Bir ay kadar önce bir kız arkadaşım beni kızdırıyordu. Fit bir kız göbeği açık bir tişört giymişti. Karnına bir tane vurdum o sinirle. Kız sıska fit falan görünüyordu ama karnı yumuşacıktı. Elim içine gömüldü resmen ve hemen yere düşüp kıvranmaya başladı. O an çok tuhaf hissettim. Tahrik oldum sanki. O günden beri hep o anı düşünüyorum ve göbeği açık seksi bir kız görünce karnına bakıyorum ve içimden vurmak geliyor. Suçluluk duygusu da hissediyorum bu yüzden ama elimde değil. Acaba ben bir çeşit sapık sadist ya da psikopat gibi bir şey miyim? Resmi dikkat çekmek için ekledim mesela o resim benim hislerimi canlandırıyor.
Güzel fit kadınların karınlarına ilgin var. Göbek fetişisti ve sadistsin aynı zamanda. Zarar verme isteğini aşırıya götürmediğin sürece çok da büyütülecek bir konu değil.
Mesela vurmak istemen sorun değil de izinsiz vurman saldırıya girer bu suçtur. Ama mesela aranızda bir yakınlık varsa ve kız karnına vurmana acı çektirmene izin verirse bu normal bir şey. İsterseniz kırbaçlayın birbirinizi :) Veya karnına vurmak seni tatmin etmezse ve mesela kızı bıçaklamak istersen eyvah eyvah! Bir seri katil doğuyor demektir
En İyi Cevaplar