Aşk İlişkileri İlk görüşmelerde yakınlaşmalar sizi bağlar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Asik olabilir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Lan vitrine konulmuşum😄 İlk görüşmelerde yakınlaşmalar sizi bağlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. hayır ilk görüşmeden hemen her şey olmaz 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çarparım bir tane ilk görüşmede ne yakınlaşması 😃 0 0 Yorumla
birgaripesmerkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Aksine iğreti olurum. Soğurum. Uzaklaşırım. Bir daha muhatap olmamam. Basit erkek musfwttesi sonuçta. 1 1 Yorumla JinekologDrEmre71 +1 yıl Neden birgarip esmersin Yorumla
Misty-Eyes Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Kardeş Siz aşkı Sevişmekten ibaret sanıyorsunuz heralde :D 2 0 Yorumla
mymymy85 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sizinle ilk kez tanışan birisi sizinle 40 yillik arkadaş havası ile şaka yapsa ne düşünürsün.İlk görüşmede belirli kriterler aşılırsa bu iticidir. 0 0 Yorumla
Eorpit Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok fena aşık oldum ama yakindik ama cinsel anlamda değil şimdi unutmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Yakınlaşmaktan ziyade tanışma ve sohbet etme taraftarıyım. 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kişiliğine bağlı uyumluysak benimle ilgileniyorsa bana hitap ediyorsa tabiki 0 0 Yorumla
anlatanlat Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. aşk yaşayabiliriz ama aşk getirecegini sanmam gecelik olur mikildigiyle kalır 0 0 Yorumla
MilashkaMyau Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dokunmakla aşkı karıştırıyosun karşı cins olsaydım itici gelirdi tam tersi 0 0 Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayır aksine uzaklaştırır. Anlık yaşanır sonra biter benim için böyle 0 0 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Ask oykr olmaz ki sevisme digerleri gorusmeyi artirir 0 0 Yorumla
hulkunpantolonu Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kadına baglanmam cinsellikle falan olmaz yani. Onu tanımak dusunceleri davranışları hani onlarla olur 0 0 Yorumla
UZzuuuuunnn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ben biriyle yaşadım bunu hatta ilk buluşmada çok arzuluyduk yakinlaşmalarimiz olmuştu 1 hafta sonra bir konu üzerine sinir olduğumda ss ler atmıştı herkese aşık olduğunu falan yazmış böyle arkadaşları anlatmıştı bana da 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır, aksine uzaklaşırım. 0 0 Yorumla
Kazanova28 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl eğerki gülüşlerimin arasında bende onda aynısnı göre bilirsem tabikide <3ama samimiyetsiz ise bağlamayı bırak bağlama çalsan yine olma zD:iyi bağladm :D 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır tam aksine onunla ilgili tüm düşüncelerim olumsuz olur 0 0 Yorumla
JinekologDrEmre71 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Öpüşmek cinsellik değildir sicakliktir samimiyettir ve baglayiciliktir bence 0 0 Yorumla
kumsalnhr Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl olunabilir ten uyumu varsa 1 1 Yorumla carretta +1 yıl Ne kadar yakınlaşırsın Yorumla
beyaztenlibirhatun Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tam tersi düşünürsek soğurum 1 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Beni ne ilk ne son görüşme bağlar 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Bağlamaz aksine basit bir kadın oldupunu gösterir 0 0 Yorumla
ERENBAYSAL Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. İlk buluşma da olmaz ya nasıl bir yokluk 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. yakınlaştık diye aşık olunmaz 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Her an her şey olabilir 0 0 Yorumla
gurbetci66 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yani kafa dengiyse haliyle oluyor insanlik hali 0 1 Yorumla gurbetci66 +1 yıl Nasi yani vitrin derken Yorumla
UgROzcN Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 65% +1 yıl bağlar tabi o anki hislere göre hormonlara göre 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Belli olmaz soğuyabilirim de 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bana saçma gelir 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
teknoeditör Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl hayır bağlılık sevişme ile değil kalp ile olur 0 0 Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. her şey olabilir 0 0 Yorumla
Beyzaksl Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet 0 1 Yorumla carretta +1 yıl Nasıl yakınlaşmalar olabilir Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
hayır ilk görüşmeden hemen her şey olmaz
Çarparım bir tane ilk görüşmede ne yakınlaşması 😃
Aksine iğreti olurum. Soğurum. Uzaklaşırım. Bir daha muhatap olmamam. Basit erkek musfwttesi sonuçta.
Neden birgarip esmersin
Kardeş Siz aşkı Sevişmekten ibaret sanıyorsunuz heralde :D
Sizinle ilk kez tanışan birisi sizinle 40 yillik arkadaş havası ile şaka yapsa ne düşünürsün.
İlk görüşmede belirli kriterler aşılırsa bu iticidir.
Çok fena aşık oldum ama yakindik ama cinsel anlamda değil şimdi unutmaya çalışıyorum
Yakınlaşmaktan ziyade tanışma ve sohbet etme taraftarıyım.
Kişiliğine bağlı uyumluysak benimle ilgileniyorsa bana hitap ediyorsa tabiki
aşk yaşayabiliriz ama aşk getirecegini sanmam gecelik olur mikildigiyle kalır
Dokunmakla aşkı karıştırıyosun karşı cins olsaydım itici gelirdi tam tersi
Hayır aksine uzaklaştırır. Anlık yaşanır sonra biter benim için böyle
Ask oykr olmaz ki sevisme digerleri gorusmeyi artirir
Kadına baglanmam cinsellikle falan olmaz yani. Onu tanımak dusunceleri davranışları hani onlarla olur
Ben biriyle yaşadım bunu hatta ilk buluşmada çok arzuluyduk yakinlaşmalarimiz olmuştu 1 hafta sonra bir konu üzerine sinir olduğumda ss ler atmıştı herkese aşık olduğunu falan yazmış böyle arkadaşları anlatmıştı bana da
Hayır, aksine uzaklaşırım.
eğerki gülüşlerimin arasında bende onda aynısnı göre bilirsem tabikide <3
ama samimiyetsiz ise bağlamayı bırak bağlama çalsan yine olma zD:
iyi bağladm :D
Hayır tam aksine onunla ilgili tüm düşüncelerim olumsuz olur
Öpüşmek cinsellik değildir sicakliktir samimiyettir ve baglayiciliktir bence
olunabilir ten uyumu varsa
Ne kadar yakınlaşırsın
Tam tersi düşünürsek soğurum
Beni ne ilk ne son görüşme bağlar
Bağlamaz aksine basit bir kadın oldupunu gösterir
İlk buluşma da olmaz ya nasıl bir yokluk