Eski eşimlearamda geçenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhaba eski eşimle bir buçuk yıl once boşandık. 3 yıllık bir evliligimiz oldu. 4. Yıl baya kavgalı geçti. Son aylara kadar aramızdaki kavga gürültü devam ediyordu. Bende fake bir hesap açıp ona baskasiymjs gibi yazdım. Bir sure sonra benden hoşlanmaya başladı ve eski eşten yani bendne bahsetmeye başladı. Bana o kadar acı çektirdiği halde hakkımda cok ağır konuşuyordu. Bende bir sure sonra ona yaklaştım bilerek. Ve aramızda bir yakınlaşma oldu bu esnada bilinçli olarak bencil davrandım ve o günden sonra aonh hemen engelledim o konudan hiç bahsetmedim kendini kullanılmış gibi hissetti. Ki zamanında qyni şeyi bana yasatmistj. Bu durum aramızda bir kere daha oldu yi e aynı davrandım. Bi yakinlastim bi unursamadim bi aşık gibi davrandım bi nefret ediyomus gibi. Beni. Amacım benim zamanında cektigim acıyı o da çeksin ve arkamdan da konusamasin. Di. Su an intikamımı almış gibi rahat hissediyorum. Ona karşı nefretim kalmadı. Ve şu an beni sevdiğini söylüyor. Bu yaptigim hakkında ne düşünüyorsunuz siz olsanız nasıl davranırsanız. Evliligim boyunca sürekli kadınlarla yakinligini ve beni hep küçük düşürmeye çalışmasını da göz önünde bulundurarak cevap verin lütfen.
Eski eşimlearamda geçenler hakkında ne düşünüyorsunuz?