Kafasına dank edip pişman olur mu?

Dün boşu boşuna 6 senelik ilişkim bitti neyse konuya geliyorum erkek arkadaşım zor bir dönemdeydi maaş alamıyordu vs bende ona kartımı verdim ve kullandı bir ay ödemesini aksattı diye bana karşı çok mahçup oldu ve bir süre görüşmek istemediğini söylemese de ima etti üç haftadır görüşmüyorduk zaten bir şey demedim bu konuya ama mesajda atmak istemiyor utanıyormuş bende mesaj attım ayrılmak mı istiyorsun eğer öyleyse açıkça söyle bende farklı şeyler düşünmeyeyim diye hayır istemiyorum sadece sana bakıcak yüzüm yok gerçekten kötü hissediyorum kendimi dedi bende yazmayı bıraktım kendi haline ama dışarı çıktığımda sürekli nerdesin ne yapıyorsun diye soruyor instadan görüp bende sinirlendim merakını gidermek için yazma bana diye o da senin derdin ne ayrılmak mı dedi bende düzelmeyi düşünmüyorsan evet ortada yaptığım hiç bir hata yanlış yokken ben bu tavırları alttan alamam dedim ve ayrıldık fotoğraf vs kaldırdım her şeyi o henüz kaldırmadı ve kendisi aldatma olmadığı sürece asla ayrılamayacağımı düşünen biri çok emin ilişkimizden kavga etmekte şu an ayrıldığımıza bile inanmadığına eminim korku yaşasın istiyorum ama nasıl?
Kafasına dank edip pişman olur mu?