Eskiden deliler gibi aşık olduğum insanla dost olup başkalarıyla izlemek?

Arkadaşlar benim işyerinde birlikte çalıştığım bir kız var ve ailesiyle abisiyle de oldukça yakınım. Öyle ki onlardan birisi gibiyim. Bu yüzden kızdan emin olmadan açılamadım ona. O 22 ben ise 29 yaşındayım. Kız bana abi diyerek konuşuyor. Şimdi ise yine benim yaşımda biriyle birlikte ve ben o kişiyle aram çok iyi. Onun arkadaş çevresi ile de aram oldukça iyi. Kızla da dostuz. Herşeyini bana anlatıyor çocukla olan ilişkisi vs herşeyini. Ben bundan aylar önce sabaha kadar uykusuz kalmıştım oysa bunun için. Ben onun çok üstüne düşüyor ve çok fazla değer veriyordum. Şimdi ki durumuma bakınca tuhaf geliyor. şu an bişey hissetmiyorum, biraz tuhaflık dışında. Ama birebir onları bir arada samimi görsem ne hissederim bilmiyorum. Bunca zaman o kadar çok kırıldım ve o kadar çok üzüldüm ki, sanki artık o eski sevgi yok gibi. Ama içeride de bişeyler kalmış mıdır bilemiyorum. Kızın birlikte olduğu çocuk beni çok seviyor. Ben ise neden o çocuğun yerinde ben yokum diye sorguluyorum bazen. Zamanında açılsam, belki içimdekileri söylesem bişeyler farklı olur muydu diyorum. Ama o hep bana abi dedi, belki istemediğinden belki de abisiyle olan samimiyetimizden dolayı. Sizce ben ne hissediyorum şu an? Bu durum normal mi?
Eskiden deliler gibi aşık olduğum insanla dost olup başkalarıyla izlemek?