibi. Hani erkeği yönetiyor emir veriyor erkek de emredersin diye yapıyor. Ben erkeğe saygı duyup Özgür bıraktığım için bence kapris ve zorluk yapmadığım için üzülüyorum. Halbuki kendimi prenses yapsam. Hani bana gergin mesaj at ara. Buraya götür onu al bunu yap diye. Çok daha mutlu olurum belki ama işte bana çok kötü geliyor bunlsr diyemiyorum.
Katılaşmış bir algı var doğru herkesin kafasını böyle dolduruyorlar ve yatak konusunda duygu olmaz ise hiç bir şey olmaz
Yemin ederim "diyemiyorum" lafından sonra duygulandım bu devirde senin gibisi zor bence ilişkide biri birini yönetmese ortak şekilde karar verse daha iyi ama maalesef ki öyle bir algı oluştuki bazı kızlar o kadar ilgi alıyorlar ki artık köpek yerine koyuyorlar erkekleri
Ama erkeklerde sexs için böyle köpek olursa böyle olur işe
Öyle bir devir ki duygusunu gösterilen ezik kabul ediliyor bazen kendime diyorum keşke 70 80 li yıllarda yaşasaydım ne güzel saf duygu çıkar ilişkisi olmadan sürdürülen aşklar çok güzel olurdu ben bence bu devirin insanı değilim
Erkekler çok sinsi bence. Zaten buluştuğumuzda bile mesela sonuçta en fazla kahve ısmarlıyorlar. Yemeği bile sonuçta ben kendiminkini ödüyorum ya da onlar arabayla alıyor ediyor masrafını konuşuyor diye ben ödüyorum arada denk olsun dite. Hiçbir erkek de öyle saf değil hepsi kuruşunu hesaplıyor yani kızla buluşurken. Hani kondom parasına kadar söylenen erkek tanıdım ben yani o kadar cimriler bence hepsi. Bi de o ların hepsi canım bitanem güzelim seni özledim seni böyle istiyorum böyle harikasın böyle güzel tenin kokun diyorlar da hepsi seks için yalvarış bunların. Sevgi filan değil. Canım sıkkın olsam. Hasta olsam yüzüme bakmazlar biliyorum. Tek dertleri işte kırk yılda bir buluşabildikleri güzel bir kızı en az paraya yatağa atmak. Yani bu bana çok itici geliyor. Nesini deveyim ki bu böceklerin. Ben de sadece kullanıyorum. Çünkü normal kız veya arkadaş bulunmuyor anca böyle abazalar var onlarla görüşüyoruz sohbet edip geziyoruz. Ben de sosyallik ihtiyacımı karşılıyorum.
Böyle insanları kullan iyi insanlara kötülük yapma her erkek te aynı değil bu arada
cinsellik olarak yaklasmıs gibi
Evet öyle zaten de böyle saygısız kaba ve iğrenç olması çok saçma. Hani böyle hiçbir bilgi vermiyor bir günü diğer gününü tutmuyor böyle mesela işini değiştireceğini söylemiyor etmiyor gizliyor.
italyada master yaptıgı işi gücü bilmiyorum karanlık bir tip olabilir. sana yalanlar söylüyor olabilir. zatenn niyetide tuhaf. duygularını suistimal etmiş.
Bilmiyorum ama internetten bakmıştım yani doğruydu yazdıkları. Karanlık bir tipe de benzemiyordu ama olabilir tabii belli olmaz. Mafya belki
İletişimi temelli kes gitsin. kendi hayatına bak artık.
Ya öyle yaptım zaten ama sorun hep karşıma bu tarz erkekler çıkıyor.
çocukdan uzak durmalısın.
Yok zaten sövüp engelledim her yerden ama önce de öyle olmuştu ordan burdan haftalar aylar sonra mesaj atıp işte görüşmeye ikna etti. Çok tehlikeli biri. Görsen böyle temiz düzgün filan dersin ama o kadar yalancı şerefsiz kötü ve bencil ki. Mesela mesajda inanılmaz dirty talk tarzı şeyler yazmıştı ve çok rahatsız olup kavga ettim. Hani kadını aşağılayan şeyler böyle.
Ama görüştüğümüzde gayet kibar efendi filan böyle hediye getiren canım güzelim diye sarılan filan hesap ödeyen biriydi ama görüşmediğimiz zaman ve telefonda berbat. Hani sanki dün benle birlikte o değil de başka biri var gibi. Hiç böyle birini tanımadım. İğrenç.
Bi de okumuş modern ya ona şaşırıyorum o yazdıklarının düşünce yapısının inşaat işçisi kırodan farkı yoktu.
konuşma sen yokmuş gibi davran asla muhattap olma. tabi benim fikrim bu
anlıyorum ama karşındaki cinselliğe önem veren kişi gibi duruyor. yeni ilişki düşünmelisin
Yok zaten ben tamamen silip attık görüşmedim de ama yine de sinirimi bozdu. Hep bu tarz erkekler hayatıma giriyor. Hani işte böyle beni taciz eden zorlayan sadece cinsellik yaşamak isteyen vs.