Nasıl sevgili/evlilik yapacağım?

Ailem çiğersiz ruh hastası insanlardı. Üni bitip iş hayatına girene kadar asosyal hayvan gibi yaşamak zorunda kaldım. Hergün azar hergün aşağılanma, hergün bir şey.. 1 gün rahat uyuyamadım. Ailem zengin ama aç kaldım, evden atıldım, sağlığım kötü oldu ama ilaç bile almadılar..
Bu sebepler ağzı laf yapan biri olmadım, tipimde vasat. Ama harika bir vucut, iyi bir giyim iyi iş edindşm. Ama kızlar ya yakışıklı ya da ağzı iyi laf yapan genelde kolpacıları istiyor..
Hep rededildim, hiç kimseden sevgi görmedim.. Hayatta dair pes ettim. 30 yaşındayım ama kaldıramıyorum artok. Hep rededilmenin ezikliğini aciziyetini kaldıramıyorum. Bazılarına aileleri buluyor/tanışırıyor ailem yok. Bazılarıda tüm arkadaşlarına söylüyor bana kız bulun/önerin diye
bunu yapacak kadar gurursuz değilim (yapanlara gurursuz demiyorum asla yani ben yapamam)
artık yaşamamam gerektiğini anlıyorum. Her gün üzüleceksem neden yaşıyorum? Neden bu şelikde yaşlanayım? İntiharı allah affedebilir mi? Hergün ölmeyi düşünmekten yoruldum. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Paçavra gibi hissediyorum kendimi..
sizcede yaşamayı hak etmiyorum değil mi?
Nasıl sevgili/evlilik yapacağım?