Dört kız arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim?

Lütfen okuyup cevap verir ve gerekçesini acıklarsaniz sevinirim.
Birinci kız : tesadüfen tanıştığım ve iyi vakit geçirdiğim bir arkadaşım. Güzel ve cana yakın ama eski ilişkisini unutmamış ve yeni bir ilişkiye heves etmiyor. Acilirsam belki kabul eder ama etmezse arkadaşlık zedelenebilir küsmese de araya mesafe koyabilir.
İkinci kız : aynı bölüm ama alt sınıfta okuyor. Tanışıyoruz ama yakın muhabbetimiz yok. Güzel ama ilişkisi olup olmadığını bilmiyorum ortak arkadaşlardan öğrenebilirim. Yakın arkadaşım olmadığı için reddetse bile bir şey kaybetmem.
Üçüncü kız : aynı sınıfta yüz yüze tanıştığım ve bazen mesajla da konuştuğum ama mesajlarda genelde seviyeli duran birisi. Biraz havalı. Reddetse de bir şey kaybetmem ama arkadaş ortamı geniş olduğu ve erkek tanıdığı çok olduğu için ilişkimiz olursa kıskançlık problemi yaşayabilirim.
Dördüncü kız : başka bölümden tanıştığım birisi. Tatlı ve hanım hanımcık ama ortak dersimiz bir tane olduğu için haftada en fazla iki saat görebildiğim birisi. Ders arası ders sonu veya mesaj yoluyla açılabilirim. Reddederse bir şey kaybetmem kabul ederse seviyeli bir ilişkimiz olabilir.
Dört kız arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim?