Sağlık Bu saate gitsem mi acile? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Antibiyotik ilac almıştım içtikten sonra 3 defa kustum şimdi de başım dönüyor gitsem mi kararsiz kaldim Güncellemeler1 yıl Ilaci 6 gündür falan kullanıyordum öncesinde sadece baş dönmesi ve mide bulantısı vardi az önce ve dün akşam kustum Bu saate gitsem mi acile? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LitoRodríguez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yakınsa git serum bağlarlar 0 25 Yorumla Soran 1 yıl Ilac degisitiriler mi Yorumla LitoRodríguez 1 yıl Okadarını bilmem ama sıvı ve besin takbiyesi için serum şart Yorumla Soran 1 yıl İlgilenirler mi bu saate Yorumla LitoRodríguez 1 yıl Acilin saati olamaz çok yoğunsa bilemem Yorumla Soran 1 yıl Küçük bir yer yoğun değildir umarım ciddiye alırlar ben8 Yorumla LitoRodríguez 1 yıl İyi ozman hangi şehir? Yorumla Soran 1 yıl Batman Yorumla Soran 1 yıl İlçe de kalıyorum Yorumla LitoRodríguez 1 yıl Bakarlar ama söyle kendime gelim diye serum da bağlarmısınız olurda yapmasalar Yorumla LitoRodríguez 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla LitoRodríguez 1 yıl Nasıl oldun diye haber ver Yorumla Soran 1 yıl Bakalım tek başıma gidecem Yorumla Soran 1 yıl Daha önce de gittim baş dönmesi diye ciddiye almadı dahiliye git dedi Yorumla LitoRodríguez 1 yıl İlacı bırak yaramıyor sana git kustuğunu söyle sürekli Yorumla Soran 1 yıl Hazırlanıyorum hidicem simdi Yorumla LitoRodríguez 1 yıl İyi baklım geçmiş olsun nasıl olduğunuz yaz sonra Yorumla Soran 1 yıl Tmmm Yorumla Soran 1 yıl Ilaci bırak dedi iğne yapti baş ağrısı için de ilac yazdı Yorumla LitoRodríguez 1 yıl Serem yapmadılarmı 🥺 iğne nasıl geldi iyi misin biraz daha Yorumla Soran 1 yıl Yok yapmadı tansiyon olctu Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum daha etkili etmedi hwrlade Yorumla LitoRodríguez 1 yıl Söyleseydin keşke bazen hastayı tutmamak için yapmıyorlar neyse olan olmuş eve git dinlen bakalım Yorumla Soran 1 yıl Iyilesiyim hayır işliicem yemin ederim Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim sanada Yorumla LitoRodríguez 1 yıl İyi bakalım 😃 Yorumla
Kafalarjupiter06 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yat uyu bişey olmuyor 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Kac gündür böyle Yorumla Kafalarjupiter06 1 yıl Kaç gün oldu Yorumla Soran 1 yıl 6 7 gündür sürekli baş dönmesi ve mide bulantısı oluyordu dün akşam ile biraz once kustum başım çok kotu Yorumla Kafalarjupiter06 1 yıl O zaman git doktora baska bişey olabılır Yorumla Soran 1 yıl Yan etki mi yapıyor acaba Yorumla Kafalarjupiter06 1 yıl O gün yapardı 6 gün sürmezdi Yorumla Soran 1 yıl O zaman ne olablir Yorumla Kafalarjupiter06 1 yıl İste bilemiyomki hergun içiyonmu Yorumla Soran 1 yıl 2 almadım çok fazla baş döndürdugu için Yorumla Soran 1 yıl Onun dışında evet Yorumla Kafalarjupiter06 1 yıl Nasıl 2 gündür almıyonmu Yorumla Soran 1 yıl Dün akşam yarım tablet aldım onu zaten direkt kustum sonrasında gece aldım bi tane ondan sora da kustum az oce Yorumla Kafalarjupiter06 1 yıl Almasana neden alıyon Yorumla Soran 1 yıl Enfeksiyon var başka türlü Yorumla Kafalarjupiter06 1 yıl Ne emfeksiyonu gizleden çıksana özele Yorumla Soran 1 yıl Zature olmustum Yorumla Kafalarjupiter06 1 yıl Hım o yizdende olabılır Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bence git erteledikçe zorlaşır 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Kac gündür çok kötüyüm zaten Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl bu saatte acile gidilir zaten 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dikkate almazlarsa diye korkuyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl alırlar, işleri o Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 1 0 Yorumla
alyanari097 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Git ama panik yapma 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye panik yapayım ki Yorumla alyanari097 1 yıl Yani hastasın ama birşeyi yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yakınsa git serum bağlarlar
Ilac degisitiriler mi
Okadarını bilmem ama sıvı ve besin takbiyesi için serum şart
İlgilenirler mi bu saate
Acilin saati olamaz çok yoğunsa bilemem
Küçük bir yer yoğun değildir umarım ciddiye alırlar ben8
İyi ozman hangi şehir?
Batman
İlçe de kalıyorum
Bakarlar ama söyle kendime gelim diye serum da bağlarmısınız olurda yapmasalar
Geçmiş olsun
Nasıl oldun diye haber ver
Bakalım tek başıma gidecem
Daha önce de gittim baş dönmesi diye ciddiye almadı dahiliye git dedi
İlacı bırak yaramıyor sana git kustuğunu söyle sürekli
Hazırlanıyorum hidicem simdi
İyi baklım geçmiş olsun nasıl olduğunuz yaz sonra
Tmmm
Ilaci bırak dedi iğne yapti baş ağrısı için de ilac yazdı
Serem yapmadılarmı 🥺 iğne nasıl geldi iyi misin biraz daha
Yok yapmadı tansiyon olctu
Bilmiyorum daha etkili etmedi hwrlade
Söyleseydin keşke bazen hastayı tutmamak için yapmıyorlar neyse olan olmuş eve git dinlen bakalım
Iyilesiyim hayır işliicem yemin ederim
Teşekkür ederim sanada
İyi bakalım 😃
Yat uyu bişey olmuyor
Kac gündür böyle
Kaç gün oldu
6 7 gündür sürekli baş dönmesi ve mide bulantısı oluyordu dün akşam ile biraz once kustum başım çok kotu
O zaman git doktora baska bişey olabılır
Yan etki mi yapıyor acaba
O gün yapardı 6 gün sürmezdi
O zaman ne olablir
İste bilemiyomki hergun içiyonmu
2 almadım çok fazla baş döndürdugu için
Onun dışında evet
Nasıl 2 gündür almıyonmu
Dün akşam yarım tablet aldım onu zaten direkt kustum sonrasında gece aldım bi tane ondan sora da kustum az oce
Almasana neden alıyon
Enfeksiyon var başka türlü
Ne emfeksiyonu gizleden çıksana özele
Zature olmustum
Hım o yizdende olabılır
Bence git erteledikçe zorlaşır
Kac gündür çok kötüyüm zaten
bu saatte acile gidilir zaten
Dikkate almazlarsa diye korkuyorum
alırlar, işleri o
Geçmiş olsun
Git git