Arkadaşlar sevgilim çok ilgisiz 1,2 gün ilgiliydi şimdi ilgiyi çekti üzerimden çok buluşmak istiyordu şimdi erteliyor sürekli ve hiç konuşamıyoruz beni seviyor musun dedim şu an hislerimle uğraşacak hâlde değilim diyor seviyorum bile demiyor bende ayrılmayı düşünüyorum sizce geri o pişman olur mu kaçan kovalanır diye bişey var sonuçta pişman etmek istiyorum çok değişti 24 saatin 1 saati yazıyor sonra kayboluyor 1 günde cluba gitti o clubtan sonra baya değişti sizce ne yapmalıyım ACİL taktik verin
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgiliyken sizin için çabalamayan insanla uğraşmayın bence
Bencede teşekkürler ♥️
🤗😍
Başka ihtimalleri değerlendiriyor sen sadece bir seçeneksin
Bencede çünkü hiç böyle değildi 2 gündür ortalıktan kayboldu yazmadı hiç
Sende yazma dönerse senindir
Arada yazıyor yani bende açık açık dedim beni sevmiyorsan istemiyorsan oyalama dedim 5 saat oldu yazmadı bide normalden aradığımda bazenleri engelli oluyorum ayrılmalıyım başka çözüm yok pişman olur heralde
Manitasının yanındayken senin ulaşmanı istemiyor engelliyor anlasana
Yok o öyle birisi değil manitası olsa bana yazmaz çoktan ayrılırdı ama şuanda öyle gibiyiz zaten
Bence koşmamalı eğer haklıysa. Koşarsa o erkek her gırsatta ezmekten çekinmez bence
Aynısını yap, ondan daha umursamaz ol
Katılıyorum öyle yapıcam
Ama tepkisel değil doğal davran
Zaten yazdım sevmiyorsan istemiyorsan açık açık söyle dedim hâlâ bekliyorum yazmasını 7 saat geçti resmen 🤦🏻♀️ istemiyorum derse yol onun isteseydi böyle davranmazdı diye düşünüyorum
İşte öyle davranma. O da bu tür şeylerden bıktığı için yazmıyordur. Aşırı umursamaz davran bu saatten sonra, yazarsa hiç cevap verme. Hatta hayatından sil yani 7 saattir yazmayan erkeği napcan daha
O kadar haklısın ki sis😘 bunu yapcam eminim yazsa bile istemiyorum falan dese bile yazmıcam hiç yani o artık sohbeti arşivlenmiş olarak kalıcak ee mesela ararsa falan niye bakmıyorsun mesajlara derse ne diyeyim
Görüyorum ki sen bu ilişkiye artık değer vermiyorsun e o zaman ben de yokum de 😂
Çok çok teşekkür ederim aynen dediğin gibi dicem kopyaladım bunu😂😂 yazarsa haber ederim istemiyorsan açık açık söyle demiştim ya okundu bilgimide kapattım oh iyi olsun ona
Aynen haber et ama dediğim gibi tepkili davranma cool ol 😂
Haber ederim canım İnstagramdan en son gönderi atmıştım 1 saat önce görüldü atmış ve whatsaptan mesajlarıma bakmıyor mavi tikide kapalı kendini ne zannediyor bu son halife falan mı 🥲
Ayrıl ya havalanmış
Ayrıldım bile ruhu duymaz kendisinin yazsada bakmıcam artık değersiz hissettiren birisi için çabalamak çok aptalca olurdu herkes kendi önünden yesin bundan sonra baya yoruldum ya çabalıcam diye😪💨
Onun alasını yaşadık o yüzden inan bana eğer böyle şımarıklığını azıcık hissediyorsan ayrılacaksın. O kim yani ne zannediyor kendisini
Dün akşam biz buluşcaktık en son 8'de yazmıştı yarın buluşalım gelemem demişti bidahada yazmadı hiç yazmasında ben ayrıldım bunu ona söyleyerek değil kendisi anlayarak çözsün ayrıldığımızı ilişkinin başında tam aradığımız erkekmiş gibi davranıp birden kaybolmalarına ne demeli peki🤦🏻♀️
Cevap verdin mi yazdığına
Bence cevap verme merak etsin eğer tekrar yazarsa nerdesin niye cevap vermiyorsun diye söylersin artık istemediğini
Ya bana da bir konuda yardımcı olabilir misin özelden anlatsam
Evet bakmıcam mesajına bitti benim için Tabi olurum anlatabilirsin 🥰
Mesaj atabilir misin
Atılmıyor ki xper 2+ seviyede olmam gerekiyormuş
Ya ismin açık değil ben atardım yoksa
O zaman istek atsan
İsmimi nerden açıcam
Ay bilmiyorum ki. Neyse boş ver 😂
Ne sorucaktın merak ettim ya çok özel değilse burdanda söyleyebilirdin Ha bu arada benimki instaya story atmış bi adam aşkı bilir misin diyor kadında öyle bakıyor valla delircem kendisi hem ilgisiz bıraktı beni hemde şimdi beni suçluyor ellerinle ittiğin birisini gitti diye suçlayamazsın sözünü yaşıyorum yaa wpye girmedim mesaj attı galiba ama bakmıyorum
Ay bilemedim ya ne yazdı acaba? Çok ilgisiz geldi bana o story bence senin için değildir öylesine paylaşmış olabilir
Bende merak ediyorum yazmış mıdır diye akşama doğru falan girerim wp'ye ama o story bilerek attı bence ben fotoğraf attım benim arkamdan yarım saat sonra attı ee kimin suçu var Allah aşkına sis 🤦🏻♀️😩
Bu aradada ne soracaktın ya
Wp'ye girdiğimde bakarım yazmış mı diye yazmışsa haber veririm
Kısa tutmaya çalışacağım. Bana biri istek atmıştı sonra mesaj attı sen de şu üniversitede şu bölümümü okuyorsun diye yani aynı bölümü okuyormuşuz ama ben onu tanımıyordum. Biraz konuştuk ben de biraz mesafeli davrandığım için öyle kaldı.
1 ay sonra tekrar yazdı bu sefer wp den. Numaramı ortak gruplardan almıştır. İşte dersle alakalı bir şeyler sordu birkaç gün arka arkaya ve her defasında işte yarın okula gidiyor musun diye sordu ders çalışmak için. Ama hiç sohbet amaçlı konuşmadı sadece ders için sorular sordu
Ben de biraz soğuk davrandığım için dedim bari sınav nasıl geçti diye sorayım o kadar yazdı etti. Biraz konuştuk her yazdığımda da anında cevaplar alıyorum hatta bir kez dersle alakalı bir şey sorduğumda ses kaydı atmıştı. Ama konu kapanınca bir daha yazmadı ve 2 hafta oldu şu an. Yani ilgilenen birisi sohbet etmez mi? Bunun niyeti ne? İlgilenmiyorda ben mi öyle düşündüm
Ya onun hedefi bence tek okumak baksana hep dersle ilgili konuşuyormuş sonrada konu kapanınca yazmıyormuş yani istese farklı yollardan yürüyebilir bence ya da ilginden falan hoşlanmamıştır mesela ders dışında başka şeyler konuşuyor mu buluşma falan ayarlasa güzel olurmuş
Arkadaşlarımın hepsi şey diyor seninle buluşmak istiyor yüz yüze konuşmak istiyor ders bahanesiyle sana yazıp sürekli okula geliyor musun diye soruyor diyorlar
Bi de hani ilgilenmese neden istek attı. Bilmiyorum ya valla
Eğer konuşmak falan istiyorsa buluşmalısın ama konuşmak istese sürekli yazardı diye düşünüyorum bu arada benimkide hâlâ yazmamış net ayrıldık kesin beni beğenmedi
Ya siz ne kadardir birliktesiniz ki begenmedi derken
15 şubatta tanışmıştık 20 şubatta sevgili olduk çok seviyordu beni ama ben ilgisizdim sonra bişey oldu ilgili olmaya başladım o ayrıldı bu 2 gün içinde bide o kadar şey dedi seviyormuş gibi
O zaman hevesi kaçmış salla onu bence
Evet hevesti kesin aman bende hiç üzülmüyorum valla kendisi kaybetti pişman olur inşallah
Bak eğer o kadar kısa sürdüyse hiçbir şekilde tepkili davranma o zaman şey düşünür şuna bak daha yeni sevgili olduk ama bu şimdiden böyleyse falan filan diye ürker ve soğur. Hiç umrunda değilmiş gibi davran ve hayatına devam et. Sürekli dikkat çekmeye çalışma ama ortadan da asla kaybolma
Oo çoktan ayrıldık yaa niye böyle bişey yaptı bende çözemedim ama şimdi sevgilim var ve o kadar sevgisini hissediyorum ki iyi ki ayrılmışım diğerinden
Kız sen ne ara ayrıldın da yenisini buldun ya 😂 keşke ben de böyle hızlı olabilsemmm
Ama sevindim inşallah gönlünce olur
Ahahah teşekkür ederim inşallah ya biz o ilgisiz çocukla konuşurken bile bu şimdiki sevgilimle konuşuyorduk o zaman o beni çok seviyordu bu ilgisiz * ben sevmiyormuşum sonra işte ayrıldık şimdi daha mutluyum gerçekten hayatta seni seven sana değer veren insanlarla mutlu huzurlu olmayı öğrendim inşallah seninde karşına güzel doğru insanlar çıkar♥️♥️
Onu ilgili hale getirmen bu sorunu aşman çok kolay
Mantıklı evet teşekkür ederim ❤
Dilersen takip et napcağını detaylı anlatırım
Şahsa gore degisir
Nasıl mesela
Hic bisey yapma mesela umursama zaten dönerse senindir
Katılıyorum kesinlikle ben çok ilgiliyim sürekli üstüne düşüyorum birden o ilgiyi çekiyim
Yani senin iki silahın var bir trip iki tepkisizlik
Arada yazıyor işte napıyorsun dedikten sonra kayboluyor haber bile vermiyor Bence böyle onun yazmasını bekleyeceğime ayrılıyim diyorum zaten dedim istemiyorsan söyle diye evet derse yol kendisinin demese bile ayrılırım kimsenin sevgisizliğiyle savaşamam
Aynen bence de sal gitsin kuzuyu
👍🏻
Kossada gereksiz
Öyle ama ben pişman etmek istiyorum ilişkimiz başında çok güven veriyordu şimdi o güvende kalmadı
Knk eskide kalmış boş ver