Kız beni kazanmak zor dedi onun güveni nasil saglarim konu soylermisiniz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Basit onun üzerine düşmeyeceksin sen de zor biri olucaksın ciddi görünecek ve ağırbaşlı olucaksın o seni fark edicek kendine benzeticek
Bunun icin ne yapmaliyim peki nasil bi konusma ve konular onemlidir
Kanka diyorum ya o gelsin konuşsun sen gördükçe ya da eğer sosyal medyadan ekliyse nasılsın diyebilirsin kendini geri çek onun gibi davran o fark etsin yoksa ilgili olursan çok şey yapmaz mesafeli olacaksın hatta o yazarsa cevap vereceği hikayeler paylaşabilirsin senin yararına olur onun kartları ile oyna o zorsa sen de ulaşılmaz ol görebileceği yer de öyle davran zaten dikkat eder eğer olmazsa arkadaşlarınız varsa buluşup onun yanında onun gibi davranabilirsin seni görür hani zorum diyor ya sen de ciddi ol kendine güvenen ve kendini beğenen biri ol herkes ile konuşma onla da kısa konuş tek başına takıl
Evet sosyal medyadan eski tanidigim yani ne yapcam yani ne konusmaliyim konu olarak neler onemlidir bunu anlatirmisin kıza iltifat ettim sana hediye almak isterim felan dedim
Bak anlattım
ona verdigin ilgiyi aninda kes, kapinda kopek olur
Nasil yani ne yapcam simdi ilk günler iltifat felan ettim sana hediye alacagim dedim ne yapcam
Kendimi görüyorum 😂
dostum samimi olmadigin kiza neden oyle seyler soyluyorsun? burada anlatmakla cozulecek is degil bu sana bir kac youtube kanali onerecem onlar senin isine yarar
harikasin - ozellikle bu kanal cok basit ve daha faydali
modern alfa
pua cemiyeti
KIRMIZI HAP
dr Red pill
wolf of tokyo
Erkek adam
bu yazdigim youtube kanallarini izle ucretsiz kadin erkek iliskilerinde tavsiyeler veriyorlar
sende alinma ama yaptigin haraket tamamen betalik, uydu erkek durumu bu, bi kiza yalvarib ona sana hediye alacam demek bildigin ilgi vererek kizin egosunu sisirmek, soyledigim kanallari izle gelisirsin kesinlikle, bu kiyagimida kadinlarin acimazsizliklarindan sorun yasayan kardeslerim icin yapiyorum, erkek dayaniwmasi
@Frankeştayn34 aramizda olan redpillci ya da pick up artist arkadaslari gormek guzel
Direkt gidip erkek adam orgdan makaleleri okuması daha mantıklı erkeklerin gözünü açması lazım kızların önünde sünepe duruma düşüyor çoğu erkek bu arkadaş gibi zorum derken shit test attığını sen ben anlarız ama bu arkadaş anlamaz işte
Ne anlamadim
@Krank aynen kardesim benim, shit teste duygusal yaklasir ve friend zone sahasinda kalir daha da irelleyemez, kendini gelistirmeli set acmali oyunlari ogrenmeli ve denemeli, her redd yeme bir gelisimdir hatalarini gozden gecirip kendinin daha iyisi olmali
Kıza her dakika mesaj atıp hediyeler iltifatlar vb şeyler yapma kızı ödül gözüyle görmeyi bırak sen ona ödülmüşün kafasında ol
@Krank bu arkadaş bunları yapamaz bende yapamam eğer saf gibi bağlandıysa biraz zor artık
Bizim hemcinsler bir türlü anlayamıyor işte oyunu kuralına göre oynamayı kızın önünde aciz düşüyor kızı hayatının merkezine koyuyor sonra kız sıkılıp gidince veya bu arkadasa yaptığı gibi triplere grip shit testler savurunca iyice ne yapacaklarını bilemiyor daha fazla ilgiyi artırıyorlar kaybetme korkusu ile kızların ne dediklerini fazla ciddiye alıp duygusal olarak etkilenmeyin kızlar güce tapar güç dediğim şey kas gücü değil duygusal güç o yüzden karşısında ki erkeğe sürekli iç güdüsel olarak testler savurur ki bu gerçek bir erkek mi yoksa ağlak bir erkek çocuğu mu
Bana taktikler verin konu olarak ne yapcam peki
@Krank haydar dümeni seni yolladın dostum ansiklopedide yok bu bilgi yarın seninle ofis tutalım parti kuralım brom
Öncelikle ilgini azalt her dakika mesaj atma arama sürekli bir kere sen mi yazdın bekle bir dahakini o yazsın yazmadı mı bir daha yaz son kez baktın o yazmıyor etmiyor hiç nextle geç mesajı buluşma ayarlamak için kullan genelde bir de iltifat etme senden hoşlanıyorum seni seviyorum gibi saçma sapan şeyler söyleme ilgini hareketlerinle belli et ve tek ona bağlı kalma başka hatunlara da yazıl elinde her zaman opsiyonların olsun böylelikle tek bir kıza çok fazla kafayı takmamış olursun kızla konuşurken rahat ol dostum kıza kraliçe muamelesi yaparsan sana saray soytarısı muamelesi yapar esprili ol konuşurken yeri gelince ona takıl espirili bir dille sıkıcı olma kızlar yanında eğlenebileceği adamlara çekilirler ve umursamaz ol kızın sana dediği şeylere testlere takılma esprili bir dille geçiştir
@Krank buradaki tum yorumlari okurken hepimizi duzgun adim atamayan askeri egitmeye calisiyormusuz gibi hiss etdim aga bu ne ciledir ya
@Krank sen Başak Burcu musun ne bu havalar 😂
@Krank çocuğum olursa senin adını koycam😂 oha çok iyi yaa
@balswin_IV Sorma öyle sorular görüyorum ki burada erkeklerden kız yani afedersin ağzına s*cmadigi kalmış yapmadigi terbiyesizlik kalmamış nasıl döner yazmış adam aldatan kadını döndürmek isteyen bile vardı la onu geç bu kadar kendine saygısı olmayan bir adama kadın neden saygı duysun ki
@Frankeştayn Ne oldu la 😄
@Krank herseye rahat ulasma imkani oldugu icin artik maskulenlik bitiyor, komfor alanindan cikan yok ki cogu ana kuzusu gibi yasiyor, buyu oku askere git orada dayak ye sonra annen kiz bulsun evlen, ise git eve gel, karinda senden habersiz herkese versin daha sonra sende onu aldat ama o seni yakalasin ve bowansin havadan nafaka ve hayatin kaydi artik tebrikler
@Krank sen ne yaptın daha demin reis taş üstünde taş bırakmadın kırdın geçirdin burada geleceğe miras bıraktın resmen belki bizden sonraki nesilde senin bu yorumlarını görüp yol çizecek 😂😂
@Krank Ne burcusun merak ettim
Saçma sapan aşk dizileri romantik komediler hep bozdu erkekleri feminenlestirdi erkekler doğasına aykırı olarak evlenme peşine düşmüş kızlar eğlenme peşinde tam tersine dönmüş olay yani işte topluma öyle güzel bir şey olarak empoze ediyor ki evliliği o diziler filmler mavi haplı erkek kafası biran önce hayatının aşkını bulup evlenme peşine düşüyor sonrasında oyunu da bilmediği için kadının tescilli kölesi oluyor ya psikolojik baskı görüyor ya aldatılıyor sonrası ömür boyu nafaka
@Frankeştayn34 Yengeç burcuyum
@Krank sevgilimde yengeç burcu Allahtan emin ellerdeyim 😂
Biz ne kadar konuşsak boş soruyu soran eleman yine gidip bildiğini okuyacak g*te gelmeden anlayamıyor insan tabi
@Krank şu an erkekadam. org takılıyorum karşim mesaj alındı o arkadaşta gümler zaten deli gibi soruyor ne yapacağını 🤷🏻♂️
@Frankeştayn34 adam 11 ay önce bile sormuş la aynı kızı profiline baktım düşün hâlâ aynı kızın peşinde onu düşünerek kaybettiği zamanda belki de takılacağı güzel vakit geçireceği bir sürü kızı kaçırıyor. Takıl dostum
@Krank vayyy be iyi sabır varmış kızda kedi yumağı gibi oynuyor yazık gençliğine oğlanın gerçi o kendini düşünmüyor ki. İnsan kendine yapacağı en güzel iyilik kafasında ki prangayı sökmek olacaktır. Konusu ne olursa olsun bişey varsa vardır yoksa alternatif vardır
Buralardayız qrall
Konu verirmisin
Gerilla taktiği… ona bağlandığını göster ve yok ol sonra yine baştan… bu onu sersemleştirecek sonra ona sıcak davran ve sevgili ol çıkma teklifi et bunu 6 aya sığdırabilirsin
Ee ne yapcam ben ne konuscam hangi konulardan konusmaliyim
Sev ama içten sev sevdiğini çok söyleme normal konuş ama fazlada ipi elinden bırakma yoksa hakikatten gider hea