Biraz garip ama bunu sormak zorundayım acaba sorun bende mi alayamadım. Malum kişiyle prtak bir etkinliktr tanıştık çok az konuştuk ama garip bir şey hissettim ona karşı ilk defa başıma böyle bir şey geldi 5 yıldır evliyim etrafımda çok fazla erkek arkadaşım var ve asla böyle bir şey olmaz anlam veremedim. Sanki karşılıklı bu hissi yaşadık veya bana böyle geliyor. Sonra bir daha görüşmedik zaten. Aradan baya uzun zaman geçti bu sefer aynı farklı bir yerde aynı ortaöda denk geldik. Eşimlede arkadaş oldu birbirimize telefon numaramız verdik ve ara sıra görüşmeye başladık. Ama arkadaşız tabi. Bana garip gelen hareket oldu. Bana söylediği sözler. Bu arada normalde dışa dönük biri ama benimleyken veya o ortamda ben varsam hep başka bir şeyle uğraşıyor. Anlam veremiyorum ben mi yanlış anlıyorum. Kimseye boş yere umut vermek istemem. O yüzden lütfen yardım edin
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
evli bir kadının erkek arkadaşı olmaz olan da başka şeyler düşünür
Ama etrafımda ortak arkadaşlarımız var işten dolayı vs vs. Buçok normal
yani sana davranışları bence arkadaşlıktan fazla ve bunuda arkadaşlık için değilde farklı niyetle yapıyordur ki bunun da aşk olduğunu sanmıyorum
Haklısın 🙃
yani açık söylemek gerekirse evli bir kadınla yakın arkadaş olmaya çalışan bir erkeğin genel olarak cinselliktir.
Evet ama bunu yapıcak biri değil inaçlı biri gibi duruyor
yani detay vermek isterdim ama genel olarak bu böyle inançlı olması değiştirmez zaten gerçekten öyle olsa farklı şeyler hissetmezdin
Ailene sahip çık benden sana tavsiye
O konuda şüphe yok
Var onu düşünmek bile ailene karşı ihanet ettiğini gösterir
İkiniz de birbirinize karşı boş değilsiniz
Evliyim ve bunu biliyor. Benimki anlık bir his
Evli de olsan hisleri olabilir sana. Seninki de gerçeğe dönüşebilir
Bu isteyeceğim bir şey değil
Buna sen karar veremezsin, hislerin belirler
Yok ben eminim😁
Sonra bir anda kendini onunla aynı yatakta bulma 🙂
Sanmam
Hisleri yok kolay verir diye düşünüyor
Hahah böyle düşünmemiştim
Gerçekler kaba gibi görünür ama bilinmesi gerekir
Ne gibi
?
Ne gibi sana karşıngatip davdanıyof
İmalı sözlerde bulunuyor ve yakın olmaya çalışıyor
Ozaman ilgileniyor sizinle
Evlisin saçmalama bırak konuşma
Ama artık ortak bir arkadaş grubu içerisindeyiz
Kocana aynı grupta olmak istemediğini söyle, en azından daha az görüşürşünüz, çünkü bu çok tehlikeli bir durum çok.
Hislerinden bahset kötülük çıkacak seziyorum falan de, erkeklerle sohbetim ne kadar doğru de, güveniyor musun onlara de, ya ikimizden birinin gönlü kayarsa de
Ama arkafaş grubumuz zorunlu bir grup
Bunları demem saçma kaçmaz mı
Evliliğinizden daha zorunlu değildir. Bunları söylersen kocanın sana güveni artar, elektriklenme yaşadığın adamla aynı ortamda bulunmadığın sürece hayatın düzgün gider.
Kendi kendini imha eden bir soru olmuş.
Olabilir
İkinizde farkındasınız. Netleştirmek gerekiyorsa ben söyleyeyim. İki tarafında ilgisi var. Uzak durmaya çalışıyor sende aynısını yap
Bende uzak duruyorum ama artık prtak bir arkadaşımız ve sık görüşüyoruz
Kocana küçük bir ima da bulunsan? Biraz rahatsız hissediyorum artık görüşmesek mi gibi gibi? Ayarı kaçırmadan ama :)
Eğer ben yanlış anlıyorsam durum çok saçma olur
Neden mecburi bir ortam mı var?
Evet
O zaman reçete belli. İki tarafta işine bakacak, acaba öyle mi böyle mi diye takip etmeyecek.
İkinizde boş değilsiniz. Sıkıntılı bir durum
Ben durmu yanlış anlamıyorumdur dimi
İmkansıza yakın. Senin dikkat ediyor olman onu tedirgin edip saçmalamasına da sebep olabilir.
Sence hareketleri normal mi ben mi abartıyorum
Sen abartmıyorsun, sen ortamda olunca oda kontrol edemiyor. Anlattıklarından anlaşılan bu maalesef.
Garip derken daha detay verebilirmisin
Gözlerimin içine uzun uzun bakıyor. Eşim yokken daha samimi davranıyor sanki. Eşimin içinde olduğu arkadaş grubumuzda biz eşimle yürürken aramıza giriyor. Acaba ben mi böyle düşünüyorum
Sor
Mesaj için belli bir seviyede olman gerek diyor
Sendemi xper 1 sin su an
Yaptım ama olmuyor
Evet bende denedim olmadı:((
Herkesin içinde sormamda olmucakki
Burdan sor
Sen o adama bakiyomusun hic
Bakıyor musun derken
orada konuşalım
Bekliyorum ama. konusmak istiyormusun
Nerdeki
Yolladım tekrar soruma davet geldimi
Seni bekliyorum konuşmak icin
Olmuyor
Nasil olmuyor anlamadim. benim profilime girip sorduğum soruya yorum yaparmisin
Merhaba. Seviyordur belkide
Bu arkadaş bekar mi?
Evet bekar
Bak bekâr bir insandan uzak dur evliliğinde mutsuz olabilirsin bosanamayabilirsin kalbin başkasını sevmek ister ama bekar biri olmasın bu önyargılı olamam sana karşı çünkü evlenmeden önce bende kızardım böyle durumlara ama başıma geldi ne yazık ki velhasıl kalp birini sevmek ister evet ama evliysen bekâr kişiyle olmaz çünkü şartlar eşit olmalı üzülürsün peki samimiyetine güvenerek soruyorum özel değilse 5 yıllık evliliğiniz boyunca mutlumuydunuz değil miydiniz
Özel değilse tabi
Benim evliliğimde bir sorun yok ve çok mutluyuz. Bu kişinin davranışlarına anlam veremiyorum
Ama sizde ona karşı bisiler hissettim diyorsunuz yarın hayatımda ol dese cevabınız ne olur
Hayır direk
Ben Emin olamadım bundan ama neyse