Aşk İlişkileri Arkadaşlarlar sizce şeftali mi yoksa portakal mı hangisinin tadı güzel? Tosbikk95 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor kavun sevenlere de saygımız sonsuz 🍑🍊🍈 Güncellemeler+1 yıl Elma ve ananas da güzel ama Favorim 🥒💋 salatalık Güncellemeler+1 yıl 🍆🍆🍆 kızların en iyi dostu patlıcan 🍆🍆🍆 sebzesi bence Arkadaşlarlar sizce şeftali mi yoksa portakal mı hangisinin tadı güzel? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sinyal_Yok Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı. İkisinin tadını severim ama yemsini sevmem portakalı soymaya üşeniyorum seftaliyi yerken ağzım burnum batiyor 0 4 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Tabi herşeyin hı zorluğu var Yorumla Sinyal_Yok +1 yıl Hayat gerçekten portakal ve şeftali yiyenler için çok zor bunu yeni anladım. Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Hhaahahbajahahah Yorumla Sinyal_Yok +1 yıl Uykunu düzene soktun mu?😀 Yorumla
Baygezgin0634 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Hepsinin tadı ayrı ama hafif sert tam olgunlaşmamış şeftali kokusuyla tadıyla daha hoş 0 2 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl yumuşak daha iyi dimi Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Yok sert olgunlaşmamış taze olması daha iyi bana göre Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Portakal iştah açıyor, şeftali doyuruyor 😋İkisinden de vazgeçmem 😅 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tabiki de şeftali ;) ama patlıcan ile güzelleşir o şeftali. :) 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 27b cevap paylaştı. Hatay'dan böyle saçma soru soranı da ilk defa görüyorum 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Şeftali güzel fakat benim favorim karpuz. Yanında da beyaz peynir ile harika oluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Portakallar a ayrı ilgim var ama şeftali yerine nektari tercihimdir 0 6 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Evet o daha temiz oluyor bizim bahçede vardı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmmmm çok güzel miş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Salatalık sevmem çok sulu oluyor havuç nasıl peki Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Evit bdbdb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E afiyet olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nipple çay nasıl Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Fesat düşünmücem şeftali dicem buna 0 4 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl tebrik ederim bende fesatca sormadım Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Valla. her şey cidden. bel altı oldukça soğudum zaten komik gelmiyor bana Yorumla Tosbikk95 +1 yıl banada Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Cidden ne anlıyorlar bilmiyorum valla kalp vıcık vıcık ilişkilerden soğudum Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Portakalı tek geçerim 0 2 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Hatay'da. Selamlar🍊 Yorumla OnrcnHatpğl +1 yıl Aynen selamlar Yorumla
Alfakedi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Elmayı niye eklemedin 🤣🤣 0 7 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Knk unutmusm ya Yorumla Alfakedi +1 yıl mango 🥭 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Kahretsin 🍍🥒 eklemeyi unutumusum Yorumla Alfakedi +1 yıl hahahah Yorumla Alfakedi +1 yıl soruyu güncelle Yorumla Tosbikk95 +1 yıl @alfakedi kanka ne yapan bı soru sorduk olay nerelre geldi bdbdbf Yorumla Alfakedi +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
hakan_uykusuz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seftali her zaman ilk sirada :) 0 0 Yorumla
hulkunpantolonu Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Obje olmayi ne kadar seviyorsunuz 0 2 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Objeyle ne alakası var meyvenin ben anlamdim Yorumla hulkunpantolonu +1 yıl Kesinlikle meyvedir Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Patlıcan zorlayabilir salatalık yeter sana ,,, 0 2 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl için fesat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin içinin de farklı olduğunu düşünmüyorum 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin şeftaliyse belki :D Yani bahçene ektiğin :D 0 2 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Knk hatayliyim burada hep portakal ekili Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Portakallarımm güzel diyorsun :D :D : D Yorumla
yalnız_adam-25 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her ikisi kendi mevsiminde iyidir 0 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Şeftali tüysüz olanından 0 0 Yorumla
Bluuee06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Şeftali 0 3 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl salatalık ve ananas Yorumla Bluuee06 +1 yıl Herkesin zevki farklıdır tabi ki Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Tabiki Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Şeftali başka be😛 0 4 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl salatalık da iyi Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Beli beli Yorumla eL_mACOo +1 yıl Djdkjdmdksmms Yorumla Tosbikk95 +1 yıl 😁😁😁 Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Ben şeftaliciyim. 0 1 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl bende patlıcan yemekleri seçiyorum Yorumla
DemirDikBey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Tadına bakmama izin verir misin 0 3 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Bı kasa portakal göndereyim bak tadına 🍊 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl manavda satiliyor Yorumla DemirDikBey +1 yıl Ben direkt sendekilerin tadına bakmak istiyorum ama 🙏🏻 Yorumla
qüzelolacak Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sanki yaşın küçük gibi 0 3 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Knk senden bi yaş büyüğüm senin yaşın daha küçük sanki Yorumla qüzelolacak +1 yıl Nedense yanakların öyle demiyor :) Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Yanakla yaşta ne bilim Yorumla
queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Manidar bir soruu 0 2 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Çok mütevazi ve akılı çocuklarız tabiki Yorumla queennn00 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Portakal 😏 0 7 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Hatayliyim ben 😁 tabiki portakal Yorumla AlabamaDükü +1 yıl Konum atıyorum şimdi dkjdhdbsb Yorumla Tosbikk95 +1 yıl At bekliyorum Yorumla AlabamaDükü +1 yıl Bak atarım 😒 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl At dndnnf Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Portakal kargoya vermek zor iş degil Yorumla AlabamaDükü +1 yıl Atamadım konum 😒😒 Yorumla
Stakilleropp-2 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Şeftali... 0 2 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Şeftali 9999 uçuşta Yorumla Stakilleropp-2 +1 yıl Açtım ağzımı Yorumla
Nickönemlimii Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Şeftali suluysa tabii 0 2 Yorumla Nickönemlimii +1 yıl Bence sana patlıcan lazım Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Knk meyve dedik sebze degil Yorumla
mur_aat Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl şeftali tabiki😋 0 4 Yorumla mur_aat +1 yıl Ağzının tadını biliyorsun fenasın😄 Yorumla mur_aat +1 yıl Kalın ve mosmor patlıcan çok güzel harika olur😂 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl salatalık iyi Yorumla mur_aat +1 yıl iyi diyorsan, Bir bildiğin vardır o zaman Yorumla
Fati1034 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl İkisi de ayrı güzel 0 4 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Buda geçerli Yorumla Fati1034 +1 yıl Sen niyeti bozdun gibi 😅😅 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl La ne alaka Yorumla Fati1034 +1 yıl Nasıl ne alaka baksana iş patlıcana döndü 😅😅 Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. En iyisi kereviz 0 0 Yorumla
signorprincipee Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şeftali 0 0 Yorumla
Hahaha2020 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. Güzel ve zekisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tabiki şeftali 🍑 0 4 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelirsen beraber olur Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Yok knk ben evde yiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doymadığın belli 😂🍑 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,6b cevap paylaştı. Portakal 0 0 Yorumla
selim451 Takip Et Bilge Yaş: 59 +1 yıl patlıcan nasıl 0 2 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl patlıcan iui Yorumla selim451 +1 yıl severmisin patlıcanı Yorumla
sosaalvarez Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Nektarin 0 6 Yorumla sosaalvarez +1 yıl Bir sorum var Yorumla sosaalvarez +1 yıl @Tosbikk95 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl patlıcan daha çok Yorumla sosaalvarez +1 yıl Bir sorum var ama yazamadim Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Nie Yorumla sosaalvarez +1 yıl Takip gerekiyor diyor Yorumla
cnozzgll Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Şeftali 0 1 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Şefaatli fark ati Yorumla
Martinfavor12 Takip Et Xper 1 Yaş: 43 +1 yıl Seftali bence 0 2 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Hahshshsh Yorumla Martinfavor12 +1 yıl Niye gülüyorsun, tatli seftali var mi sende? 😉 Yorumla
istanBULLy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Şeftali 0 1 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Şefaatli şu an yarışta önde Yorumla
doyumsuz_insan Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl Şeftaliye bayılırım 0 2 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl bende patlıcan çok severim Yorumla doyumsuz_insan +1 yıl Ben yardımcı olurum tarlam var😂 Yorumla
xxmelodixx Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Şeftali tabi 😂😂😂 0 1 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl elma ve salatalık tercih ediliyi Yorumla
Ogulmurat57 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Karpuz 0 6 Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Farklı bı görüş buda iyi Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Pazarda ananas aldım Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Fiyat neydi Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Beles verdı Yorumla Tosbikk95 +1 yıl Aaa ne kadar iyi bı manavmis Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Manavmıki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
İkisinin tadını severim ama yemsini sevmem portakalı soymaya üşeniyorum seftaliyi yerken ağzım burnum batiyor
Tabi herşeyin hı zorluğu var
Hayat gerçekten portakal ve şeftali yiyenler için çok zor bunu yeni anladım.
Hhaahahbajahahah
Uykunu düzene soktun mu?😀
Hepsinin tadı ayrı ama hafif sert tam olgunlaşmamış şeftali kokusuyla tadıyla daha hoş
yumuşak daha iyi dimi
Yok sert olgunlaşmamış taze olması daha iyi bana göre
Portakal iştah açıyor, şeftali doyuruyor 😋
İkisinden de vazgeçmem 😅
Tabiki de şeftali ;) ama patlıcan ile güzelleşir o şeftali. :)
Hatay'dan böyle saçma soru soranı da ilk defa görüyorum
Şeftali güzel fakat benim favorim karpuz. Yanında da beyaz peynir ile harika oluyor.
Portakallar a ayrı ilgim var ama şeftali yerine nektari tercihimdir
Evet o daha temiz oluyor bizim bahçede vardı
Hmmmm çok güzel miş
Salatalık sevmem çok sulu oluyor havuç nasıl peki
Evit bdbdb
E afiyet olsun
Nipple çay nasıl
Fesat düşünmücem şeftali dicem buna
tebrik ederim bende fesatca sormadım
Valla. her şey cidden. bel altı oldukça soğudum zaten komik gelmiyor bana
banada
Cidden ne anlıyorlar bilmiyorum valla kalp vıcık vıcık ilişkilerden soğudum