Aşk İlişkileri SANDIĞINIZ KADAR CESARETLİ MİSİNİZ? YOKSA ÖYLE Mİ ZANNEDIYORSUNUZ? cerenaldinc Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sandığiniz kadar cesaretli misiniz? Yoksa sadece öyle mi hissediyorsunuz?Karşı cinse duygularindan bahseder misin? SANDIĞINIZ KADAR CESARETLİ MİSİNİZ? YOKSA ÖYLE Mİ ZANNEDIYORSUNUZ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Клвдияивановна Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Açık ve net söyleyeyim Bendeki cesaret hiç kimsede yoktur varsa bile buyursun 😀😀 1 0 Yorumla
Gecepehlivanı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Hiç geri vitesim yoktur. Nerden inceldiyse ordan kopsun modundayım sürekli. Aklımdan geçen herşeyi herkese söyleyebilirim 1 0 Yorumla
ŤƏĐ_MÒSBÝ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Bahsederim saklamıyorum duygularımı. Sandığım kadar cesurum, zaten aşırı cesur olduğumu düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç cekinmem pat pat söylerim bidahaki gelcez dunyaya 1 0 Yorumla
Turızmciadamm Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Söyleyemiyorum. uzakdan bell ederim cesaretli olup olmamakdan değil 1 0 Yorumla
Kuuuzzeeeyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cesaret ile isim yok artık yapmam gerkiyor yapıyorum sadece 1 0 Yorumla
-iirene Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. değilim sanmıyorum da açıkçası çekingenim karşı taraftan beklerim hep 1 0 Yorumla
muzaffer_abiniz Takip Et Xper 2 Yaş: 102 +1 yıl Evet, Deneyen ya başarır ya da başaramaz. Her sonuç kazançtır. Denemeyen ise acabalarla yaşar durur. 1 0 Yorumla
KaRa-YaZı Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl bu aralar hiçbirsey hissetmıyorum.. yani.. gercek bir sevgıye pek inancım yok 0 0 Yorumla
Tuygun_M34 Takip Et Xper 5 Yaş: 53 +1 yıl Kesinlikle bir şey hissediyorsam ve bundan eminsen kendisiyle paylaşmaktan cekinmen 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Sandığımdan daha cesurmuşum 1 0 Yorumla
DemirDikBey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Sana bahsedecek çok güzel duygular besliyorummmm 1 0 Yorumla
Azitro3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Evet 1 2 Yorumla cerenaldinc +1 yıl Hangisine? Yorumla Azitro3434 +1 yıl Hem cesaret li hem karşı cinse acilirim Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Cesaretliyim 1 0 Yorumla
gezenbirisi Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sence 0 3 Yorumla cerenaldinc +1 yıl Soruya soruyla karsılık vermeyin bunu bilemem Yorumla gezenbirisi +1 yıl Felsefeyle çözülmez dimi sorun sorunlari çözmeye hemen para gerekli Yorumla cerenaldinc +1 yıl Ne alaka? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Açık ve net söyleyeyim Bendeki cesaret hiç kimsede yoktur varsa bile buyursun 😀😀
Hiç geri vitesim yoktur. Nerden inceldiyse ordan kopsun modundayım sürekli. Aklımdan geçen herşeyi herkese söyleyebilirim
Bahsederim saklamıyorum duygularımı.
Sandığım kadar cesurum, zaten aşırı cesur olduğumu düşünmüyorum.
Hiç cekinmem pat pat söylerim bidahaki gelcez dunyaya
Söyleyemiyorum. uzakdan bell ederim cesaretli olup olmamakdan değil
Cesaret ile isim yok artık yapmam gerkiyor yapıyorum sadece
değilim sanmıyorum da açıkçası çekingenim karşı taraftan beklerim hep
Evet,
Deneyen ya başarır ya da başaramaz. Her sonuç kazançtır. Denemeyen ise acabalarla yaşar durur.
bu aralar hiçbirsey hissetmıyorum.. yani.. gercek bir sevgıye pek inancım yok
Kesinlikle bir şey hissediyorsam ve bundan eminsen kendisiyle paylaşmaktan cekinmen
Adapte olur ve söylerim
Sandığımdan daha cesur çıktım
Sandığımdan daha cesurmuşum
Ben Cesaretli Oldugumu Düşünüyorum
Sana bahsedecek çok güzel duygular besliyorummmm
Duruma bağlı
Cesaretliyim
Zannetmiyorum😏
Pat pat söylerim özgüven lazım
Evet
Hangisine?
Hem cesaret li hem karşı cinse acilirim