nerden bulabilirim ki hııı😕

yeğenim de senle yaşıt, o da okudu lisans yaptı yurtdışında iyi dereceler yaptı.. evde kedi köpek bakıyor ama (kendinin 😅) Güzel de bir kız herkes beğenir ama kimse yanaşmıyor çünkü erkeklerin genelinde şu dşünce var;"Yav ben şimdi evlenmeye kalksam... yok yok.. para yetmez. Boşver"Kısaca yani.. Asgari ücretle çalışan adam ESKİDEN evlenebiliyordu, şimdi çoğu kızlarımız da asgari ücretle çalışan adam beni kurtarmaz düşüncesinde.. Doğru veya yanlış mantıklar veya düşünceler ama bence artık haklılar da.. Her iki taraf da. Aha al işte ben..43 olacağım tam 1 ay sonra hala bekarım 😅Herşey menfaat olmuş maalesef. Şimdi farkettim yalnız konunun az dışına mı saptım yoksa sadece seven erkek mi onu düşünüyorum şimdi. Hayır yani silmek istemedim yorumu bu kadar emek verdikten sonra, yolla gitsin 😂
Öyle biri var ama nasıl biliyon mu? İçine kapanık kişileri tercih ederek. Biz kimseye tutunamadığız için, çok sadığız bizi sevene. Genelde arkadaşlarımız az olur. Kendimiz dışında güvendiğimiz dal olmaz. Deli gibi severiz, karşılığını alamayız.
Cevap
76Cevap
Kuzum bu gün hıdırellez dilek dile gül ağacı altına toprağa göm kabul olur inşallah.
Arayan belasınıda bulur Mevlasınıda gülüm aramaya devam edeceğiz ben bulacağımıza yürekten inanıyorum ✊🏻tek korkum belamızı bulma ihtimali 😄
bende belamı bulmaktan korkuyore😄
Bu soruyu kaçıncı kez soruyorsun? Sora sora Bağdat bulunur kafası herhalde.. jdkabcjaxs 😅😂
Hayri!
Hı!
Men e Men türkçe ne demek?
Bilir gibi halim mi var?
Söylüyorum o zaman!
Söyle!
Erkeklere Erkekler!
Ingilizceyi türkceye mi çevirdin?
Heralde!
Iyimiş!
seni devamlı severim onda sorun olmazda soğanlı menemeni hiç sevmem. Soğanlı menemenden miğdem bulanıyor. Ya arkadaş biber varken menemenin içinde soğanın ne işi var. Hangi akıllı icat etmiş acaba soğanlı menemeni. Google a sordum bende bilmiyorum panpa dedi
Bulursun yeter ki doğru kişiyi bul seni her koşulda seven herdaim yanında elini hiç bırakmayan biri sen mutlu ol diye tebessüm et diye uğraşan karakteri oturmuş merhametli sadakatli biri
Müge Anlı ve @funda_a bile ekibe dahil oldu. Hala o senin bahsettiğin seni sevecek erkeği arıyoruz 😂
Aynı soruyu bende soruyorum beni menfaatsiz devamlı sevecek bi kız nerden bulabilirim nasip işte yapacak bişe yok beklemeye devam
Öyle kişilik bende var fakat bu kişiligimi hakedene rastlamadım bir kişiyi nekadar iştesem o kadar istenmiyom ne kadar sevgi o kadar nefret aliyom
Seni çok sevimsiz buluyorum. Eğer kavuşmanıza imkan vermezsen devamlı sevecek bir enayi bulabilirsin. Kavuşursa enayisi bile seni bırakır.
Bulacaksın , bak sen için şimdi duâ ediyorum , Allah’ım sen bu sevecen kuluna hayırlı bir eş nasip et , amin🤲🏻
Adam gibi yüreği merhametli bi kadınsan seni çok severim taparım kul köle olurum şimdikiler sevmek aşk ne demek bilmiyolarki ağzıyla seviyolar
gene benden bahsetmişsin, gene soruya gelmemi istemişsin falan filan..
Allahtan soruya davet özelliğim kapalı yoksa kesin davet de gelmiştir :)
Ben elendim beyler..
Soğan varsa ben yokum..
Menemen soğanlı mı yenir arkadaş..
#Vesselam
Bende aynısının kadınından istiyorum
ama yok bulamadım gitti
Acaba nasada mı çalışıyo
Sürekli uzaya gittiğinden beni bulamıyo olabilir yani 😜😂😂
Sıvı azot bilir misin? Onunla dondur bence :) Zamanı gelince çözersin :)
Yok Star Wars'taki gibi karbonit kullansın yıllarca durur.
Sevenlere sesleniyorum yarım seveceksiniz çıkmayın kızın karşısına 🤨🤨🤨
Toruncuk bu kız evde kalır 3 tür bu soruyu soruyor😂
Menemen soğansiz olur ama domatezsiz olmaz boşver ver erkeği. Menemenden bahsediyoruz.
Arayışta olan daima kaybeder nasip kısmet umarım olur başarılar 👍
Böyle bir erkeği istemezsin o yüzden bu soruyu defalarca sorup durma...👍
Arayan Mevlasını da bulur belasını da diye bir söz var ama bu durumda ne kadar geçerli bilmiyorum :D
Bulursun Allah için çıkarsan yola Düzgün bir insan çıkar sana
boşver erkeği yap bi menemende yiyelim soğanlı olsun
Yumurta sarısından, elbet hayırlı zamanı yakaladığın zaman çıkar karşına karamsar olmamak lazım.
Dağlarda çoban dolu seversen onlarda seni devamlı seber yani.
İki ihtimali de saymışsın bulamamanda büyük şanstır :D
yani ne kadar sevsin taksimetreyi ona göre açsınlar...
Menemeni soğansız sevdiğim kadını da her şeye rağmen severim 😉
Mutfakta olabilir, kendine soğanlı menemen yapıyordur.
Beni sev beni seversen mutlaka seni sevecek birisini bulur bırakırsın beni. d
Şans ve kısmet. Nerede ve ne zaman geleceği belli olmaz.
Menemeni sogansiz seni de sevecek birini bulman agresif olduğun sürece zor 😄
Menemeni soğan siz yemem ben menemene menemen demem için de soğan olmayınca seni seveni de bulursun inşallah en kısa zamanda
Nereden bulabilirsin bilemem ama Buradan bulamazsın eminim
Hiç belli olmuyor o işler. Sana tavsiyem önce değil aramayı, düşünmeyi bile bırakman. Hatta bunun olabileceğine dair umutlarını bile unut. Formülü bu.
Bu şekilde öyle biri olsun illa çıksın artık karşıma diye beklersen zaten bulamazsın hayatını bırak akışına elbet istediğin gibi biri çıkar karşına
Benide biri menemeni güzel soğanlı biri bulsa çok güzel olur
Melemen ve sevgi. Bu kafayla Ancak melemen kadar sevilirsin 😉
3 tür bu soruyu soruyu soruyorsun evde kalacaksın sen kim ne yapsın seni😕
Arayıpta bulamazsın, yolların kesiştiği noktada buluşursun.
Arayan bağdatı bulur misali
Şşş🤫😂
Bulursun inşallah, düğüne davetiye alayım.
Şu erkeği bi bulamadın la
Öyle birini bulursan benimlede paylaş canım 😊😋
Dis gorunuşe bakmayı biraktiginda
Pişmiş sogandan nefret ederim
Seni bilmem de menemeni soğanlı hiç sevmen👍
Az ileride ışıklardan sağa dönünce 👉
Bulsanda kurtulsak artık senden bir bulamadın koca
Pazardan belki bulursun
Seni soğanlı sevsinler
Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi ))
Çevrene bak belki kapının önündedir
Nerden bulacağını bilmiyorum ama burdan bulamazsın
Soğan seviyorsa seni de sever.
Bulmak istediğin yerde
Sana buldum ben @çkf36
Nereden bulmak istiyorsan oradan bulabilirsin
Menemen sogansiz daha güzel 🙄
Erkekler hep yalancı valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?