Sizce ufak bir sebep mi ben mi abartıyorum?

Sevgilim bir kırtasiye de çalışıyor dükkana çıktı almaya gelen kitap almaya gelen oluyor sevgilimde dükkana gelen bir kızla arkadaş olmuş devamlı çıktı almaya geliyor numarasını kayıt ettim kız size numaramı vereyim daha rahat olsun demiş buda kayıt etmiş kıza yardımcı oluyormuş kızın aldığı kitapları alış fiyatına veriyormuş kötü niyetim yok yardımcı oluyorum sadece diye yeminler etti kitap 50 ise 20 veriyormuş bende altı üstü dükkana gelen bir kız sen neden kıza böyle bir şey yapıyorsun numarasını neden kayıt ediyorsun niye yardım ediyorsun dedim için rahat olsun ben sana yanlış yapmıyorum dedi instagram dan eklesem haklısın o zaman aramda bir şey olmuş olur dedi. bunu dedikten 1 gün sonra kız istek atmış buda kabul etti neden kabul ettin dedim hani böyle diyordun dedim ne ima ediyorsun ne olacak sanki dedi ben hiç bir şey yapmıyorum dedi beni suçluyor ben ben yanlış bir şey yapmıyorum diyor Onunla en ufak bir diyaloğum yok diyor İçin rahat olsun diyor Ben dedim diyoluğun yoksa Niye ekledin dedim Niye kabul ettin dedim işte o beni ekledi ben kabul ettim numarası var diye onunla bir diyaloğum olması lazım dedi
Sizce ufak bir sebep mi ben mi abartıyorum?