Sevgilimi eski sevgilimle aldattım :(?

sevgilimle cok güzel bir ilişkimiz var cok mutluyuz.. o mukemmell biri. beni cok seviyor biliyorum. amaa her sey yolunda giderken 1 sene önce cok sevdiğim ve beni terk eden biri bana mesaj attı 3-4 gün önce. beni terk etmesi için geçerli nedenleri vardı o zaman haklıydı biraz. ama kişilik olarak cok iyi bir insan hayatımda tanıdıgım en iyi insanlardan biri. bu yüzden ona dedim ki arkadas kalalım. o da arkadas kalalım dedi ona sevgilım oldugunu söyleyemedim tabii. ben bu aksam yürüyüse çıktım onla karşılaştık yürüdük biraz falan biraz alkollüydü sonra beni öptü. bende karşılık verdim. şoktayım hala şu an nasıl böyle bisey oldu diye. eve geldim ona mesaj attım hiç bir anlamı yoktu unut gitsin sakın aklına baska bisey getirme artık arkadastan ilerisi olmaz dedim. ama aslında bende istiyodum yani hala biseyler hissediyo gibiyim ona karşı. bir yandada cok güzel giden uzun süreli sorunsuz bir ilişkim var tabi... ki sevgilım cok kıskactır biriyle arkadas olmama dahi izin vermezken ben gittim naptım. cok ikilemdeyim napmalıyım sizce :/
Sevgilimi eski sevgilimle aldattım :(?