aramız gayet iyiken birden ayrılsak ikimiz içinde iyi olucak dedi başka erkek olduğunu düşünüyorum bende peşinde koşamdım ve ''Sen bilirsin.'' dedim ve instegram dan ve whatsapp dan sildim ve 15dk sonra baktığımda instegramdan beni engellemiş sizce iyi yapmışmıyım beni istemeyeni istemem keşke geri dönsede şöyle güzelce bir reddetsem diyorum teşşekkür ederim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence silerek kendini yormuşsun ben olsam takmazdım dururdu ama seni rahatlattıysa iyi yapmıssındır kişiden kişiye değişen bir şey sonuçta
Beni engellemesindeki anlayamadım neden engeller bir bayan ben takipten çıkardıktan sonra.
altta kaldı gururu yemedi çünkü ilk o çıkarmalıydı :)
İyi yapmışım o zaman heheheheh çok mutlu oldum şu an
biosuna müzik koymuş acaba benim için mi anlamadım duman her şeyi yak bi dinlesene ne anlam çıkarıcan :D
favori şarkım ahjshakjsa şimdi dinleyip yorumlayayım
Bekliyorum :D
her şeyi bitirdim artık tarzı bir gönderme yapmış olabilir
Ben çoktan bitirdim ama :D
Erkek arkadaşlarım farklı sonuca varmıştı pişman olmuş felan diye :D
daha iyilerine layıksın kızı unut gitsin bence
neden öyle dedin ki nasıl anladın herkez öyle diyor :/
herkes farklı düşünüyor belki ayrılma sebebi vardır ve senden bir hamle beklemiştir ama sen yapmamışsındır
şarkıdaki asıl anlam o bence yani her şey bitti ama ben ayaktayım gibi
Ben sana hikayeyi baştan sona anlatayım Ben bi kızla konuşuyodum eskiden 6 ay önce sınıftandı kız beni instadan sildi sonra 2 hafta önce bana istek atmış bende kızı seviyodum bu arada kabul ettim yine konuşmaya başladık buluştuk felan sevgili olduk bi gün bunla bişi konuştuk sonra bana tamam yazdı böyle yeter dercesine bende beğeni attım mesajına kızın kız sonra akşam story attım arkayada müzik koydum kızın sevdiği cevap vermiş storye aa benim şarkım diye felan sonra kızla eski halimize döndük ertesi güm mesajıma bakmadı bende 1 gün yazmasını bekledim yazmadı benimde sinirden ne yapacağım belli olmaz gittim kızıda kızın arkadaşında takipten çıktım geri pişman oldum mesaj attım aşşa gel dedim konuştuk neden böyle yaptın dedi bende sinirle yaptım dedim konuyu halletik tamam kız soğuk yapmaya başladı 1 2 gün soğuk yaptı geçen haftada ben düşündüm ayrılalım senin içinde benim içinde iyi olur dedi bende peki dedim nosunu instadan felan sildim buda beni instegramdan engellemiş böyle bitti, neden böyle bişi yaptı BUNU ARKADAŞIMA ATMIŞTIM KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIM :d
çok uzun burdan nasıl yorumlayayım ıhdasoklşdashjadsk
kız seni cepte görmüş ve seni heveslik kullanmış bence
ben sana tavsiye veriyom ama aynı sey bende de var OPDSHSDIAJL
Cepte felan görmedi sınıf arkadaşım instegram verde uzun uzun anlat içim daralıyor artık :D
cümleni anlamadım
Cepten felan görme değil kız benim sınıf arkadaşım.
Sınıf arkadaşıydınız ve ayrıldınız geçmiş olsun kardeş kaça gidiyorsun ergenlik tribi falan olacak yas mı diye soruyorum yanlış anlama
lise 3 gidiyorum + olarak tirip ne alaka :D
Aynı yaştayız sanırım bizim sınıfta iki tane sevgili vardı geçen yıl bu yıl ayrılmışlar ve sınav için okula geldiğimizde birbirlerine bakmıyorlardı bile ve çok kötü davrandılar sizde aynı olabilirsiniz erkekte sorun yoktu ama kızın erkeği dövmediği kalmıştı kalem falan verirken ondan dolayı dedim yani sjalsbsmdn
Ya sınavdayken bizde küstük omuz felan atıyordu bana ergen gibi daha sonra dan barıştık sonra yine işte ayrıldık böyle entersan şeyler yaşıyrum normali bulamz beni
Dikkat et arkadaşların seni kızın üstüne itmesin çok sinir bozucu oluyor
Eğer kızla boyun yakınsa bum biz böyle bir olay yasamıştık
Aramızda 15cm var + olarak arkadaşlarımın bana öyle bir şey yapamazlar :D
Biz koridorda öyle denk gelmiştik ve çocuk benden 2 cm uzundu :/
Şanslısın o zaman mesela ben o çocuğun yüzüne okulda bakar mıyım bakmam
Sınıfın en uzunu olunca öyle bir sorunum yok 😎
okulumu ben yeni değiştirdim 2 3 tane kız omuz atıyor neden sence sen anlarsın kızzın :D
bende sınıfın en uzun kızıyım
Artislik yapmamı diyorsun :D
Knk burdan yorumlamak zor oluyor olmadı ınstada yorumlayayım sjaönsöasn
Temas kurmak istiyorlardır belki ilgilerini çekiyorsundur ya da seni gıcık etmek istiyorlardır
Boyun kaç ki
ibrrahimsenn ekle istersen.
şu an ınstaya giremem sen yaz ben dönüş yaparım istersen ruveydailly
Tamam istek attım orda dertleşiriz asouldaosdha
Tamam iyi olur valla belki değişik bakış açısı olur jaçahsşansösşqöabs iyi geceler
İyi geceler.
Iyi yaptın alfa hareket tebrik ederim
Dalgamı geçtin anlamadım cidden :D
Yok valla tamam yerinde hareket
Bende yapmıştım zamanında
Peki geri dönmüşmüydü reis.
Başka hesapla evet
Hep storime bakıyordu ordanda engeli attim
Geri gelsin istiyorum sevgili olmak için değil reddetmek için şöyle iyi bi içimin yağlarını eritiyim birde kız sınıf arkadaşım günlük görüyorum :/
Görmüyorum kapalıda okullar görücem yani açılırsa
Ya reis takma kafaya emin ol o da merak etmiyor değil
Şöyle bir şey yaptı anlamadım biyosuna müzik koymuş DUMAN- HER ŞEYİ YAK ne alaka anlamadım benim için mi bilmiyorum daha önce böyle bir şey yaptığını görmemiştim
Kesin göndermedir sende bir tane at
Yok aga ciddiye almıyormuş gibi yapıyorum ne söz yazarım ne müzik koyarım ciddiye almıyormuş gibi yapıp çıldırtıyorum onu :D
Bi dinlesene ne anlam çıkarıcaksın duman her şeyi yak