Kişilik & Karakter Alaaddin'in sihirli lambası sizde olsa neyi değiştirmek isterdiniz? u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kendinizle ilgili bir özelliğiniz de olabilir bu ya da daha genel bir konu da. Neyi değiştirirdiniz? Alaaddin'in sihirli lambası sizde olsa neyi değiştirmek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Soruyu okuyunca bi sesli güldüm 😂değiştireceğim şeyler bende kalsın 😱😂 1 4 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Aaa olmaz öyle şey :D Sesli güldüğün şeyleri alalım :D Yorumla 54srp +1 yıl Yok yok bende kalsın 😬😂 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl İyi be kalsın :D Vizyon dile kendine ahahah :D Yorumla 54srp +1 yıl Vizyona ihtiyacım yok çok şükür 😬 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. KS deki canım 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yöneticileri 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Soruyu okuyunca bi sesli güldüm 😂değiştireceğim şeyler bende kalsın 😱😂
Aaa olmaz öyle şey :D Sesli güldüğün şeyleri alalım :D
Yok yok bende kalsın 😬😂
İyi be kalsın :D Vizyon dile kendine ahahah :D
Vizyona ihtiyacım yok çok şükür 😬
Dünyayı patlatırdim, yeter bence
KS deki canım
Yöneticileri