Lütfen okuyup cevap verir ve gerekçesini acıklarsaniz sevinirim.
Birinci kız : tesadüfen tanıştığım ve iyi vakit geçirdiğim bir arkadaşım. Güzel ve cana yakın ama eski ilişkisini unutmamış ve yeni bir ilişkiye heves etmiyor. Acilirsam belki kabul eder ama etmezse arkadaşlık zedelenebilir küsmese de araya mesafe koyabilir.
İkinci kız : aynı bölüm ama alt sınıfta okuyor. Tanışıyoruz ama yakın muhabbetimiz yok. Güzel ama ilişkisi olup olmadığını bilmiyorum ortak arkadaşlardan öğrenebilirim. Yakın arkadaşım olmadığı için reddetse bile bir şey kaybetmem.
Üçüncü kız : aynı sınıfta yüz yüze tanıştığım ve bazen mesajla da konuştuğum ama mesajlarda genelde seviyeli duran birisi. Biraz havalı. Reddetse de bir şey kaybetmem ama arkadaş ortamı geniş olduğu ve erkek tanıdığı çok olduğu için ilişkimiz olursa kıskançlık problemi yaşayabilirim.
Dördüncü kız : başka bölümden tanıştığım birisi. Tatlı ve hanım hanımcık ama ortak dersimiz bir tane olduğu için haftada en fazla iki saat görebildiğim birisi. Ders arası ders sonu veya mesaj yoluyla açılabilirim. Reddederse bir şey kaybetmem kabul ederse seviyeli bir ilişkimiz olabilir.
Birinci kız : tesadüfen tanıştığım ve iyi vakit geçirdiğim bir arkadaşım. Güzel ve cana yakın ama eski ilişkisini unutmamış ve yeni bir ilişkiye heves etmiyor. Acilirsam belki kabul eder ama etmezse arkadaşlık zedelenebilir küsmese de araya mesafe koyabilir.
İkinci kız : aynı bölüm ama alt sınıfta okuyor. Tanışıyoruz ama yakın muhabbetimiz yok. Güzel ama ilişkisi olup olmadığını bilmiyorum ortak arkadaşlardan öğrenebilirim. Yakın arkadaşım olmadığı için reddetse bile bir şey kaybetmem.
Üçüncü kız : aynı sınıfta yüz yüze tanıştığım ve bazen mesajla da konuştuğum ama mesajlarda genelde seviyeli duran birisi. Biraz havalı. Reddetse de bir şey kaybetmem ama arkadaş ortamı geniş olduğu ve erkek tanıdığı çok olduğu için ilişkimiz olursa kıskançlık problemi yaşayabilirim.
Dördüncü kız : başka bölümden tanıştığım birisi. Tatlı ve hanım hanımcık ama ortak dersimiz bir tane olduğu için haftada en fazla iki saat görebildiğim birisi. Ders arası ders sonu veya mesaj yoluyla açılabilirim. Reddederse bir şey kaybetmem kabul ederse seviyeli bir ilişkimiz olabilir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2-4-3-1 [ Sıralama ]
Pas yüzdesi yüksek zekaya dayalı bir oyun
2 St
2 Dos- 1 Gö- 1 Oos
1 sağ açık- 1 sol açık- 1 Oos
1 de gizli forvet araya kaçma özelliği olan geri pas da sorun yaşamayan olursa
Kardeş bu ne bolluk biz daha gerçekten seven bir tane erkek bulamıyoruz maşallah sana
Hahha 1 ve 4 arasında kaldım ben. Senin yerinde olsam 4. olanı secebilirdim. 1. Sıkıntı çünkü eski ilişkisi bir de reddederse arkadaşlık bozulabilir falan o yüzden
Hey maşallah biz bulsak 4 elle sarılıyoruz gitmesin diye adam 4 tane kızın arasında kalmış.
Sevmek diye birsey var ve sevgi tercih yaptırmaz. o yüzden tercih yapma sevmeyi öğren
Aşktan ziyade mantık ilişkisi düşünüyorum alttaki arkadaşa da dediğim gibi. Aşk yoruyor yıpratıyor bazen. Önce mantık ilişkisi sonra aşka dönüşürse evlilik gibi bir düşüncem var.
Bazen bakarsın seçtiğin şey sana o kadar mantılı gelir ki ama daha sonra pişman olursun bir şeyi ne kadar üzerine olursan ol olmaz bence zamana bırak sevmek de sevilmekte yorulmakta hepsi bir düzen bunlara mantık işlemiyor
Pazardam karpuz mu seçiyorsun? Dansöz herif. ! Adam olan bir kişiye aşk duyar böyle jole gibi bir oyana bir buyana kıvrılmaz
Aşk değil artık mantık ilişkisi düşünüyorum. Aşk kalbimi kırdı çünkü. Mantıklı uyumlu ilişki sonra şartlar olgunlasirsa evlilik.
Mantıkta aynı anda 4 kişi ile olmaz.
Anlamadın herhalde benimle en uyumlu olacak hangisi diye soruyorum yani saydığım özelliklere göre beni uzmeyecek anlasabilecegim hangisi ona göre seçeyim diye
Hangisinden bahsederken yüzün güldüyse onla devam et kanka
Kanka tek sorum var kafan karismiyor mu ajsbs
Karismasa sorar miyim
Sormak yerine birisinde karar kilaydin ya
Hayır anladığım kadarıyla hiçbiri ile flört de yok
Kıyamam büyük dert yani.
Valla öyle usta bir oraya bir buraya gidip duruyorum en kötü karar kararsizliktir
Sen bide beni gör çok yakışıklıydım bu işlerin yüzünden perişan oldum kafayı yedim para yok ayrı dert, baba kanser oldu öldü, dert dert üstüne, attılar beni hastane köşelerine sonunda, şimdi tipimi gören eski halimi bilse, eskiyle son halimi görse kıyaslasa, bu insan nasıl böyle olmuş ya böyle der ama hikayelerini hikayesini bilmez. Sen seçimlerini hemen yapma ama, zamana bırak, az gözlemle, ona göre karar ver.
Babana Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun
Saol teşekkürler
Birinci kız reddederse üzülürsün gibi
Yuh skksksks