Sizce hâlâ neden böyle hissediyorum?

2 buçuk yıllık ilişkim olan insanla 1 buçuk yıl önce ayrıldık şu anda 1 yıllık ilişkisi var. Ve bu insan bana birçok acı çektirdi. Sevmekten başka hiçbir şey yapmadığım halde hemde. Defalarca çaresizlikten acıdan sokak ortasında ağladığım günleri hatırlıyorum. Ona olan sevgimden kafamı kaldırıp bir kere bile hicbir erkeğe bakmadığımı, çevrim içi oluşunu izlerken uyuyakaldığım günleri hatırlarım. Ve bu insan bana küfürler ederken acı çekmem zerre kadar umrunda olmazken ben yinede seviyodum. Artık unuttum diyorum sevmiyorum diyorum öyle de zaten fakat bugün yeni sevgilisiyle 1. Yılını kutlayan bi videosunu gördüm sarmaş dolaş fotoğraflar. Altına da seni çok seviyorum herşeyim yazmış. Zamanında bana da gözümün içine baka baka seni çok seviyorum seni asla bırakmam diyodu. Garip olan ise şu, bana ölsen ölün umrumda olmaz diyecek kadar acımasız insan başka bir kızı çok mutlu edip bana yapmadığı vermediği değeri ona veriyor. Bugün benim onları görürken yüreğime giren şu sızı sizce o insanı hâlâ unutamadığımdan dolayı mı? Bana yaşattıklarından dolayı mı?
Sizce hâlâ neden böyle hissediyorum?