Onu çok özledim bee?

Sebepsiz gidişleri olan biri. Yaklaşık 2 yıldır hayatımda ilk zamanlar arkadaş olarak devam eden yolculuğumuzda kendisi benden hoşlandığını söyledi. Ben de ilk kabul etmedim ama halen konuşmaya da devam ediyorduk. Çünkü ben ona çok alışmıştım onla konuşmayı çok seviyordum. Bir gün hayatıma ya tam anlamıyla gir ya da çık dedi ben de çıkmak istemiyorum ama kalmak da istemiyorum çünkü alkol alan biriyle birlikte olmamı ailem istemez dedim. Kendisi her bu konuyu açtığımda bırakırım vazgeçerim diyor ama alkol bu kolay bırakılan bir şey değil. Neyse ara ara böyle konuşmadığımız zamanlar olurdu ama yine konuşmaya başlardık bir şekilde ama bana açıldıktan sonra ve durum ciddiye bindikten sonra bu olmadı. Kendisiyle gayet iyi konuştuğumuz bir zamanda aniden konuşmayı kesti günlerce yazmadı. Ben yazdım o yazmayınca ama soğuk yapıyor saatlerce dönmüyor ilgisiz neyse ben bunu bir kaç ay sonra aradım kendisi müsait olunca ara beni diye çünkü çalışıyorum ben neyse sana soğuk davranmaya başladığım zamanda bir şeyler oldu şu an telefondan konuşamam dedi. Her şeyden uzaklaştım o an bir tek sana ihtiyacım vardı falanlar ama ben onun yanında olmak için her yolu denedim ama o beni itti resmen bunu diyince de kendisi sen benden kaçtın dedi. Geçenlerde kzuenime kız istemeye gittik hikaye atmıştım görüp yazmıştı zaten konuşmaya başlamıştık o ara yine evde kaldın dedim, dur daha seni istemeye gelicem dedi ben de olmaz dedim neden dedi benimle olmak için vazgeçmen gereken şeyler var dedim o da biliyorum onlardan da vazgeçerim zaten dedi konuşmaya yine çok güzelken yine durdu yazmadı. Bu tavrı beni bilmiyorum rahatsız da ediyor değersiz hissetryor. Evliliğe kadar düşünen biri neden böyle yapar ki. Kafan mı bozuk söyle, kötü bir durumda mısın belirt ama gitme kal di mi? şu an aşırı özlüyorum onu ama ne ona yazabiliyorum ne kendisi yazıyor. Geçen fake hesaptan yazdım ona böyle tavlamaya çalıştım aklımda biri var dedi. Kim dşye sorunca Benim adımı ve nerde yaşadığımı yazdı. Ben olduğumu bilmiyo
Onu çok özledim bee?