sevgilimden ayrildim moralim cok bozuk nedeni ise calisiyorum vaktim yok bulusamiyorum müsait olmuyorum telde konusamiyoruz sureklide kavga ediyoruz en son bana dedi bitsin artik hoscakal sen çok çok zor birisn ancak bu kadar sabredebildim bu insan beni hicmi sevmedi seven insan bu kadar kolay gider mi?
Tabi çalışıyor olabilirsin herkes çalışıyor fakat özel hayat farklı iş hayatı farklı. Zaten sorumluluk sahibi olmak her ikisine de zaman ayırabilmektir. Ama tabi sınırlı olcak sekilde
tanımıyorum seni ama bana hiç samimi gelmiyor bu sözler. insan sevince ozleyince yorgunluk filan mani olamıyor bazı şeylere. sesini diyunca, görünce bile diniyor yorgunluğu. yani benim için öyleydi.
hemen derken? illaki bi donem sabretmistir. hem tekrar mesaj yazdığına göre senin ilgi gostermemenden sikayet etmeye çalışıyor olduğu anlaşılıyor ayrılmak isteyerek. belki bunu ifade etmek için cok da doğru bir yol secmemis ama daha iyi durumun ciddiyetini sana nasıl anlayabilirdi ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nerde çalışıyorsun, çok mu yogunsun. Aceba çantada keklik mi dedin yani çok yoruldugunda mesaj atıp konuşmak iyi gelir
Sevgilim öyle demedim tabiki
Eh menfaat sağlayamadı, zaman kaybetmek istemiyor uyanık
Bencede
Biraz zaman ayırmanı istemiş. Enazindan eve geldiğinde ya da eve giderken az da olsa arayabilirdin. Aynı zamanda Sevende gider
Moralim cok bozuldu
Tabi çalışıyor olabilirsin herkes çalışıyor fakat özel hayat farklı iş hayatı farklı. Zaten sorumluluk sahibi olmak her ikisine de zaman ayırabilmektir. Ama tabi sınırlı olcak sekilde
Ayıramıyorum ne yapabilirim bitmesimi gerekirdi evlensek en ufak birseyde beni birakcak demekki
Ufak bir şey degilki bu insan hayatindaki insandan ilgi ister. Konuşmak ister. Sana bir erkek böyle yapsa onu ilgisizlik ile suçlar ayrilirdin :)
ne kadar çalışıyor olabilirsin ki? gun 24 saat 1-2 saat de ayiramiyorsan sevdiğin kişiye biraz da dönüp kendine bak bence
Yogun isim eve gidince de halim kalmiyor konusmaya
tanımıyorum seni ama bana hiç samimi gelmiyor bu sözler. insan sevince ozleyince yorgunluk filan mani olamıyor bazı şeylere. sesini diyunca, görünce bile diniyor yorgunluğu. yani benim için öyleydi.
Şimdi gene yazıyor asla affetmiycem seni dedimm cok agrima gitti dedikleri
ne dedi ki o kadar zoruna gidecek
Ben sana ancak bu kadar sabredebildim Baskasi olsa sabredemez hoscakal ayrica sen cok zorsun dedi
sence kolay biri misin peki. kendin diyorsun sevgilime vakit ayirmadim diye. seninle konuşmak istemesi, konusamayinca üzülmesi cok doğal değil mi
Hemen cekip gitmesi normal mi anlayisla karsilamasi lazimdi
hemen derken? illaki bi donem sabretmistir. hem tekrar mesaj yazdığına göre senin ilgi gostermemenden sikayet etmeye çalışıyor olduğu anlaşılıyor ayrılmak isteyerek. belki bunu ifade etmek için cok da doğru bir yol secmemis ama daha iyi durumun ciddiyetini sana nasıl anlayabilirdi ki
O cok zeki biri bunlari diyerek beni deniyor ilgi toplamaya calisiyor istemese asla yazmaz gene yaziyor
ilgini cekmeye çalışması kadar doğal bise yok bence. derdini anlatamayinca böyle bi yola basvurmus
Duyguları temelsiz olan evet anında gidiyor
Yine yazıyor affetmiycem
başkasını bulmuştur
Yok
inş
Yine mesaj atiyor cevap vermiyorum cok agrima gitti
ne yazıyo
Beni sinirlendiriyorsun gorusmiyorsun felan dedi
aynı şeyleri diyecekse sussun
Bozuk plak gibi hep ayni seyler
ara konuş işte
Beni terkedeni arıycak degilim