Sütü çilekli, beni sürekli sevecek Erkek kişisini nerden bulabilirim? Dondurmayı kaşıkla onu Aşkla hatta dondurmayı magnum onu ham hum 😅ben bu şarkıya nerden denk geldim :(
Bağımlılık yaptı 😅 🍓
Sütü çilekli, beni sürekli sevecek erkek kişisini nereden bulabilirim?
Sevgi karşılıklı anlaşma ve dayanışmaya bağlıdır. Bağlılık bütün bunlar samimi bir şekilde olduğunda gerçekleşir ki buna da gerçek aşk denir.
Ben tam bir çilek manyağıyım diyebilirim içinde çilek olan her şeyi yerim ve içerim, çileğin kokusu ve tadı beni benden alıyor.
Ama seni sevebilir miyim işte o konu biraz muamma, çünkü senin de benim de kalıplaşmış ön yargılarımız var ve tabi yakıştırılma konusu var yani arkadaşlarımız ve dostlarımız bizi birbirimize yakıştırmalı.
Bütün bu etkenler senin de benim de önümde duran devasa bir çelikten duvar.
Sence bu duvarı birlikte eritebilir miyiz? Sessizlik = Hayır ;) :) 😘
Bir zaman ya da mekanı yok maalesef. Ayhan da bununla ilgili soru sormuştu psikolojim bozulmuştu. Şu an aklıma o geldi 🤦😂 Umarım bulursun Seni sonuna kadar ve sonsuz sevecek kişiyi.
Yalnız varya sözler muhteşem 🤭😂 valla efendim Mevlana demiş zamanında "Bulanlar ancak arayanlarındır" o söz aşk ilişkilerinde geçer mi bilemiyorum Genelde bir anda ortaya çıkar hiç beklenmedik zamanda, çıkmazsa da onun ayıbı ne diiim
Sütü çilekli içiyorsa kesin annecidir o! Bitter çikolatalı seven erkekte maço olur. Beni dinleyin Aslan sütü içen erkek kriteriniz olsun hem onlarda adonis kası da olur 🍗
Çilek kadında erojen bi etki yapar bazılarında özellikle seni sevecek birini soruyorsan düşünceler karşılıklıdır lakin kalpler başka yerlerde atıyor hayatlar uzak mekan uzak zaman kim bilir hangi diliminde aranınca da bulunmuyor pat diye karşına çıkıyor ama sen de bu sefer onu bilmiyorsun Sevmek ölümüne sevmek sınırsız sevmek güzel bi isteğin var
Ya bana aşık ol desem seni sevmemi bırak, dünyaları ayağına getiririm. Gelelim gerçeğe: dışarı çık kafeye git sen kız olarak sütlü kahve içiver, yanına bir yakışıklı gelir ve kahvenin yanına sana bir bisküvi ikram eder. Sonra konuşmaya başlarsınız tanışırsınız.
Sütü çilekli, beni sürekli sevecek erkek kişisini nereden bulabilirim? yüz de yüz böyle biri karşına çıkarda siz kadınlar onu görmezden gelip gider aksi kişilikte birine evet dersiniz.
Aklı melakeleri olmayan sadece tamam hayatım diyen arada sarılan falan özel günleri de unutmayan bir şey ayarlayıp göndericem diğer türlü sen bozar geri gönderirsin hahaha
evet gitmeye... sevilmediğini hissetmek değil. biri var seni koşulsuz seviyor vs ama sen bir süre sonra sıkıcı monoton bulup bir bahane ile terk ediyorsun mesela ! kızların vardır ya böyle halleri.
He yok. Ben kolay kolay sevmem. Hatta sevilmediğimi hissettiğim kalpten giderim dedim ya, sadece giderim ama sevmeye devam ederim. :D herkesi aynı kefeye koymaktan vazgeçin
benim herkesi aynı kefeye koymak gibi bir huyum ve özelliğim yoktur. bu yargıda bulunacak kadar beni tanımıyorsunuz. önyargılarla da herhangi bir bağlantım yok. sorunuza görüş yazdım o kadar. iyi günler.
Sizin gibi insanları anlamıyorum. Kendiniz ön yargıyla yaklaşıyorsunuz, size aynı şekilde yaklaşılınca aman aman. Önceki yorumlarına bakarsan, beni tanımadan ön yargıyla yaklaşan taraf sensin “kesin bence”, “meyilin var gibi”, “ biri var seni koşulsuz seviyor vs ama sen bir süre sonra sıkıcı monoton bulup bir bahane ile terk ediyorsun mesela !” :) “ kızların vardır ya böyle halleri.” Sizede iyi günler :D