Yaş farkımız 8 ve bilmiyorum bu me yapmaya çalışıyor aramız iyi gayet hoş ama geceleri özellikle yazıyor iyi geceler falan ama sürekli çevrim içi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geceleri muhtemelen libidolarına yenik düştüğü için daha çok ilgileniyor olabilir arkadaş. Dikkat etmekte fayda var :)
Ahhhhh ondan mı bende biri uyumak isityor telde hafta sonu gündüz yazıyor.. uzaktayiz maalesef
Yani benim aklıma bu geldi. Bir erkek açısından bakınca gece bu tarz şeyleri düşünmek için daha makul bir zaman. Hem ilgi duyduğu kişiye bunu beslemesi de hayvanlaşmadığı sürece hoş bir şey gibi
He yok bu kızın derdi başka... bende uyumak istiyor annemde karşı ona öyle artık telefondan:)
O kadarını sen bileceksin :D diyemiyorum bir şey
Bende bilmiyorum 🤣asker bide evden işe hep uyku yemek ya nebicim bir şeymiş bu yılardır... bende hiç Allah düşünmedin mı.. azına almadımı? Tavşanı varmış evde bide yarabbim Popcorn beyaz! Annesine gidince yanına alıyor vah vahhhhhhh vahhhh yazık olur tavşana ya.. sessiz im valla sudum kiskandim tammam
Hem asker hem geceleri yazıyor hem de bu tarz şeyler söylüyor:D çok dikkat et derim ben sana
Gündüz de yazıyor... ama sapık konusmuyor uzki hiç
Ama tavşanı varmış ya kaç yıl yaşar o kafeste istemem onu salsam.. kizar 😅
Ama sürekli gece dediğin için öyle dedim bir de askermiş bak 😂 sal bence yazık hayvana
Ya bende dedim dışarda yaşayamaz diyor evcil... yazık ya🤣 yanlizliktan herhalde tavşan almış
Yok sürekli değil geçe pardon bazen hafta sonu konuşmak istiyor uzaktayiz diye.. ve uyumak öyle ve çocuk bence bu🙈🙈🙈awww
Valla ama evine girmeye düşünüyordum PS4 var ve tavşan 😂 yaaa oynasım geldi
İnş yalnızlıktandır :)
Hangisiyle PS4 mü tavşan mı yoksa
😅evet inşallah.. başka bir şey yokbunun hayatı yazık be.. ve tavşan la tabi öldürmem kıskançlıktan meraketme ama PS de oynasami onla öğretsin bir şey bana 😂 hoşuna gider
:( girmeyim ama demi.. bir şey yapmaz banda gene ne işim var orada off kapıdan bakmak istiyorum nasıl biyerde yaşıyor diyeeeee
Acaba şu mu istesem kısaca bardaktan ama dur görmem.. güvenmiyorum insanlar ki peçete? Okurmu o giderse bende bakarım 😅🤣🤣🤣
@CinderellaXxX666 şizofren misin ya
Bence kendinize bakın hanım efendi saygısızlık bu. Kendi diyen kendi 🙄😔
Bu dünyada kimseye guvenmiyorum. Sonunu bildim için
Çok değişik bir ortam burası ya 😂
Yok şöyle anlattım bı sApık var çoğu erkelerin burada öyle kiz arıyor ya da yatmak için... bide bı normal kız çeşitli var bide deli deli yazan saygısızlık eden durduk yere
Kıskanç şey git kendine bak şu erif tuhaf seninki ey soran!
Umarım herkes istediğini çevresindeki insanlarda bulur diyerek konuyu tatlıya bağlıyorum
Amin.
Amen
Abi hıristiyan mısın
Belirli bir inancım yok ayıp olmasın diye söyledim
:( atheist mi üzüldüm bak
Ateist onun doğrusu ama üzülmeni gerektirecek bir şey yok
Ama abi onca insan ruh evren hava deniz hayvan çeşitli öyle ve olamadı güneş ay dünyayanın şu harika pozusyonu ya anne karnında o hüçre? O kan pirtisi o spermden sen oldun ruhun var senin tek farkin o.. pasta da kendiliğinden olmuyor işte biri var ve hepimiz ölünce geri donucez
Abicim okuyup araştırmış. Bütün kitapları incelemiş birisiyim böyle ikna olur muyum sence 😂
Bende onu histegimi söylüyorum ve quranin bikimsel bölümlerini de biliyorum mesala sudaniz ozamn hangi insan mikroskop vardı da bakicak hurcelere ve çölün ortasında bir insanın tahmin edicegi şey hayatin sudan oluşması sende yüzde 60-70 arsinda sudansin. Ve beni koruyan birni öyle buyum bir hata yapamam arkami dönüp inkar edip etrafda onca işaret varken
Benim geçmişinde birşeyler oldu ve ben hayatta birakam. Çünkü tek o kapıyı hep çalabilirim ne yaparsam yapayım
Tek kapıyı çalabilmek için zaten bunu düşünüyorsun. Ayrıca o su değil
Su? :( İyi sen bilirsin ama ben Allah'ım seviyorum
Yıldızlarına da bakarım
Ya senin Allah'ını sevmen beni pek bağlamıyor zaten. Ben bunu normal görüyorum. Kendi düşüncem bu sadece
:( biliyorum ama nereye bakalım götürecek bu düşünce.. ben bir şey kaybettiğimi sanmıyorum iyi şeyleri dinleyerek uygulayarak.
İçinden ne geliyor ise onu yapman en doğrusu zaten
İnsan gece yatağa girdiğinde telefon elinde oluyor en çok. Bunda bir şey aramak anlamsız
Ama bu saate kadar çevrim iyiydi sürekli hemde yazmadı ve şu an yazıyor bu mantıklı mı?
Daha çok sana yazdığı mesajların içeriğine odaklan bence. İmalarda bulunduğunu falan hissettirmiyorsa takılma. Ama gündüz hep giriyor yazmıyor diyorsun o da düşündürücü ben olsam açıkça sorardım neden gündüz de yazmıyorsun diye
Sormam huyum değil teşekkür ediyorum
Hahahahha bilmen lazım kanka
azdıkça yazıyor işte ml misin
Merak ediyordur.
Gece mi yAni gündüzde konuşuyoruz sna çok az genelde her zaman gece iyi geceler ne yapıyorsun diyor
Sonuçta sen daha genç o senden biraz daha olgun belki o yüzden..
Nasıl yani
Yani merak etmesi normal
Ya gündüz niye merak etmiyor gece ediyor
Yav kardeşim adam belki düşünüyor bu saatte n'apıyor acaba diye? biriyle mi konuşuyor gibisinden düşünüyor da olabilir empatı kur biraz.. mantık ile davranınca anlayamıyorsunuz tabi karşınızdaki kişileri sizde haklısınız.
Ya ne bileyim hiç o açıdan bakmadım sürekli yeni birileriyle tanışan biri gün içinde onlarla yazılıp gece bana yazıyor herhalde gibi düşünce soğuyorum zaten
kactan sonra meselâ
12 den sonra hatta bazen gece 4 te iyi geceler nasılsın iyi misin diye soruyor
o seni kullanmak istiyor
senin yaş kac
Mesajla nasıl kullanacak anlamadım yaşım 18
baska ne konuşuyorsunuz
Okuldan falan bahsediyoruz okuyoruz dersleri falan soruyor
hmmm ama gece girmesi riskli
şu an konuşuyor musunuz
Evet bu sabah aradı bir dakka konuştuk
gece gündüz mefrumu yok galiba
kadınlar günün kutlu olsun