Bu devirde 30 yaşına gelmiş birinin "hiç sevgilim olmadı" demesi ne kadar inandırıcı olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Adam ortamlardan ortamlara akmamışsa fazla çevresi yoksa normal yani ya da çekingen yapısı varsa olmaz. Kadınlar içine kapanık bile olsa onla konuşmak isteyen oluyor misal benim bir flörtüm sessiz sakin bir kızdı ben gittim konuştum. Tam tersi sessiz sakin olan ben olsam hiçbir kız gelip benimle konuşmazdı.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer bünye birbirinden farklıdır. Hatta kardeşler arasında bile böyledir. Ben ergenliğe girdiğim andan itibaren karşı cinse karşı yoğun bir ilgim olmuştur. Zaten erken sayılabilecek bir yaşta da evlendim ama kardeşim benden daha yakışıklı olmasına rağmen o taraklarda hiç bezi olmadı. Herif, kariyer odaklı ve ben merkezci yaşadı; ta ki 38 yaşına kadar. Bu nedenle önyargılı olmamak lazım kardeşim.
21 Yorumla- +1 yıl
Aslında yalan söyleyip söylemediğini ilerleyen zamanlarda hissedesin; ilişkide acemiliğini ölçüp tartarsın. Cinselliğe yatkınlığı, utangaçlığı; bunlar ele verir insanı. Sadece söylemek istediğim şey, 30 yaşına kadar hiç sevgilisinin olamamasının mümkün olduğu. Şans vermelisin
+1 yılOlabilir, neden olmasın? Beğenilmemiştir ya da hayatına alacağı kişileri dikkatli seçiyordur ve kafa dengi birisini bulamamıştır.
Mesela benim bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı ama kendi tercihimdi. Sevdiğim birisi oldu ama onunla da olmadı yani.101 Yorumla
+1 yılolabilir niye olmasın
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
92Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani yalan söylemiyordur sevgilisi olmamıştır ama flörtü olmuştur mutlaka
10 Yorumla
+1 yılHerkesin sevgilisi oldu veya olacak diye bir kural yok.
140 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yıl-Allah korkusu ve Allah'ın rızası için takılmalık, yıllarca sevgili vs istememiştir. Evlenme niyetinde olmuştur.
-Evlenmek için de hazırlık telaşındadır.
-Kalitelidir, sürü psikolojisine kapılmayıp yapmak için yapmak istemiyordur.
-Kendini evliliğe hazır hissedince sahaya çıkıp kısa ve öz bulacaktır.
-Aşırı seçicidir. Kimseyi beğenmiyordur.
-Aşırı içe dönüktür. Kimseyle konuşmuyordur.
-Yalnızlığa alışmıştır. Saldım çayıra, mevlam kayıra diyordur.
Ve daha pek çok sebep sayılabilir. Seç, beğen, kendine al.
O değil de... İnsan ne güzel 30 yaşına kadar temiz kalmış, sabretmiş, kendini tanımış, Allah'ın rızasını gözetiyor helal olsun
diyeceğinize kesin şöyledir, böyledir diyerek direkt olumsuz konuşuyorsunuz. Şu çağa bak. (Dinde) normal olan, anormalleşmiş; anormal, normalleşmiş.30 Yorumla Türkiye, toplum öğretileriyle, aşırı baskıcı dindar aileleriyle ve "milliyetçi ahlakçılarla" yönlendirilen bir ülke.
Her ne kadar vaktinde tüm dünya, Modern Türkiye Cumhuriyeti olarak tanısa da ülkemizi. İçten yozlaşma ve çürüme Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK öldükten sonra, bilerek başlatıldı ve Türk toplumuna ahlak sopasıyla çaresizlik öğretildi.
Atatürk hayattayken kılını dahi kıpırdatamayan o dinci ve milliyetçi ahlakçılar, Atatürk öldükten sonra operasyonlara başladılar.
Özetle Evet bu devirde 30 yaşına gelmiş ve hatta geçmiş bir insanın hiç sevgilisi olmaması, oldukça olası bir durumdur. Çünkü dincilerin, "sözde milliyetçilerin" ve "sözde ahlakçıların" ülkesi artık burası...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlla sevgili oldu, olmalı diye bir kural yok.
Ya da evlenmiş olması gerektiği gibi.
Aşk, sevgi bana göre temiz ve yoğun duygular.
Olup olmadık kişi ya da kişilere harcamaktan da ya hiç harcanmamalı..
Ya da gerçekten bu hislerin değerini bilecek birine vermeli..31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne saçma soru öyle
Milyonlarca 30 yaş üstü erkek bakir ve hiç sevgilisi olmamış. Boyları kısa ve çirkin olanlar bunların %90'ı zaten
Kadınsa şanslı elinde mutlaka imkan olur bu kadar abazadan. Hangi hayal dünyasında 30 yaş üstü birinin hiç sevgilim olmadı lafına inanmıyorsunuz aklım almıyor
Gerçekten komik30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#SelammGençlikk 🍀
Uzaylı olabilir 😂 #TubaSueda10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası bu kişi kadın da olsa erkekte olsa 30 yaş yüksek bir yaş buna sahip olmamak için. Çünkü bence kadın-erkek ilişkileri de öğrenilir ve belli bir yaşta artık başlanması gerekir. Hiç arkadaşım olmadı bu yaşa kadar dese nasıl düşünürsen bence bu da bu şekil. Çok çekingen, muhafazakar, dikkat çekmeyen, asosyal vs olduğunda bunlar olabilir.
15 Yorumla- +1 yıl
Muhafazakar ne alaka?
- +1 yıl
@EricaFeuer Allah korkusuna yapmıyor haram çünkü
- +1 yıl
@EricaFeuer Sevgili yapmak dinimizde haram!
- +1 yıl
@Candanbirkızz Bu yüzden ise bir lafım yok. Flörtün haram olduğunu biliyorum ama muhafazakar kesimi biraz aşağılama var gibi geldi ondan yazdım yorumu.
Cevap sahibi+1 yıl@EricaFeuer yok canım ne haddime öyle bir şey yapmak. Benim ailemde de biraz muhafazakarlık bazılarında daha da ağır oluyor biliyorum o yüzden olabilir demek istedim yanlış anlaşılmak istemem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi kendimi örnek vereyim yaşım 29 zamanım belli bir yıla kadar hiç olmadı zaman olduğu zaman başka şeylerle uğraşıyordum ve insanın yaşı biraz geçince insan arkadaş bulmakda bile zorlanıyor koca bir şehirdeyim kimseyi tanımam etmem çalışıyorum hayat kimine toz pembe gelirken kimine girdap şeklinde gelir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir benimde hiç sevgilim olmadı, neden inandırıcı olmasın sonuç olarak herkesin sevgilisi olacak diye bir kaide yok, gönlüne göre birini bulamamıştır, bu tarz konulara uzaktır, sevgili arayışı içerisinde olmamıştır vs..
22 Yorumla- +1 yıl
40 yaşındasın ve hiç olmadı mı?
- +1 yıl
@Candanbirkızz evet, olur gibi bir şey oldu ama olmadı. ''Bekle dedi gitti ben beklemedim, o da gelmedi, ya. Ölüm gibi bi' şey oldu ama ama ama, kimse ölmedi'' der gibi bir şey oldu bu da😬
+1 yılPek inandırıcı olmaz. Tutucu aile falan hikaye. Onların çocukları da ailesinden gizli sevgili oluyor. Yani çok örneğini gördüm. Keşke o kadar sıkboğaz etmeseler. Daha kötü sonuçlar verebiliyor. Resmen yalana sevk ediyor insanı.
25 Yorumla- +1 yıl
Benim hiç olmadı yaş : 22
- +1 yıl
@MertAltunkynk Flört ettiğin kızlar olmuştur
- +1 yıl
Sanal seks oldu. o sayilirsa
- +1 yıl
@MertAltunkynk Yorum usomauacağım
- +1 yıl
Yapmayacağım *
Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Mümkündür. İnsanların beyanlarını aksini görmedikçe kabul etmeye mecbursun. Hayatın doğal akışına ters olmadıkça. Bana birisi bu şekilde bir şey söylerse ve sonrasında ben aksini öğrenirsem o kişi sevgilimse ayrılır, arkadaşımsa arkadaşlık ilişkimi gözden geçirir ve samimiyeti aradan kaldırırım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Beceriksiz parasız çirkindir eziktir ama bi kişi olup yıllarca takıntılı hasta tiplerde var
12 Yorumla- +1 yıl
Reis sevgili yapmak istemeyen, olacaksa 1 tane olsun tam olsun diyen, sevgili olmayı maddi zarar olarak gören bir sürü insan var neden insanlara "çirkin ezik parasız beceriksiz" gibi saçma bir kalıp sundun merak ettim açıkçası.
geçmişte yaşadığı geçmişte kalır. elbet olabilir ya da olmayabilir kişiye bağlı bunu sorgulamakla bir yere varılmaz. bunun yerine "bana gerçek saygıyla ve anlayışla yaklaşıyor mu? değer veriyor mu" diye düşünsen iyi edersin.
10 Yorumla
+1 yılAlman Katolik kilise rahibi mi? Onlar bile isyanda ilişki istiyorlar. Bazıları gayrimeşru yoldan ihtiyacın gideriyor. Sevmek sevilmek çok güzel. Sevgilin olması. Niye kendini bundan mahrum bırakıyorsa.
10 Yorumla
+1 yılSen ne kadar da olmadı desen bazı kadınlar seni görünce anlayabilir haberin olsun :D
13 Yorumla- +1 yıl
D-dostum benim çok sevgilim oldu soruyu kendim için sormadım öylesine sordum 😅
- +1 yıl
Benim hiç olmadı anlamam bu işlerden :D
- +1 yıl
Çokta gerekli değil zaten ya evleneceğin kişi değilse boşa zama kaybı
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. İnternetten tanışıp görüştüğüm tüm kızların "netten kimseyle görüşmedim, ilk defa senle görüşüyorum" demesi kadar inandırıcı.
UIan hepinizin ilki ben miyim yani? Ufak atın be. :)20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTıp ve hukuk okuyanın 26 yaşına kadar sevgilisi olmaz diğer üni ler çöp olduğu için sadece sevişmek uğruna okuyanlar bile var yani mesleğine göre karar ver
12 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayatta inanmam falan yazanları anlamıyorum neden olmasın ki çok kişi tanıyorum öyle illa srvgili yapacak diye bir şey yok yapmaya çalışmıştır belki başarılı olamamıştır belki istememiştir
10 YorumlaHayatta olmayacak şey yoktur nasıl ki sevgilisi olması normal ise olmaması da normal her insanın yaşam tarzı tercihleri farklıdır ülkemizde nice kırsal alan da yaşayan internet dokunmatik telefonu olmayan kadınlarımız var ailesi tarafından sadece görücü usulü evlilik olmadan evlenemeyecegini bilen nice kadınlar var hayatı hayvan tarla ve ailesine hizmet etmekle geçen ilk okula kadar okumuş olan nice kadınlar var saymakla bitmez maalesef bunlar hala var
10 Yorumla
+1 yılValla benim reelde olmadı sevgilim sanaldan oldu oda sayılmıyor bana göre. Bu gidişle 30a kadar böyle giderim gibi.
23 Yorumla- +1 yıl
Sanaldan nasıl oldu yani yazışma ve görüntülü konuşma vs mi?
- +1 yıl
@Candanbirkızz Yeap 👍
- +1 yıl
Oda benim aptallığım işte. Bundan sonra da tövbeliyiz 🥱
+1 yılnormal değil. sosyalleşememiş olması duygusuz olması veya birine bağlanma korkusu vs. bunlar problem.
20 Yorumla
+1 yılEğer çok tutucu bir aile yapısı varsa inanırım onun dışında herkesin mutlaka o yaşa gelene kadar sevgilisi olmuştur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir, herkes elden ele dolaşacak diye birsey yok ama direkt inanmak yerine gözlem ile emin olmak lazım...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani bana inandırıcı gelebilir çünkü olmamış olabilir illa daha erken yaşlarda sevgili yapacak diye bir şey yok ki ben inanırım var öyle çünkü
20 Yorumla
+1 yılTipsizdir. Dayı gibi gösteriyodur. Boyu kısadır. Hiç bir kız dönüp bakmamıştır. Kızlara cesaret edip açılamamıştır. Açıldıkları sen hiç aynaya baktınmı diye hep reddetmiştir. Olmamıştır işte. Olmayınca olmaz. Vermeyince Mabud neylesin Mahmut
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılO kadın yaşı geldiğinde evlilik istiyordur
O yüzden kimseyle ilişki kurmamıştır
Belki ailevi nedenler belki yetişme tarzı
belki sosyal biri değil birden fazla neden sayılabilir10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olağan bir şey. Utangactir ,çok. sosyal. degildir. İlkleri evliliğinde yaşamak istiyorum..
22 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi bir ilki
Bu tarz ilişkilere kapadiysa kendini neden inandırıcı olmasın..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olabilir. Hiç ciddi ilişkisi olmamıştır. İlle de sevgilim olsun diye yanlış ilişkilere kaptırmamıştır kendini. Bir konuşup anlamak lazım karşı tarafı ki bir fikir yürütebilesin. Böyle ezbere konuşmak kolay ve anlamsız.
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'de gelenekçi aile yapısı çok yaygın olduğundan doğru olması çok yüksek. Kız çocuklarının nasıl yetiştirildiğini, meslek sahibi olsa dahi asla ayrı yaşam kurmasına izin vermeyen ya da bunu denetlemeye çalışan aileler çok...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ben 25oldum aynısı gerçekten hiç olmadı. O yüzden inanırım❤️❤️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılSevgilisi olmamış olabilir ama flörtü olmuştur mutlaka
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılDevri yok bunun yüzde 100 diye bir kural mı var fizik formülü sanki mübarek illaki olacak
10 Yorumla
+1 yılTürkiye'de çok var eli kadın eline değmeden ömrünü yarılayan.
10 Yorumlabenim arkadaşım var daha 30 değil ama cidden sevgilisi olmadı hiç
10 Yorumla
+1 yılMümkün pek tabikide neden olmasın her insan sosyal anlamda aktif olmayabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılDönemle hiç alakası yok nadirde olsa böyle kişiler çıkabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılİnandırıcı olur mu bilmem ama gerçek bu. Var böyle tanıdığım insanlar
10 Yorumla
+1 yılolabilir yadırgamıyorum nadirdir belki ama mümkündür
10 Yorumla
+1 yılFiziksel özellikleri benimki gibi kötüyse gayet de inanırım.
10 Yorumla
+1 yılBen inanırım. Fbbfbfx 23 yaşımdayım hiç olmadı bu gidişle 30 olacak
13 Yorumla- +1 yıl
neden olmadi aile baskisi mi yoksa cirkin misin
- +1 yıl
@seniswviyorumsend ikiside değil. Ben istemiyorum
- +1 yıl
Eline erkek eli ďegmedimi?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz, olmayanın da olmamıştır yani. O kadar tuhaf değil. Herkes aşk meşk insanı değil.
10 Yorumla
+1 yılBurası Türkiye, gayet inandırıcı. burada her şey tabu olduğu ve baskılandığı için gayet normal.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olabilir özellikle erkeklerde. Tipsiz ya da başka bi sorunu olabilir gayet mümkün ve inandırıcı.
10 Yorumla
+1 yıl"Herkesin var benim niye yok" diyerek bir şeyler edinen birisi değilse muhakkak olur. Çünkü aynı düşüncede olup ruh eşi olan iki insanın birbirini bulması çok zor maalesef :/
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadıysa da kendi tercihidir. Fakat bazıları istediği gibi bir ilişki yaşamaz. Ondan dolayı da olmadı yok ya hiç olmadı diyebiliyor. İlle de kafasındaki standarda uygun olacak her şey.
00 Yorumla
+1 yıl26 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Ama söylenenlere baksan ideal sevgili olarak aranan tüm özellikler bende varmış. Öyle diyor bana aşık olamayan kızlar
00 Yorumla
+1 yılOlabilir. Doğru kişiyi bekliyordur belki de. Yanlış rüzgarlarda esmektense doğru zamanı ve doğru kişiyi bekliyordur belki de.
10 Yorumla
+1 yılValla kardeşim ben duramazdım ama erkek kuzenimin ciddi ciddi hic sevgilisi olmadı 29 yasındada evlendi görücü usulu 🤣
14 Yorumla- +1 yıl
Neden duramazdın? shshj
- +1 yıl
29 yaşına kadar ne beklicem 🤣
- +1 yıl
Libido meselesi
- +1 yıl
Aynen Öyle
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Normal yani bende 33 yaşına gireceğim bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı
10 Yorumla
+1 yılYaşam tarzı, kişilik, güven, kişisel gelişim olarak ayrılır. Doğru da söylüyor olabilir yalan da. Karşındaki insanı en iyi sen bilirsin, gerek yaşam tarzı gerek giyiniş gerek hal ve hareket zaten bu saydıklarımdan belli özellikleri açığa çıkarır.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşım 23 yaşında hala sevgilisi olmadı ve olmadığına adım kadar eminim çünkü sürekli beraberiz ve yakınız olabiliyor böyle şeyler tercih meselesi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim olmadı valla ama 5 ay var bakalım umut belki olur djsjs
213 Yorumla- +1 yıl
Umudun olmaya geldim👫
- +1 yıl
Eline erkek eli değmedimi?
Cevap sahibi+1 yıl@MertAltunkynk gsgsh hayir
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz evet 29,5 um ahha
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz hahah no
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz normal insan
- +1 yıl
görüş sahibi seni ciddi anlamda. tanimak. istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@FantaziDunyam_ hahah mersi ama sosyal medyadan tanısbmıyorum
+1 yılBenim tanıdığım var bir kaç kişi.
Harbiden temiz çocuklar..
İçkisiz, sigarasız..
Tertemiz..00 Yorumla
+1 yıl29 yaşındayım sevgilim olmadı. Hiçbir zaman böyle bi amacım da olmadı akışına bıraktım.
55 Yorumla- +1 yıl
O zmn senin eline erkek eline değmemistir
- +1 yıl
@İsmaill58 🤣
- +1 yıl
Hiç mi olmadı?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılMilli olabilmek için kerhaneye giden, gitmek zorunda kalan koca bir nesilden bahsediyoruz. Mümkün.
10 Yorumla Olabilir mi olabilir evet biraz düşündürücü ama olabilir yanii
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla inandim ilk sevgiliside oldum ama çok değer verdim kaldiramadi ayrildi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Neden garipseniyor bu durum? Olmadı işte zorla mı olcak yani🤣
10 Yorumla- Devamını Gör (128)
Devamını Gör(173)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bu devirde 30 yaşına gelmiş birinin "hiç sevgilim olmadı" demesi ne kadar inandırıcı olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler