Bonjour! Mecbur olmadıkça yemediğim meyvelerden olur ikisi de. Pek tatlarını beğendiğimi söyleyemem. Yersem yerim. Bir seçim yapıcaksam mandalina derim. Bulaş olarak portakala göre daha az bulaş yapıyor. Elim yüzüm yediğim meyvenin suyu olmadan yiyebilmek güzel. <3
Ya asıl mandalina çok kaliteli ve konforlu bir yiyecek. Aynı şekilde şekeri çok dengeli ayarlanmış, üstelik portakalın aksine çok rahat soyuluyor ve içerisinde hazır dilimleri mevcut. Portakal gibi bıçak gerektirmiyor, bir tırnak darbesiyle açılabiliyor ve küçük çocuklar için Nasreddin Hoca veya Padişah şapkası olabiliyor. Hem eğlenceli, hem lezzetli, hem besleyici, hem de konforlu. Böyle bir nimeti, portakala tercih mi edicem? Peeeeh mandalina adamdır GSBDNDNCMDNCMDN
İçimde kalmasın 🙂 Yıllardır yiyorum portakalı hiç böyle düşünmemiştim 🙂 portakalı bu kadar güzel anlatan da görmedim 👏👏👏 ya senaryo yaz ya da kitap bu yeteneğin boşa gitmesin
İlk tercihim her zaman yeşil erik meyvede ölürüm desem yeri var o kadar çok seviyorum fakat portakalında mandalinanın da yeri ayrı fakat tercih edecek olursan portakal orada kal derim