Erkek arkadaşım 1 yılı bayağı aşkın süredir benden bir ayrıldı bir barıştı geçmişteki ilişkimi ki o da taa lise zamanındaydı ve 4 yıl sürmüştü sonunda terkedilmiştim ondan sonra da ilk o oldu zaten daha öncesinde de arkadaşlığımız vardı yüzeysel sadece ve geçmişimde ne yaşamışsam artık kafasında birşeyler kurdu yok dedim düşündüğün gibi kötü birşey ama dedim olsaydı da sen nasıl beni terkedebilirsin insan sevdiğini geçmiş takıntısı yüzünden terkeder mi dedim bak işte terkediyorum dedi halbuki çok seviyorum diyordu terketmeden önce sonradan hayatında yaşadığı olumsuzluklara kadar bütün herşeyin suçlusu zamanla beni görmeye başladı...Şimdi ayrıyız ben dayanamayıp görüşüyorum yapamadım kafamda kabullenemedim işte falan diyor sarılınca sesi çıkmıyor ama ben çok seviyorum ve ne yapacağımı bilmez duruma geldim onun ailesi giyimim yüzünden beni istemiyor tutucu olduklarından benim ailemde onu istemiyor kültürlerimiz farklı diye ve bana küfür etmişti diye sinirlendiği zaman ama ben sevdim iştee...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin yaşadığını ben 3 yıldır yaşıyorum.ilk bir yılımız benim eskiden kimle beraber olduğumu ve aramızda ne geçtiğini ısrarla sordu.bana inanmayıp şüpheleri geçmeyince de bana küfür etmeye başladı.şimdi hiç saygım yok ona onun da bana.oysaki benim ondan önce yaşadığım uzun bir ilişkim olmadı heranlamda ilk sevgilimdi.ilk yılımızda ben onu çok seviyordum.ama sen çok şanslıymışsın ki ailene anlatabilmişsin ben utandığımdan dolayı anlatamadımda küfür yemiş olmayı hazmedemedim.sen anlatmışsın yol yakınken dön derim daha da bağlanmadan.senin yaşadığın şeyleri yaşamış biri olarak sölüyorum hayatını zindana çevirir bu gibiler.arkadaşlarım beni çok uyarmıştı dahada bağlanmadan ayrıl diye ayrılmadım ve şimdi en mutsuzlardan biriyim:(((
01 Yorumla
Soran+1 yılçok acı gerçekten ne desem ki bilemedim bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım zaten.
En İyi Cevaplar
Seven insan böyle yapmaz. Artı Sana küfreden adamı nasıl seversin? Nasıl sevdiysen öyle vazgeçersin şartlandırma kendini bir sürü İNSAN var dışarıda. Küfretmeyen, suçlamayan, saçma sapan, olgunlaşmamış hareketlerde bulunmayan... Sonu yok işin boşa uğraşıp yıpratıp üzme kendini. Bir ilişkide en önemli şeylerden biri saygıdır. Sana saygı duymadığı kesin
29 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duymadı doğru sonlarda hiç ve hakaret küfür olunca seninde saygı duyman imkansızlaşıyor günden güne ve sertleşiyorsun sende tavırlarında.Ama düzelmesi bu düşüncelerden kurtulup insanın sevdiğini sadece sevdiği olduğun için sevmesi kabul etmesi gerektiğini anlatmaya çalıştım ama anlatamadım.Geçmişten çıkamadı ki sadece düşünce ondaki başka birşey değil ihtimal yani beni mahvetti :/ :( ama bağlandım işte bi kere.
- +1 yıl
Tamam sen de işin yanlış olduğunun farkındasın. Geleceğini düşünebiliyor musun öyle bir adamla ve ailesiyle? Başkalarının yanında sana küfredecek, hakaret edecek yok böyle bir dünya kabul etme bunu bu kadar değersizleştirme kendini. İnan hiçbir şey değil o bağlılık bitip gidiyor kalmıyor bir şey.Sana hak ettiğin şekilde, güzel davranacak insanlar var dışarıda.
Soran+1 yılbelki de sen çok haklısındır 6 ay 1 yıl sora ohh çekicem ama istiyorum ki o pişman olsun bi gün kapımı çalsın seni herşeyinle seviyorum ben desin çünkü seni böyle gördüm böle sevdim istedim desin...Bana beni istediğini herşeyin güzel olacağını söylüyordu bunlar gururumu zedeledi kendimi çok Saftan öte salak hissediyorum sinirleniyorum kendime :S
- +1 yıl
2 sene önce hemen hemen yakın bir şeyi ben yaşadım ayrıldım, ağlamaktan nefesimin kesilirdi o zaman verdim karar için şükrediyorum. Aynı durumdaki arkadaşım inat etti evlendi 1. aydan itibaren ki ay oldu kavga dövüş sürüyor her şey, ne aşk kaldı sevgi, saygı zaten yok... Ne yaşadıysan yaşadın mecbur değilsin sürekli mutsuzluğa. İnanman gerekiyordu inandın. Yine birilerine inanacakasın ders al sadece olanlardan sinirlenme kendine... geçmişi değiştiremezsin
Soran+1 yılyhaa tabii ki geçmişi kimse değiştiremez zaten seven seni bu yüzden herşeyinle kabul edebilmelisevgi burda çıkıyor ortaya ve insan yaşadıklarının da arkasında durmalı da ben bu insanla zaten farklı manada birşey yaşamadım geçmiştekiyle de öle bişey olmadı ben sadece ya yanlış yapsaydım diyorum bu küfürleri hakaretlerikim hakeder ki hatalarından ders alan kişiye hele hiç yapılamaz ve ayrınılmaz sevgi bunu gerektirir.
Soran+1 yılki diyorum ya sadece ihtimal onun kafasında kurduğu şeyler tüm bunlar.Ama benim canımı çok yakıyor işte ve inat yüzünden bende evlenmeyi düşündüm öyle isteyen kişilerde oluyor elbetteki ama ben istemiyorum onu özlüyorum ve sana şuan bunları yazarken telim çaldı baktım arıyor ama açamadım annem onun adını bile duymaya tahammül edemiyor... :(
- +1 yıl
Benimde aynı durumum. Sozde beni akillandirmak için beni terketti bitti dedi ona inat başka biriyle çıktım sonra yine çıkmaya başladın eskisinden daha çok yakınlayım bağlandık bir süre en sonunda bitti kaldiramiyorum geçmişini dedi. Ustune düştüm yalvar yakar tekrar birlikte olduk ama bana seninle evlenemem canım cicim ayları bitince ben sana bakınca onu hatirliycam huzur olmaz yapamam diyor. Sevmedigini biliyorum benim gibi sevse hiçbir şey engel olmaz ama sevmiyor ve bunu bildiğim halde bırakıp gidemiyorum. Cunku o giderse ikinci kez yetim kalırım. Kaldiramiyorum...
bu konuda erkeklere kızma. Mesela benim gibi bazı erkekler. Çok sahiplenmek isterler. Aşırı kıskanırlar. Geçmiş mahveder bizi. Onun için yapabilir. Bunu anlayamazsın. Onun hissettikleri şu an çok farklı.
15 Yorumla
Soran+1 yılkızmamak elde değil kıskanıyorsan sahip çıkacaksın bi daha kimselerin ona bi zarar vermesine yanlışada düşmesine izin vermeyeceksin onu daha çok itip yanlışların kurtların sofrasına atmayacaksın.geleceğinize bakmayı öğreneceksin bi şekil geçmişle kimse yaşayamaz ki.Evet düşünüp ağlamış bile ilk kafasında kurduğunda ama beni bu şekilde mahvedemez ki.
Soran+1 yıliyi de sorun da şu ki benim geçmişimde bişey yok o kafasında kurup ona inanıyor ama olsaydı da buna üzülmesi gereken ben olurdum o değil ve bi insan başına gelenlerden yada yaptıklarından üzüntü duyup pişman olmuşsa insanoğlu kim ki ALLAH bile tövbe kapısını açmışken...Gönülden dönsün yeter ki hatalarından insan sen kendi geçmişine bakacaksın önce çok temizsen bilemem ;)
Soran+1 yılsenin ilkin olabilir ama o bilemezdi karşısına sen çıkacaksın o zamanlardaki insanlara güvenmiş demek ki yani ciddi sanmış olabilir suçlayamazsın ki bununla.Üzülüyor olabilirsin de sevgin gerçekse sahip çıkmalısın herşeyiyle...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
+1 yılCANIM UNUTABİLİRSEN UNUT DERİM Kİ DEMEKLE OLMUYOR ÇOK İYİ BİLİYORUM AMA BENİM GERÇEK ANLAMDA ÇIKTIĞIM BİRİ BİLE OLMAMASINA RAĞMEN EŞİM GEÇMİŞİME TAKTI ÜSTELİK ONUNLA YAŞADIKLARIMDAN SORUMLU TUTARAK O ONU TAKTIYSA EVLENSEN ÜSTÜNE 10 YIL GEÇSE GELİP SENİ BULUR ÇOLUK ÇOCUĞUN OLUR ONA YAZIK OLUR BÖYLE BİRİYLE ÖMÜR GEÇİREMEZSİN SEN HER HALİYLE KABULLENSEN O YİNE İTER SENİ NE DÜŞÜNMEK İSTİYORSA ONU DÜŞÜNÜR VE BUNU ENGELLEYEMEZSİN ALLAH YARDIMCIN OLSUN
17 Yorumla
Soran+1 yılcanım ne güzel söylemişsin diline yüreğine sağlık...ALLAH seninde yardımcın olsun çıktığın bile olmamasına rağmen takmışsa hasta ruhlu biri demektir.Ben bilmiorum nasıl unutabilirim çünkü çok özlüyorum bi iki defa görüştük o da özlüyorum dedi ama kaderimiz bu dedi yapamam ben dedi kafamdaki şeyleri silemedim yapamadım dedi :(
- +1 yıl
CNM DAHA 1 YIL OLMUŞ MUHAKKAK YAŞANMIŞLIK ÇOK VARDIR AMA 13 YIL GEÇİNCE ÜST GEÇİDİN BİLE ANLAMI OLUYO VE HELE KOPYASI BİR BEBEĞİN VARSA NEFES ALAMIYOSUN HATIRLAMADAN UYUYOSUN RÜYADA BİLE RAHAT YOK HİÇ GİTMİYO AKLINDAN BENİM 8 AY OLDU HALA BÖYLE YOL YAKINKEN EN AZ ACIYLA KURTULMAYA ÇALIŞ CANIM DEMESİ KOLAY AMA YAŞANANLARI GÖR BİRİ BENİM KÖTÜ DURUMUMDAN DERS ALSA YARDIM EDEBİLİRSEM NE MUTLU BANA
Soran+1 yılhaklısın hele bi yavrun varsa nereye bırakıp gidesin be canım :( herşey elbet düzelecektir ama zaman ilacımız ve o sana iftira atmış demek oluyor bu iffetli bi bayana iftira atmanın cezası da çok büyük büyük günahlardan merak etme toprağın üstü varsa altı da var...
- +1 yıl
KESİNLİKLE İŞTE BÖYLE HUKUKUN ZATEN HİÇ BİTMEYECEK TABİKİ BU DÜNYADA DA ÖBÜR DÜNYAYADA DA SAHİPSİZ DEĞİLİZ DÜNYA SAHİPSİZ DEĞİL İŞLERİNİ ALLAHA HAVALE EDENİN VEKİLLİĞİNİ EN İYİ YAPAN YARATICIMIZ VAR ŞÜKÜR Kİ
Soran+1 yılÇok şükür ki aynen de öyle ALLAH a sığınmak gerek başka ne çare olabilir ki insanoğlu çiğ süt emmiş kendi en büyük günahları işler seni başına gelenlerle yargılar senin yaptığın günah onunki revaymış gibi herkes yaptığının hesabını kendi verecek insan insana hedap soramaz o da beşer sende beşersin şaşarsın ama nerde bunu anlayacak gerçekten ALLAH'ın emir veyasaklarını bilen insanlar...
- +1 yıl
BİLİYO MUSUN BENİM EŞİM ÇOK İYİ BİLİRDİ GÖRMEDİĞİ BİŞEYİ SÖYLEMEK İFTİRADIR VE EŞİNE YAPTIĞIN EN GÜNAHIDIR BANA BUNU O ÖĞRETMİŞTİ AMA ALLAH GÖZÜNE PERDE İNDİRMİŞSE VARDIR BİR BİLDİĞİ İNSANLAR GENEL EVDEN BİRİYLE EVLENİP BENİMLE YAŞADIĞI DÖNEME BAKARIM DİYEBİLİYOKEN BAZILARI ACABA BİRİ OLDU MU DİYE HAYATLARI YIKABİLİYOR
Soran+1 yılevet benimde yaşadığım gibi :( aynen öylee cehalet bu işte çok büyük cehalet...
+1 yılaynen böyle bir olay başıma geldi :) sen sadece yanarsın başka hiç birşey olmaz.hatta benmki biraz daha karışık bir durumdu .onunla olsaydım şuan vurulmuş kör ,topal bir şekilde geziyo olucaktım :) şimdi ne mi oldu ikimizde yalnzız .ikimizde çok istiyorz ama olmuyor .gururu benden ağır basıyor .hatta gururu değil bahaneleri daha ağır basıyor :) çok özlüyorum ama insan bir kere birine geç kalır ve bir daha kimse için acele etmez tıpkı bu misal benimkisi :))
03 Yorumla
Soran+1 yılya zaten bi kere gitti mi iki üç ardı arkası kesilmiyor bu ayrılıkların ve bi kere cılkı çıktı mı yok geri dönüşü.Seninkininde mi geçmiş takıntısı vardı?
- +1 yıl
aynen geçmiş takıntısı vardı :)) hee çok sızlandm ama geçti .bir zaman sonra pembe gözlüklerim kırılınca aslında öyle hülyalı biri olmadığını anlıyorsun :)
Soran+1 yılkesinliklee o pembe gözlüklerde aşıkken bi türlü kırılmıyor ne yazıkki ne kadar uğraşırsan uğraş gerçeği kendine yüzbinlerce kere de göstersen yine dönüp dolaşıp ona gidiyorsun işte :S
Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı. o seni kabul etse bile aileler çok büyük bi sorun tamam aileside kabul etti diyelim senin ailen ne olacak ? gerçekten çok ama çok çaba göstermeniz lazım ki eski sevgilinde bu mücadeleyi göze alamamış
02 Yorumla
Soran+1 yılbir gram o mücadeleyi göze alabilseydi savaşsa idi gerçekten biz şimdi böyle mi olurduk :( zaten benim annem adını duymaya tahammül edemiyor kadın...
Soran+1 yılzaten kötü manada bi problem yoktu o şüpheler şüpheler beni delirtti ki varsayalım kötü şeyler olmuş olsaydı da seven adam ailesini de kendi egolarını da yıkar geçer geleceğini düşünür birlikte bi ömür var sahip çıkmasını bilir bunlar en önemli şey hayatta sadakat,sevgi,bağlılık hepsi bi bütün ve sevdiğin insanda hatalarıyla,sevgisiyle bir bütün sen onu öyle sevdin ya ötesi olamaz.Sevmeseydi madem savaşamıcak
İş sadece sizde değil ailelerinizde karşı.
Seni daha giyiminden dolayı kabullenemeyen ailesi, ileride evlenseniz neler yapmaz ki?
Unutabilirsen unut derim...05 Yorumla
Soran+1 yılDoğrusun canım ama çok zor unutabilmek :( bugün 2 defa aradı arayacağım seni demişti aradı ben aramaz diye tahmin ediyordum.
- +1 yıl
Umutsuz bir aşk bu ama.
Gerçekten aileler ilişkilerde çok önemli. Evlensen dahi mutsuz olursun. Kısıtlanmak insana sadece mutsuzluk getirir. Ve o zaman bir eksin oluyor o da nedir evliliğin için susmak.
Bence evlilik gibi önemli birşeyde mutsuz olacağına, şimdi mutsuz ol bir süre ve unut..
Ona aramamasını söyle.
Soran+1 yılhaklısın aslında ama arama da diyemem de zaten evlilik diye bişey düşünmüyor o biliyorum.arayıp ettiği kötü sözler için özür de diledi ama içim öle yara almış ki ALLAH hakkımızda hayırlısını versin dedi kendisi de...
Soran+1 yılahh bi bilebilsem devam da denemez zaten de...
keşke sevmeseymişsin..
25 Yorumla
Soran+1 yılbilemedimki :( amacım onunla mutlu bi yuvA kurmak oysa ki ona bir ömür adamak...herşeyinde koştum ona elimdeki imkanlarımla o da hiç koşmadı değil hatta bi zaman şüpheleriyle birlikte hep yanımdaydı ve herşey güzel olacak sabret deyip duruyordu bende sabrettim ama yarı yolda kaldım :(
Soran+1 yılevet bi de rahatça demek ki kaderimiz buymuş dedi :S ben onun kadar rahat olamıyorum ama o kendini çok huzurlu hissediyormuş özlese bile üstünden büyük bir yük kalkmış gibi :S
Soran+1 yılevet vazgeçmeye çalışıyorum da nasıl becerebilirim onu bilemiyorum zaman gerek uzun bi zaman sanırım.Ama isterim ki o yanlış düşüncelerinden vazgeçip dönsün bana geri...ama temelli ve gerçek bi dönüş bi sürü herşeye yemin etti sonunda dönmeyeceğine de büyük yemin etti ama onları bozan isterse bu yeminini de bozabilir bence...
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçmişi benim için önemli
10 Yorumla4 yıl içinde illaki o çocukla aranızda bir sey olmuştur,gerçekten çok zor bi durum,
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır birşey olmadı ama cahil çağında insanlar her türlü kötülüğe açık olabiliyorlar ne inancını tammanasıyla biliyor nede geleceğin ne getireceğini ben yapmadım ama gerçekten başıma birşey gelebilirdi de insanız ayrıca ALLAH korusun herkesi ama bu yüzden nasıl terkeder kendi geömişine bakmalı önce kendi geçmişi çok temiz mi acaba?
Soran+1 yılinandıramadığım için ayrıyız nasıl inandıracağım bilemiyorum da zaten sevgisiyle kendisinin inanması gerekiyor diye düşünüyorum ben daha doğrusu herşeyiyle sevmişse sevdiğini olay bitmiştir ötesi yoktur ki ne aile önemli orada ne geçmiş ne gelecek...
Soran+1 yılüstüne gitmiyorum da 2 ay kadar oldu o gideli aramadı hiç neden hiç aramadın o kadar mı sevmedin deyince arasam buluşacağız sonra tekrar barışacağız dayanamayıp falan diyor.ama insan sevdi mihiç birşey gözü görmez ki sevdiğini kabul etmemek itmek diye birşey nasıl olur elalem değil ki sevdiğin :S hiç aklımda kalbimde kabullenemiyor bu insafsızca geliyor ya kötü birşey yok diyorum ama olsa da nasıl beni yarı yolda bırakır hiç gitmicem diyordu bi daha ... :S
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. terketme olasılığı var.
00 Yorumlakaşarsa sallar giderim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsevdin ama sonu yok
01 Yorumla
Soran+1 yılkader diyorum yine de o da aynı şeyi söylüyor.
+1 yıletmesi gerekiyorsa eder
00 Yorumlaevet eder.
211 Yorumla
Soran+1 yılkendi geçmişine de bakması gerekmez mi?
Soran+1 yılbunu düşünmen için seninde tertemiz bi geçmişe sahip olman gerek çünkü senin geçmişin kötüyse aynı söylediklerin seninle olacak kişi içinde geçerli erkek yada bayan ol farkı yok günahı da aynı günah zaten ama sen hata etmiş hatasından dönmü kişiyi de yargılayamazsın ki çok seviyorsan nasıl yargılarsın sen onu zaten öyle sevdin hangi sevgi nerde o zaman? ki bende birşey olamasına rağmen ihtimali bile yetti akıl almıyor
Soran+1 yılve millete bakıyorsun genelevden çıkartıyor tertemiz yuva kuruyor ve bunu yaptıran da gerçek aşk sevgi bağlılık oluyor.ALLAH tövbe kapısını açtı mı o insana unutma ki senden benden temiz oluyor.Bu yüzden kimse ne oldum değil ne olacağım demeli bence hayatta herşey bizler için sevgi bambaşka bir dünya benim gözüm onun geçmişini şerefsizin teki de olsa görmez çünkü seviyorum.
Soran+1 yılhayır sevgi geneldir diyorum burda evleneceğin kişiyi seçmek diye birşeyden bahsetmiyorum ki ben sen sevmişsin aşık olmuşsun evlenmek istemişsin görücü usulü de değil sen istemişsin o insanı.Geçmiş takıntısı ile bırakmanın mantığı nerde ya insan sevdiğinden nasıl vazgeçer arkasını dönüp öyle kolayca nasıl gider yüreğinde o varken bunu anlatamıyorum eksilemek değil.
Soran+1 yılöyle yüzlerce kişiyle çıkmış ayrılmış tamam haklısın ama en baştan konuşursun daha aşık değilken biter gider ama bizimki farklıydı biz öncesinde arkadaştık çıktığım olduğunu biliodu lisede bi kişi olduğunu bile bile de geldi sevdi bende sevdim hemde çok sonra şüpheler kemirdi beynini çekti gitti bu reva mı bende dedim çok seviyosan nasıl gidersin oldu ki başımdan yanlış bişey geçmiş olsun cahilken
Soran+1 yılki sadece ihtimali yüzünden sebdiğin adamı yitiriyorsun gerçekliği bile olmayan bişey yüzünden sadece varsayımlar.Ve insan düşünür bu insan 4 yıl birine sadık kalmış hiç aldatmamış demek ki sadık dürüst bi eş olur bu insandan niye hiç böyle bakılmıyor da o kişi sana bişey yaptı mı yaptıysa bişey ben gidiyorum denilebiliyor hemde 1 yılı bayağı aşkın bi süre geçtikten sonra nerde sevgi saygı insanlık?
Soran+1 yılevet ama beni mahvetti içim çürüdü ona laf anlatmaya çalışmaktan...özlemekten...daha nice duygular gözlerine bakamamak yanında olmak isteyip olamamak berbat bişey herşeyinde yanındayım ama evlilik düşünemem bi sabah ölü olarak uyanmak istemiyorsundur inan hayırlısı bu diye bişeyler dedi üzgün bi ses tonuyla şok oldum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım