Aşk İlişkileri Alaaddin'in sihirli lambası elinize geçse ne dilerdiniz? bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Benim dileyeceğim şey, sitedeki tüm yalnızların bir sevgili bulması olurdu. Bu hakkımı da sizin için kullanırdım sanırım. Ne kadar yalnızsınız kscanlarim...🥲💔🌿🌿Evet, siz ne dilerdiniz bakalım?😂💖#bitterimoilemasaltadindahayaller Alaaddin'in sihirli lambası elinize geçse ne dilerdiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Neden lamba taklidi yapan bir demlik olduğunu sorarım önce 0 2 Yorumla bitterimo +1 yıl AHAHAHSHSHHSHSHSHSHDHDHHSHDHDH sorunu süper görüş seçeceğim daha iyisi gelmezse Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Eyvallah Yorumla
Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Görünmez adam olmayı 0 4 Yorumla bitterimo +1 yıl Kanka bu dileğini ben de yerine getiririm ben cin miyim ahshshhssh Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Görünmez adam olsaydım çok şeyler yapardım Yorumla bitterimo +1 yıl İnşallah olursun ahsshshsshshs Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Sağol olursam ilk senin yanına gelirim jjdjdjkdkf Yorumla
asdewq06 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Dünya da ki tüm çocukların mutlu olmasını ve tüm silahların yok olmasını dilerdim... 1 2 Yorumla bitterimo +1 yıl Bu çok güzel olurdu..☺ Yorumla asdewq06 +1 yıl Ama olmuyor hala çocuklar ağlıyor, şiddet görüyor, tacize uğruyor ve ölüyor. Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Fazla bişey istemem ya. 1 trilyon eurocuk olsa kafi 1 2 Yorumla bitterimo +1 yıl Ahshshshdhs off güzel para Yorumla niger +1 yıl Dhdhdh Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Tarzından mı kaynaklı yoksa konuşma biçimin mi bilmiyorum fakat bana birini andırıyorsun. 0 2 Yorumla bitterimo +1 yıl Olabilir tabi insan insana benzer demişler Yorumla okuyankim +1 yıl Bu kadar mı benzer 🙃 Yorumla
Sinyal_Yok Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı. Son gelen elektrik zamindan sonra lambanın düşük watt olmasını dilerdim 0 2 Yorumla bitterimo +1 yıl Ciddi olamazsın ya ahshshshhshsh Yorumla Sinyal_Yok +1 yıl Heee Yorumla
LasT_SecondS Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 74% +1 yıl 100 milyon dolar dilerdim, Ayrıca dileğin benim için kötü oldu. 0 5 Yorumla bitterimo +1 yıl Ahshshhshd neden 100 milyon dolar neden 101 değil neden 100.9 değil ahshshhshs neden neden neden 😂 Yorumla bitterimo +1 yıl Valla sitede öyle bir aşk kıtlığı var ki ahshshsh niye öyle dedin Yorumla LasT_SecondS +1 yıl Fazla parayı yedirmezler bize, sevgililik olaylarından nefret ediyorum, ihtiyacımı karşılamak istersem parayla hallederim. Yorumla bitterimo +1 yıl Tamam sana eş dilerim o zaman ben ahshshshsh Yorumla LasT_SecondS +1 yıl Ölmemi dilesen daha iyi olurdu Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Donsuz dilek hakkı donsuzken dileyim ki unutulmaz olsun cin için şaşırsın... 0 2 Yorumla bitterimo +1 yıl Donsuz dilek hakkı mı ahshshshsb Donsuz bir şekilde dilek dilemeyi mi diliyorsun Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Evet unutulmaz olmayı severim... Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Neler dilemezdik onu sor 😂 1 1 Yorumla bitterimo +1 yıl HSHSHSHSH mantıklı Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. çok çok çokkk mutlu olmayı 1 2 Yorumla bitterimo +1 yıl Ay keşke bir lamba bulsak ahshshshshs Yorumla çakırınkurşunu +1 yıl keşke 😩 Yorumla
__Ferman__ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl 5 milyon dolar. Ölene kadar yeterdi herhalde. 1 3 Yorumla bitterimo +1 yıl 5 milyon dolarınla hep genç kalmayı dilesen ahshshshsh istediğin yaşta Yorumla __Ferman__ +1 yıl Hep genç kalmak sıkıcı olur yav :D Yorumla bitterimo +1 yıl Peki sen bilirsin 😂 Yorumla
__Mehmet__K Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne dilersem olacak mı 0 9 Yorumla bitterimo +1 yıl Cin bu ahshshshs Yorumla __Mehmet__K +1 yıl Tamam seni diliyorum Yorumla __Mehmet__K +1 yıl Gerçekleşmedi 😂 Yorumla bitterimo +1 yıl Ahshshshh görürsem söylerim Yorumla __Mehmet__K +1 yıl Püfff niye be sen ve ben olmaz mı Yorumla bitterimo +1 yıl Cinin yapacağı iş wshshshsh Yorumla __Mehmet__K +1 yıl Tamam işte he de olsun 😅 Yorumla bitterimo +1 yıl Ahsshjsjddhshd he Yorumla __Mehmet__K +1 yıl Attım sana takip bekliyorum 😅 Yorumla
Muhammes Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Basitçe elde edilen şeyleri sevmiyorum 0 2 Yorumla bitterimo +1 yıl Doğrudur Yorumla Muhammes +1 yıl Senin düğün işi noldu fhsja Yorumla
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl karı 0 2 Yorumla bitterimo +1 yıl Ben sana diledim onu başka bir şey dile ahshshhshs Yorumla _Zuen_ +1 yıl O zamna bir an önce beni bulsun :d Yorumla
VeganDracula Takip Et Xper 3 Yaş: 103 +1 yıl Bir kedim bile yok 0 2 Yorumla bitterimo +1 yıl Koskoca Dracula bir cinden kedi mi diliyor ahshshshhs Yorumla VeganDracula +1 yıl 😄 Üç dilek hakkımız olması lazım Yorumla
En İyi Cevaplar