Güncellemeler
+1 yıl
Instadan kari kiz takip ediyodu ben demeden sildi sonra görüştük yakinlastik ertesi gunu eski bi kız arkadaşını eklemisti bende sordum kendini açıklamaları bunlar kızı sildi faceyi kapattı falan?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bosandigim 4 sene oldu.. çocuk var. Ex esimin ne sesini duydum ne yüzünü gördüm ve düzenli olarak cocugumu da görüyorum alıyorum.. siz bence medeni olmayı deneyin
Niye belki cocuk icin deniyoruzdur tekrar
Okunan bir kitabı okumak sonucu değiştirmez sadece zaman kaybı. Çocuk için de olsa denemeyin. Sen huzursuz ve mutsuz olursan o çocuk. her türlü etkilenir zaten.
eski eşinle birlikte olmana bişey demem ama kimi takip ediyosa etsin sal bence adamı
Eee gorusup yakinlasiyorsan daha adama ne kiziyon seninde ihtiyacin var durmzsin boş tabiki
Mesajlar hakkında düşündüğüm tek şey bir TM öğrencisi olarak sinirden öldüm. Yazım yanlışları çok var beyefendinin. Lütfen biraz yazım yanlışlarına dikkat edin.
Saatlerdir bu sitede dolaşıyorum bu kadar garip bir iletişim örneğine rastlamadım.
Bu nasıl çocukca bir muhabbet , demekki olgunlaşmadan evlenmek hata.
Bu adam kaç yaşında ya konuşmasına ayar oldum ergen gibi 🤣kompile değil komple gözlerim kanadı
bir de da cı daha
Evlilik düşüncesini bir daha gözden geçireyim en iyisi
Hayatı boşvermiş biri. Sinirli hali ya da üzgün hali anlıkdır. Tabi sevmesi de öyle olmuştur.
Garip ilişkiler yumağı
Adam bişi anlatacak sanırım engeli aç
Hala eskimemiş şu an onu düşünüyorum..
Ne kardeşim yılışık bir şey
Kompile... beni benden aldın papçi Gökhan
hala neden yüz göz oluyorsun ki
Ne sacma bi muhabbet yahu, Allah sabir versin
İletişiminiz on üsten on :)
evlilikten sogumak icin sebepsiniz 😂😂
🤐🤐
🙄
Konu ne