Bu acı ne zaman bitecek?

Her gece ağlamaktan yalnızlıktan bıktım her bir çift gördüğümde içim parçalanıyor öyle çok canım yanıyor ki ölmek istiyorum her seferinde kalbim yüreğim beynim binlerce kez canlı canlı parçalanmış gibi acı hissediyorum bunu düzeltmek için kaç adım attım hatırlayamıyorum hep soruyorum kendime benim kusurum ne benden daha kötüler mutluyken ben niye olamıyorum millet onlarca kez sevgili yapıp ayrılırken benim doğduğum günden beri neden tek bir şansım dahi olmadı neden gerçekten ölmekten korkuyorum ama bu dünyadan göçüp gidicem diye değil hayatımda bir kez olsun beni gerçekten seven bir kadının elini tutanmadan ölücem diye korkuyorum dağlar kadar param olsa olsa dünyalar kadar gücüm olsa ölmekten bu dünyayı terk etmekten bu kadar korkmam hayatımda gerçekten tek bir şey istedim tek elini kalbime koyup beni gerçekten sevebilecek birini istedim keşke diyorum kalbim yüreğim taştan olsa beynim sevginin esamesi okumasa hiç bunları hissetmeden yaşasam oda olmuyor her Allah'ın günü kalbim yüreğim parçalanıyor saatlerce ağlamak istiyorum
Bu acı ne zaman bitecek?