Bu olayları nasıl atlatabilirim?

Lisedeyken birine aşık olmuştum ve sevgiliydik gerçi o zamanlk öyle sanıyordum kendimi ve bu kişi beni taciz etmeye zorla öpmeye dokunmaya kalktı ve elde etti de gitmeye çalışsam da ama ben korktum babama söyler evimi görmüştü bırakırken beni zillere basar rahatsız eder diye manyak biri çünkü 1-2 kere tokat attı hatta bir ara sadece tanıdığım sınıftan bir çocuk yolda selam verdi diye elimi öyle sıktı ki bir dakika boyunca elim kırıldı sandım. Beni aşırı manipüle ediyordu ve nasıl böyle bağlanıyorum bilmiyordum normalde herkes bana küçüklüğümden beri çok olgun mantıklı karar veriyorsun derlerdi. Ama en sonunda kendime gelip ayrıldım. Üstünden 3 yıl geçti ama hala beni rahatsız ediyor yazıyor geçende bana engellenen mesajlar geliyor özledim seni filan yazmış sonra dedim yazma bana sakın niye kızım herkese popiş baş veren sen değil misin diye ve anlayamıyorum bir insan nasıl severken özlüyorum derken böyle şeyler der benim bu 19 yaşıma kadar sadece 1 sevgilim oldu ondan sonra zaten kimseyi almmadım sizce nasıl hafızamdan silebilirim cidden arkadaşlarıma kimseye anlatamıyorum yaptığı benim yaptığım utanç verici...
Bu olayları nasıl atlatabilirim?