AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Kadınla erkek bir değil kim ne derse desin. Erkeğe bir şey girmiyor sonuçta. Kadın ondan dolayı daha farklı.
girip çıkmak olayı nasıl farklı kılıyor tam olarak? buradaki mesela ilişkiye girmek girip çıkması ne alaka nasıl bir kafan var anlamıyorum senin gibi erkekleri
Senin anlayabileceğin dilden nasıl anlatsam bilmiyorum. Erkekte cinsel ilişki iz bırakmaz. Ama kadında bırakır. Bundan bahsetmek istedim.
O zaman sen biriyle evlensen ve sen o kişinin bakireliğini bozduktan sonra o kadın seni aldatsa nasıl olsa iz bırakmıyor senin için sorun olmayacak mı?
Kardeş manevi değerler çok farklı. Ben şunu diyorum: kadın birlikte oluyor biri ile, sonra başkası ile olunca önceki sevgilisi veya o erkek aklına gelebiliyor. Çünkü kadın sevgiyle eş yolda yapıyor bunu. Erkek öyle değil. Erkekte kalçası güzel olsun yeter. Haliyle erkek diyor ki bu onu sevdi de yaptı. Haliyle sevince sende bir iz bırakıyor. Ben bundan bahsediyorum.
@beyefendiks duygusal bir bağdan bahsediyorsan durum cinselliği de aşıyor , o mantıkla evleneceğin insanın geçmişinde hiç aşık olmaması gerekiyor aşık olmuşsa sevgilisi olmuşsa terk etmelisin o zaman
@imjustlikelotus aklına getirecek bir iz var diyor sanırım ama bence yinede mantıklı değil herkesin düşüncesi farklı tabi neyse
@Gereksizuyeyim ya biliyorsun bir kadın birini gerçekten seviyorsa geçmişteki olayın üzerine sünger çekmiştir zaten o an sevdiği adamla yaşadığı şeyin yanında geçmişindeki durumun zerre önemi kalmaz bence
@imjustlikelotus bunun bir önemi yok erkekte bitiyo olay ve sizin sevginizi onemsemiyolar. Belki sevdin de o hataya dustun belki taciz edildin belki çok toydun gaflete dustun ve cok pisman olup tövbe ettin... bunlarin onemi yok yalan soyleyip hic yaptirmadim de kizlign bzksada dktr bunu hakediyolar. Allaha tovbe et sadece erkekler sevgiden anlamaz sıfırı bulursa onu da kirletir sıkılınca kenara atar ama evlenirken yine hic el degmemis istiycek kadar hayvanlr
Sorunuza cevap vermeyecem ama terk edilir diyenleri eleştirmeye hakkınız yok saygı duymalısınız hataysa onun hatası bizene isteyeb eder isteyen kabul eder tabi her şeyin el değmemişi güzeldir, yobazım
Siz el degdirmezseniz elinizi surdugunuz ilk kadınla evlenseniz kadini el ustunde tutsaniz kadın bu kadat asagilanmaz sirf bir bekret icin. Bencede en dogrusu evlenince yapılması ama kimse ciddi iliski dusunmuyo gonul eglendirim sıkılınca bana kizmi yok baskasinin hayatini karartirim kafasinda hep. Bu gucu veren kadinlardanda nefret ediyorum suc kadinlarda da var yuz vermiyceksin evlenene kadar elini dahi tutmayacak kendini sakliycaksin karsindaki ne kadar kendini sakladi mi bilemesende sabrediceksin ama hata yapmışsan vay haline en büyük günahkar yine kadin oluyo... cok adaletsiz ve evet yobazlik.
Herkes dengini bulur şayet bir kadının bekaretini almış olsaydım o zaman düşüncelerimi değiştirirdim
Bakirsin yani? Ondan boyle dusunuyosun kendi yapmayan bilmiyo karsisindakinin ne hissettigini vs. Kimsr yaşamadan pişmanlık duyanın halindende anlamaz. Anlamasi da beklenemezdi
Evet beklenmemeli de zaten bir tek hata yapanların nefsi yok ama hepimiz hata yapan varlıklarız sen yine de canını sıkma
Bilmiyorum keske daha once hic sevgilim olmasaydi ve evlenecegim kisiye gecmisimde bir yasanmislik olmadan gidebilseydim ama geçmişi degistirmek imkansız allah affeder mi onu da bilmiyorum
Yorumları okudum da gerçekten üzüldüm sana bence fazla büyütüyorsun düşünsene senin gibi geçmişinde hata yapmış ve hatasından pişman olmış güvenilir biri çıkıyor karşına ona tamamen güveniyorsun ve o da sana ne sen onun geçmişini dert ediyorsun ne o senin hep olumsuz düşünme
Ya aslinda bugun bir arkadaşımla konustum görücü usulü evlendi onu anlatiyodu ve hic sevgilim olmadi iyi ki olmadi dedi benimde kendi yaşadığım sey geldi aklima icim bunaldi kendimi kotu hissettim olumsuz dusunmek istemiyorum ama ben kendimi affetsemde bilmiyorum cok değişik belki şu an kafamda fazla büyütüyorumdur.
çok saçma geçmiş geçmişte kalmalı
Terk edilmemeli haksızlık yani
Geçmiş geleceği ne kadar etkileyebilir
Onu ne kadar sevdiğime ve onun da beni ne kadar sevdiğine bağlı bir durum
Edilir ben nasil temizsem karsida oyle olmali midem almaz benim ya
Çok büyük konusuyosun. Tecavuze ugramista olabilirsin. Basına boyle seyler gelmeden ahkam kesme
O ayrı bi durum?
Pisman olmak da ayrı bir durum.
Erkekler kadinlar da gecmise kadinlar erkeklerde gelecege balarlar diye bir yazi okumuştum
Geçmiş umrumda olmaz.
Bu yüzden sevgiliyken böyle hatalara düşmemek gerekiyor geçmişin izleri yüzümüze vurulmasın
Kadın erkek gibi değildir. Kadın berrak bir sudur. Kirlenirse olmaz
Iyyy
😋😋😋😜😜😜😜
@Mentalist38 erkekte o “berrak suyu” kirleten pislik mi oluyor?
@Devrim6219 her erkek değil tabi.
Bence mantıklı herkesin iradesi var
Yani öfkesine sahip çıkamayıp adam öldüren biriyle bi ilişkin olabilir mi? Olamaz. Bu da aynı mevzu iradesine sahip çıkamayıp onla bunla beraber olmuş biriyle de ilişki kurmak istemeyebilir insanlar
Yaşın küçük bunu anlayabilecigini düşünmüyorum ufaklık. Istemeyen kisi basta istemem der kendine bağlayıp sevmeni sağlayıp elde ettikten sonra diyosa sence büyük bir tezatlık yok mu
Aynı yaş aralığında biri tarafından ufaklık ilan edildim 😄 Haha iyiymiş. Ayrıca sorunda böyle bir detay yok? Sonradan ekleyip savunma yapamazsın.
18-24 yas araligi yaziyo diye yaşıt mıyız? Senden büyüğüm. Ve sorum ve yorumlarda açıkladım bilip bilmeden elin adamına avukatlık eden sensin.
Benden büyük birinin böyle kötü Türkçesi olması üzücü. Bilmem farkında mısın sorunu genel sormuşsun ne bilelim senin adamını anlattığını. Her haltı yiyip kendini haklı çıkarmak için feministlik yapılan bin tane soru açılıyor burada günde.
Öyle biri değilim onların çoğu troll hoşuna gitmeyen konulara yorum yapma o zaman
Tabiki de hayır, ama beraberlik yaşandıysa o değişik
Terk edilmez ama ciddi bir şey olmaz evlilik veya uzun ilişki tarzı
aman boş ver kurtulmuşsun
:/
sıkma canını geçer hepsi senin de kıymetini bilen denk glir
Sıkmıyorum ama korkuyorum sirt o durum yuzunden ilerde sorun yasayacagim hep
yok be takmayan çok var azıcıkta güzelsen illaki evlenirsin
Yiyismedikleri kadin kalmiyor sonrada el degmemis kadin ariyorlar ab a z a kisilik bozuklari.
Aynen oyle
Öz güvensizler. Çöp, salla.
Ben tecrubeli kadın severim, üstüme alinmiyorum.
Türkiye de ise bırakır
Kardeşim kusura bakma ama sen hata değil yanlış yapmışsın hata ve yanlış arasında çok fark var sen sonucunu bile bile yapmışsın bu hata değil yanlış.
@SeductiveDusky tercih meselesi hiç bir erkeğe sarılmadım öpmedim sanırım o yüzden böyle düşünüyorum ama çoğu erkek senin dediğin gibi istiyor 🙂
Aynen öyle çünkü ikiyüzlüler. Kadinina sadık kalan erkek bile bir elin parmaklarini geçmiyor. Ortadoğu çukurunda erkeğe her şey mübah
@SeductiveDusky benimki inşallah uslu duruyordur aldatmaz beni ama elin kızı gelir 2 cilve yapar ayartır yani pekte güvenemiyorum
Sonucunu bile bile? Sonucunu bilmek icin kahin falan olmam lazimdi. Kimse gecmiste sevilmeyecegini bile bile hata yapmiyo. Toysun bir kere ve adi ustunde hata. Yanlis bir insana yapilir kisi kendine yanlis yapmaz. Hata yaptim demekte sacma. Erkek yapinca erkek oldun diye pohpolanir kadin yaparsa namuzsuz bir gecmisi olur. Ama o erkegin yaptigi da kadin? O ne oldu of igrnc bir zihniyet her acidan
Toy zaten insan 18 yaşına girince hemen olgunlasmiyor hala doğru yanlisi fazla ayırt edemiyor o yüzden çok takma bu yaş aralığındaki ergenler ezbere konuşur genelde 😆 20 yaşın altında olup da olgun olan nadir çıkar
Geçmiş demekle geçmez
O sa yaptıda mı terk etti yapmadan. I
Terk ederim benim ıçin en önemli şeyi geçmişi
Hadi lan sorunliymuşuz ben yatmadıysam o da yatmayacak. Kıskançlıkmış mk salağım başkasının eğlendiği kızla evleneyim , seveyim
Terk edilir.
Geçmiş geçmişte kalır beni ilgilendirmez
Seven birakmaz sevdiğini
geçmişi ilgilendirmez beni
Seni gerçekten seviyorsa bunu sorun etmez.
Bence terkedilmemeli herkesin illa birden çok olur
Edılmemesı gerekyo
Edilmez
Fazla yipranmamissa değişen parça yoksa sorun değil
😂😂😂
Arabami kadinlar ad. Iiii pslllll. K hyv. N herf
Ne diyorsan iki katı
Yb. az. o... gl. U yb... az... siiiii... N
Ben de senin
Edilmez
Bu karşılıklı bir durum bana göre
Sözde temiziz hepimiz
Mantıklı değil
Saçmalık
Bilmiyom
Ortadoğu böyledir
Duruma bağlı
Edenler var
Var oyle psliklr
Evet.
Bir hata mı sadece?
Bugune kadar cıktığım kadınların cogu bakire değildi ve kimseye de sormadım
Evet hata
oyle erkeklerle tanısman lazım ama saf anadolu cocugu tıpler bakırelıgı onemser cunku az kadınla ılıskısı oluyor belkı de hıc olmuyor
Bilmiyorum ben yillarca kendimi korudum hatta elime erkek eli dahi degmemisti hep ciddi hep agirbasliydim noldu bilmiyorum ve hep pisman olucam çünkü erkekte yapsa kadinda yapsa evlenmedrn bu yanlis dogrusu evliligi beklemek keşke diyorum seytana mağlup olmasaydik.
travmayı atlatamamıssın sanırım. psıkologla gorustun mu hıc?
Gorustugum ilk psikolog erkekti ve ilk bekartimi sordu anlatinca cok sinirlendim ve icime attim ondan sonra psikologlara guvenmiyorum ve nefret ediyorum evet travmam var atlatamamis da olabilirim ama bilmiyorum cok yobazsiniz. Tek derdiniz iki bacak arasi ama evlenirken temiz el degmemis kız ariyosunuz bircogunuz.
benı terslemene gerek yok. bende bır psıkologum ve bu şekılde dusunmen uzucu. senı anlıyorum guven problemın cok buyuk. muhtemelen kotu bır pskologa gıtmıssınız ayrıca
Devlet hastanesinde bir psikologtu bana oyle soru soranin kendi karisi eskrt olsun inşallah. Sizin psikolog oldugunuzu düşünmüyorum oyleyseniz de siz de yobazsinz hata miydi sence diye imada bulunup bence bile isteye yaptin demeye getirdin ama kendin de yapmissin cok ironik.
bır hata mı sadece dedım ben sıze. hayatınıza baskasını hıc almadınız o gunden berı anlamında. bu dusuncenı kırabılcek bırıyle karsılasmadın mı anlamında sordum
Evet hataydi. Evlenmeden bir yakinlasma olmamali cunku eger evlenmezsen ayrılırsan seninle evlilik dusunucek kaderinde kisiye asil kisiye ihanet etmis oluyosun yakinlasma oldugunda. O yüzden o zamandan beri kimse olmadı baska birini sevdim yakın zamanda ama o sirf bu yüzden istemedi beni.
senı kullanmaya calıstı mı pekı bakıre olmadıgını ogrendıgınde?
Bilmiyorum ogrenince cok zaman gecmeden o sebebi öne atarak yapamiyorum ben bu yuzden kıskancım çok dedi kabullenmedi
en azından durust bırıymıs kotu amaca cevıredebılırdı. yasın kac? unı vs okuyor musun
Aptallik bende niye soyluyosun ki soylemiyceksin dktrlmislerle evleniyo %80ininiz haberiniz yok ya da fazla uçmayanlarla... o sekildede anlasilmiyodur. Neyse yasim egitim durumumu soyleyecek olsam gizliden sormazdim
dogru bır ılıskı dogruları soylemekle baslar. vebal almamalısın
Dogruları haketmiyo kimse ben tovbemi etmisim benden gecti saklamak en dogrusu.
bana bırı bu konuda yalan soylese asla affetmezdım. kı takmayan bırı oldugum halde
Yalan soylemiycem ki ciddi bir iliskim olursa ilerde asla bu konulara girmiycem elini dahi tutmiycam o da soramiycak sorarsa defolup gidebilir bu kadar basit. Bunu sorarsa onemsiyo demektir zaten bunh anladim
yanlıs dusunuyorsun her erkek aynı degıl. boyle davranırsan dogru erkek elınden gıder
Giderse gitsin
Kardeşim senin ne yaşadığını anlıyorum o kadar cok kadın bu konudan geliyorki sana anlatamam ama düşünce yapını değiştirip özgüvenini arttırmalısın
Ozguvensiz olan oydu ama neyse objektif bakmiyosunuz olaya
Tövbe est neden objektif bakmayayım seni mi tanıyorum onu mu
Ikimizide tanimiyosun ama erkek oldugunuz icin psikologum dedin ama anladigini dusunmuyorum erkek psikologlar nerden anlasın kadının ne yaşadığını o yuzden objektif oldugunuzu da hissedemedim
Saf anadolu çocuğu mu bekareti önemsiyor hahaha yersiz bir genelleme. Girmediği amc*k kalmamış çakallar da önemsiyor merak etme. Sen bi şey bilmiyorsun. Psikolog alsan kaç yazar
Şimdi böyle durumlarda senin kişiliğin ve karşı tarafın senin kişiliğini bilmesi önemlidir. Örneğin bana niye geldi sırf birini bulup evleneyim diye mi beni sevdiği ya da arzuladığı için mi gibi. O kişi ben olsaydım benimle aynı şeyi yapar mıydı diye düşünebilir o erkek. Eğer cevap hayırsa adama koyan şey de bu olur bazıları için. Eğer sen sevdiğin için kendini teslim ettysen. O aranızdaki ilişkinin ne boyutta olduğunun farkındaysa cevabı kendi bulur zaten. Belki asıl sorun budur. Sen kullanılmış malsın kapağı ben açacağım diyen zihniyeti söylemiyorum bu arada onlar zaten dümdüz ikna edilemez.
@SeductiveDusky bu siteninde en komik tarafı bu. Senin yaşadığın psikolojik çöküntüyü ya da erkeklerle arandaki ilişkiyi bilemem. Hayatta ne yaşıyorsanız herkes aynı şeyi yaşıyor sanıyorsunuz
Edilmez
edilmez
Hayır
Hayır
Bahane
Önemli canım
Edilir geçmiş geleceğin aynasıdır
Terkedilmez
Derler ve ederler
Terk mı edildin
Evet ama hic baslamadan bitti diyelim ve gelecektede hep boyle olucak gibi hissediyorum
Haketmedon degıl mı
Neden hakedim?
Bilmıyom kı olayi
Anlattim ya kisaca
Neyi degil,?
Asla olmamamalı
Edilir
Sırf bu yüzden terketmemiş senden emin değil ondan
Aaa deme ya niye emin değilmiş peki
Takip et detaylı anlatim
Burdan soýle
Yaw alttarafı takip edicen sanaldasın ne kaybedersin sanki
Cahilse evet
Evet
Sen lastiği patlak araba sürer misin?
Sen sen ol geçmişini kimseye söyleme o seni gerçekten sevse hel halinle kabul eder di
Ne kadar yobaz ve igrnc bir benzetme. Bu zihniyetten tiksiniyorum
Geç bu sözde medeniyet her haltı ye ondan sonra beni geçmişimle yargiliyamasin yobaz sensin senin gibi zihniyetler garipban erkeklere bela bela şimdi YIKILLLLLL.
Hahahaha gariban mı? Ya git isine allah aşkına niye oymuşsun gibi hissettim acaba gariban erkekler derken? Her haltı siz yiyorsunuz kadını bir cirpida namuzsuz ilan eden sizin p p. i... s le... ş zihniyetinzzz
Ş Hiçbir alakası yok bir kadın namusuna düşkün olmalı erkekte her haltı p. c erkeklerle yiyip sonra bir gariban erkek evladı ile evlenirsiniz birde haklıymış gibi beni gecmisimle yargiliyamassin ayakları geç bu ayakları Sen şahsen benimle çıkmış olsaydın sana diyeceğim söz şu olurdu "YIKILLLLL"
Sen yıkıl deli mdir nedir ya
geberin
Edebilir
Kendi gecmisi temiz degilse edebilir mi. s