Aşk İlişkileri Eski sevgilimi takipten çıktım faceden de sildim? Sizce doğru mu yaptım 🙏🏻? gulsahhhhhgj Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor eski sevgilimi takipten çıktım faceden de sildim? Sizce doğru mu yaptım 🙏🏻 Güncellemeler+1 yıl Yani küçük yerde bize zarar gelirdi dedi Güncellemeler+1 yıl Net oldum ben de Eski sevgilimi takipten çıktım faceden de sildim? Sizce doğru mu yaptım 🙏🏻? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Buketciğiniz4001 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Hala seviyosan bir umut bi açık kapı bıraksaydın o seni silmemişse bırakmış demek 0 2 Yorumla gulsahhhhhgj +1 yıl Bana hislerimizi mantığa göre çevirmeliyiz demişti Yorumla Buketciğiniz4001 +1 yıl Uu bu biraz ciddi olmuş arkadsşlık istiyoda olabilir gibi Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. doğru yaptım bazı şeyleri canlı canlı gömmek gerekir. yoksa hayatınızı zehirler 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. İyi yapmışsın. Hem eskinin orada ne işi var zaten? 0 0 Yorumla
Soranjdıspp Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Adı üstüne eski sevgilim diyosun gerekeni yapmıssın canım 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Geç bile kalmıştın.cut. 0 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. iyi yapmışsın listende kalmasının gereği yok 0 0 Yorumla
benmırıldananadammm Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Doğru tabi aklında yer edinmesin 0 0 Yorumla
mutsuzgiirl Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Eee iyi yaptın kalıp ne olacaktı ki boş yere 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hala seviyosan bir umut bi açık kapı bıraksaydın o seni silmemişse bırakmış demek
Bana hislerimizi mantığa göre çevirmeliyiz demişti
Uu bu biraz ciddi olmuş arkadsşlık istiyoda olabilir gibi
doğru yaptım bazı şeyleri canlı canlı gömmek gerekir. yoksa hayatınızı zehirler
İyi yapmışsın. Hem eskinin orada ne işi var zaten?
Adı üstüne eski sevgilim diyosun gerekeni yapmıssın canım
Geç bile kalmıştın.
cut.
iyi yapmışsın listende kalmasının gereği yok
Doğru tabi aklında yer edinmesin
Eee iyi yaptın kalıp ne olacaktı ki boş yere
Yanlış yaptın
Evet
evet
Eline sağlık.