Her insan yaşlanır ama ruh hep aynı özellikleri dile getirir durur.
Sizce buna rağmen kadınının huyuna suyuna ruhuna aşık olan bir adam var mıdır hayatta?
Sizce buna rağmen kadınının huyuna suyuna ruhuna aşık olan bir adam var mıdır hayatta?
evet ben ve öyle briyim sırılsıklam aşık oluyorum hatta bir kötü huyum varki hiç beni sevmen bir insana bile aşık oluyorum untamıyorum açılıyorum reddeğiliyorum ama yinede seviyorum aşk şans işi bazıları benim gbi çok şansız oluyor aşk konusunda sevildğim kadar sevmek istiyorum artık ...:((
Vardır muhakak
Cevap
17Cevap
hayatım boyunca 4 kez oldum ama gerçek aşk gerçekten kime olacağını seçemiyorsun.Bir kere gördüğünde şimşekler çakıyorsa beyninde işte o gerçek aşktır.İlk silüetini gördüğünde eğer sıcak terler basıyorsa bedenini,sen aşıksın arkadaş!
"gerçekten sırılsıklam aşık olan kadın var mıdır?" sorusundan farkı ne bunun, ben anlayamadım? kadın-erkek diye ayrımı mı olurmuş aşkın?
Kadın ve erkek bakış açısı farklıdır. Buna rağmen bende karşı cinsim için sordum
elbette ki var.
vardır tabi erkekleri öyle duygusuz abazan varlıklar sanmayın.bir adam sevdimi yürekten sever ve sırılsıklam aşık olur gerekirse canından bile vazgeçebilir...
Yani keşke bunu her erkek göze alabilse...
Sevgim çok kuvvetlidir ama bugüne kadar korktuğum tek şey; ''sevgim onun boyunu aşabilir'' oldu.
Denedim elbet.Mantıksız ciddiyetsiz bir ilişki içinde buldum kendimi..
sence sırıl sıklam asık olan kadın var mı ? her sey karsılıklı su dunyada ne ekersen onu bicersin bosa kendini hırpalama
İnşallah bu karşılık hep sürer
surer sen sansını ver teperse o salaktır sen sanslı uunutma hata yapa yapa dogruyu bulacaksın
Haklısın bu cümleni aklımın bir yerine kazıdım :)
allah yardımcın olsn kısa surede :)
sence sırıl sıklam olan bir kadın var mı bunu bil ?
Evet ben.
dıt yanlıs gercekten sevseydin sevdigin gitmezdi gercekten sevecek olsaydın seni sevecek birisini bulurdun ve gercektende sevecem diyorsanda gizli olmazdın ! bende gercekten sevdim hemde cok ama banada dıt :D neden sana dediklerim kendim icinde gecerli
Şuan gerçek aşkımı bulduğumu sanıyorum yani inşallah öyledir. Hayatıma önceden giren erkekler onun yanında hiç...
o zaman neden burdan knsyrsn onunla knssana bizede sonra mutlulugunu anlat su sn bile bence kayıp degerlendir onunla acılmadıysanda acıl farklı goruyorsan kacırma bizle zaman harcama guzel haberlerini bekliyoruz
oo çok iyisin :) Ama şuan uyuyordur.Bir iki gün sonra konsere gittiğimizde anlatırım :) Aklımda kalan bu durumu paylaşmak istedim sadece.Ama yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim :)
rica ederim mtlu oln yeter ki :)
Sana deyim 4o yıllık evli barklı çocuklu ilk aşkını hala unutmayan erkekler var..Yalan yazmıyorum..Oda beni unutamaz...Çok iyi biliyorum...
kafanda nasıl bir erkek tasfiri var bilmiyorum.ama bizde duyguları olan canlılarız.
böbürlenmek gibi olmasın ama nişanlıma baktıkça tanıma uyduğumu düşünüyorum.
ben olmustum 3 yıl karsılıksız sevdim 6 ay önce oda beni sevmeye başladı cok trip atıyordu ve yeni bti ilişkimiz :(
Üzülme gerçekten seviyorsa çok nazlanır.Çokta abartıyorsa tam olarak sevgi olduğunu oda anlayamamıştır.
Sevmiyordur o zaman.Seni kırmamak istemiş olabilir.Ama kaybettiğin ne var ki?O senin için ne yapmış üzmekten başka? Sen bu hayatta kendi hayatını yaşamak,düzene sokmak ve mutlu olmak için varsın.Onun seni üzmesine izin verdiğin için değil. Onun için hayatına girmek isteyecek bir çok kadın vardır.Olmasa bile gün gelecek tekrar aşık olacaksın :)
kimimiz var 26 yılını bir hiç uğruna harcıyor.Bunun zorunda ama...Belkide o yıllar içinde kaybettiği bir sürü sayfa var.Edebi konulara gelince mantık bu kadar güzel!
Ama iş sana gelince hiçbirşey kaybetmedin.Gençsin birsürü bayan var.Aşık olabilirsin ister istemez.3 yıl sadece bir anı olarak kalsın. Hemde sende bir tecrübe olarak kalsın. :)
Rica ederim ne demek estağfurullah :)
Var tabi. Ks deki yakınmaları, isyanları görmüyor musun hiç :)
Asik oluyorlar da kendilerini durduramayip cok sardiriyorlar.
var tabi ama ne yazık ki ruhuna aşık olunca kız sayısı bir elin parmaklarını geçmez...
Aşkın cinsiyet tercihi yok.
Tabiiki herkesin tercihi farklıdır.
yoktur.gerçek aşkta ayrılık olmaz
bir rivayete gore "var- deniyor
O bendim. :)Fakat beni bile usandırdı biri.
niye olmasın vardır tabi.
Vardır inşAllah ,öyleleri herkese lazım :)
Umarım yoktur bende bilmiyorum :/
vardı görmüştüm öyle bi erkek bi aralar
olmaz mı zatüree olacaz huyumuz kurusun
vardir ama aldatmayan yoktur
vardır benım sevgılım :)
Var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar