Ben mi sevmesini beceremedim?

4 ay oldu tanışalı ayrı şehirlerdeydik İslami çerçevede çok fazla günaha girmeden evlenmek istedik 1 yıl içinde ya da 1 bucuk. Önemsedim sevdim ayrı şehirde olmamıza rahmen 10 saatlik yoldan onun için geldim annesi ile tanıştım ettim otobusum erken geldiği için sabahın 6 sında 2 saat soğukta bekledim karlı havada. annesi ile tanıştım. babası biliyordu ama tanışmak fırsat olmamıştı. gelirken mektup yazdım ona 2 bin civari altın kolye aldım gezdik ettik annesi de yanımızda iken. o mektubu bile 4 gün sonra okudu ben döndükten sonra. uzun uzun mesajlar atardım günaydın mesajları iyi geceler mesajları.1 saatlik ses kayıtları atardım. yemek yediğim zaman o arasa masada ailem olduğu için kalkıp yemeği bırakıp onun ile konuşurdum işte iken arasa kendimi riske atıp konuşurdum. ailem uzak olduğu için istemiyordu babam boşu boşuna gitme oralara dedi. dinlemedim gittim kalbimi dinledim. ona çok ilgi duyardım sonra bu ilgi onu bunaltmiş haftanın 4 günü akrabaları ile konuşurdu onlara giderdi. bu problem değil tabiki ama olay şu ki saatlerce mesaj atmazdı çok az belki atardı. başkasının yanında konusamam mesaj atamam derdi sıkma beni derdi. bende hatalarımı farkettim onu kaybetmemek için kendimi düzeltmeye karar verdim ama bunu yaptıkça o dahada çok uzaklaştı 7 yaşındaki çocuğun yanında bile yazamaz hale geldi. hani isim var diyor flan ya tamam diyorum bekliyorum saatler geçiyor. sonra eve geliyor annem odada başka odaya geçersem laf eder diyor. bunca zaman laf etmiyordu şimdi mi ediyor ayrıca annesi beni görüntülü arayıp saatlerce konuşan birisiydi.5 dk vakit ayıramaz oldu genelde. önceden ayırırdı. onunla konuştuğumda telefonu sürekli çalardı yok teyzem arıyor yok dedem arıyor yok arkadaşım arıyor. şu an benle konuşuyorsun saygı duymak gerek derdim. iki kere eski evlencegi kişiden bahsetti. yolda yürürken ay şu an çok kötü oldum burası benim eski nişanım olduğu yerdi dedi. diğeri ise senden önce geceleri çok ağlardım eski sevdiği için dedi öyle böyle derken soğudum ve bitirdim
Ben mi sevmesini beceremedim?