Arkadaslar ben şu an ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum ve bunu anlatacak bir arkadas cevremde yok lütfen okuyup cevaplayın?

Başlamadan önce şunu belirtiyim nolursunuz dalga geçmeden ciddi yazın sinirimden sağlıklı düşünemiyorum ve başlıyorum. Şimdi biz eski erkek arkadasımla yeniden ilişkimizi denemeye başladık ama o bu durumu arkadaslarına söylemedi gizli tutuyor sebebini bilmiyorum bende bu konu hakkında pek darlamadım neyse şimdi esas mesela erkek arkadaşımın o erkek arkadaslarından birinin bugün nişan eğlencesi var ve kızlı erkekli kalabalık bir grup olarak meyhaneye eğlenmeye gittiler ama beni asla çağırmadı masada bir sürü kız var hepsi büyük bir ihtimal nişanlanan çocuğun sevgilisinin arkadaşları ben şimdi ne yapıyım ne düşünym? Birde bana kalkmış diyor ki düğüne beraber gideriz bak bakkk sen beni onların hiçbir eğlencesine sokmamışsın ben düğünlerine neden gidiyim ki dimi? Ben şimdi bu konu hakkında sinirlendiğimi ona belli etmedim söylemedim sizce ne yapıyım umursamamış gibi normal mı davranıyım birde bana ben gitmek istemedim de çağırdılar gel dediler ondan gittim ayakları yapıyor
Arkadaslar ben şu an ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum ve bunu anlatacak bir arkadas cevremde yok lütfen okuyup cevaplayın?